Εμείς Ρίο και ο Πιτσούρκα... στο μοναστήρι - - -Το «πειρατικό» σάλπαρε για Βραζιλία


ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!! Καλό βράδυ σε όλους!

Bραζιλία, Αργεντινή και Ισπανία τα απόλυτα φαβορί για το Μουντιάλ 2014

Μπορεί η λίστα να περιλαμβάνει 32 χώρες, όμως οι 7 μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στον κόσμο συγκλίνουν στην άποψη πως τα απόλυτα φαβορι είναι τρία
Μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίζουμε οριστικά την πλήρη λίστα των καλεσμένων για το ποδοσφαιρικό "καρναβάλι" της Βραζιλίας το επόμενο καλοκαίρι.

Ρουμανία-Ελλάδα 1-1 21:22 ΓΚΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ από τον Μήτρογλου


Εχουν "παγώσει" στις κερκίδες οι Ρουμάνοι φίλαθλοι που βλέπουν την ομάδα τους να μην μπορεί να κάνει κάτι ουσιαστικό................................................................BRAZIL

U.S. launches investigation into Tesla Model S fires[ Video Pic ]

(Reuters) - U.S. auto safety regulators have launched an investigation into electric sports car maker Tesla Motors Inc's (TSLA.O) luxury Model S sedan after three car fires in six weeks, and Tesla announced it is raising the vehicle's ground clearance.

Reuters-World-News:Record tourist receipts next year may help end Greece's long recession

(Reuters) - Greek tourism revenues should rise 13 percent to a record 13 billion euros in 2014, the head of the main industry body said on Tuesday, boosting chances the country will finally emerge from its deep recession next year.

Στην Ελλάδα τον Ιανουάριο με κινητήρα 1.2 το νέο Hyundai i10

Είναι αναμενόμενο να ακούς από κάθε κατασκευαστή ότι το νέο του μοντέλο στοχεύει στην κορυφή της κατηγορίας.
Είναι δύσκολο όμως να το κατορθώσει, γιατί πολύ απλά εκεί… ψηλά υπάρχει θέση μόνο για έναν. Ταξιδέψαμε μέχρι τη Σαρδηνία για να σχηματίσουμε την πρώτη γνώμη γύρω από τη νέα γενιά του i10. Έχει το μικρό τα φόντα για να δικαιώσει τα στελέχη της Hyundai;

Οικονομία: Ο «Γάλλος ασθενής» ανησυχεί την Ευρώπη

Η γαλλική οικονομία ασθενεί. Η αγορά εργασίας, το ασφαλιστικό σύστημα αλλά και η βιομηχανία είναι στα όριά τους. Η πρόσφατη υποβάθμιση από την S&P επιβεβαιώνει τις δυσοίωνες προβλέψεις που προηγήθηκαν.

Για μεγάλο διάστημα η Γαλλία θεωρούνταν ο ισχυρός εταίρος στο πλευρό της Γερμανίας,

Η Δανία κινείται σήμερα στον ρυθμό των δημοτικών εκλογών -- Eκλογές με άνοδο της ακροδεξιάς

Η Δανία κινείται σήμερα στον ρυθμό των δημοτικών εκλογών που προσελκύουν περισσότερο από ποτέ άλλοτε τα βλέμματα της Ευρώπης. Η παρουσία του ακροδεξιού Κόμματος των Δανών (DF) στις εκλογές αλλά και η άνοδος των ποσοστών του, όπως προκύπτει από πρόσφατες δημοσκοπήσεις, προκαλεί ανησυχία σε ευρωπαϊκούς κύκλους ενόψει των ευρωεκλογών.

FRANKFURTER ALLGEMEINE: «Μήτρογλου, ο Ελληνας ήρωας» γράφουν οι Γερμανοί

Αφιέρωμα στον επιθετικό του Ολυμπιακού, Κώστα Μήτρογλου δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, με αφορμή το δεύτερο αγώνα μπαράζ της ελληνικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου κόντρα στη Ρουμανία απόψε στο Βουκουρέστι.

Μακελειό στην ιρανική πρεσβεία της Βηρυτού-ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ

Στους 23 ανέρχονται οι νεκροί, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες από τις δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν έξω από την πρεσβεία του Ιράν στη νότια Βηρυτό, σύμφωνα με λιβανικές ιατρικές πηγές, ενώ πολλά κτίρια έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Το λιβανικό Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε ότι επρόκειτο για διπλή βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας, που διαπράχθηκε από έναν πεζό και έναν εποχούμενο καμικάζι.

Σαρδηνία: 18 νεκροί από το πέρασμα του κυκλώνα «Κλεοπάτρα» ( Φωτό )

Τους δεκαοκτώ έφτασαν οι νεκροί από το πρωτοφανές κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη Σαρδηνία, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Nuova Sardegna.
Ο κυκλώνας «Κλεοπάτρα» έπληξε τις βόρειες περιοχές του νησιού, όπου βρίσκονται οι περιφέρειες της Όλμπια, Οριστάνο, Νουόρο και Ολιάστρα.

ΝΤΑΛΑΣ Αρσενικό λιοντάρι σκότωσε λέαινα σε ζωολογικό κήπο μπροστά στα μάτια των επισκεπτών (video)

Οι Αρχές του ζωολογικού κήπου του Ντάλας στο Τέξας προσπαθούν να εξηγήσουν τον λόγο για τον οποίο ένα αρσενικό λιοντάρι επιτέθηκε και σκότωσε τη λέαινα με την οποία μοιραζόταν επί χρόνια τον ίδιο χώρο, υπό τα τρομαγμένα βλέμματα των επισκεπτών.

Βίντεο δείχνει το αρσενικό να πιάνει από τον λαιμό την πεντάχρονη Τζοχάρι,

Λευκός Οίκος: «Το όραμα και η αξιοπρέπεια του Κληρίδη ήταν απαράμιλλα» Βίντεο: Δεν φοβάμαι τον θάνατο, έλεγε ο Γλαύκος Κληρίδης

Τις άοκνες προσπάθειές του Γλαύκου Κληρίδη για επανένωση της Κύπρου και την ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση εξήρε ο Λευκός Οίκος με ανακοίνωση που εξέδωσε
Βαθιά λύπη εξέφρασε ο Λευκός Οίκος για το θάνατο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη,

Νέο σκάνδαλο- Γαλλία: «Χειροπέδες» στα μεγαλοστελέχη της ΙΚΕΑ για κατασκοπεία σε βάρος πελατών

Αστυνομικοί λάμβαναν 80 ευρώ για κάθε φάκελο με προσωπικά δεδομένα Γάλλων πολιτών
Στη σύλληψη όλων σχεδόν των μεγαλοστελεχών της ΙΚΕΑ στη Γαλλία προχώρησαν οι γαλλικές Αρχές,

Fotros Πολεμικό αεροσκάφος-φονικό όπλο παρουσίασε το Ιράν

Δείτε φωτογραφίες του υπερσύγχρονου μη επανδρωμένου πολεμικού αεροσκάφους με ακτίνα δράσης 2.000 χλμ
Το Ιράν παρουσίασε σήμερα ένα μη επανδρωμένο αεροπλάνο που μπορεί να εξοπλιστεί με πυραύλους, ανακοινώνοντας πως η ακτίνα δράσης του φτάνει τα 2.000 χιλιόμετρα, μετέδωσε το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Το νέο τραγούδι, η οικογένεια και η δημοσιότητα Δέσποινα Βανδή: Ολική Επαναφορά

'Ένα νέο τραγούδι που ακούγεται παντού και έχει κάνει ρεκόρ σε views στο youtube. Νέες συνεργασίες που την έχουν ανανεώσει. Νέο σπίτι σε νέα γειτονιά, νέα σχέδια –μεταξύ αυτών και η πιθανή συμμετοχή της στο The Voice– και, πάνω απ’ όλα, ανανεωμένη διάθεση. Η Δέσποινα είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται.Από τη Σόνια Καζόνι

Έτοιμη για Βραζιλία η Εθνική με «οδηγό» το 3-1--(Φωτό+Βίντεο)

«Επίτευγμα όλων των Ελλήνων» η πρόκριση το μήνυμα του Σάντος - Μοναδικό ερωτηματικό για την 11αδα ο αντικαταστάτης του Κατσουράνη - Με αρκετές αλλαγές θα κατέβουν οι Ρουμάνοι
Να τσεκάρει το εισιτήριο που βρίσκεται ήδη στα χέρια της μετά τη νίκη με 3-1 επί της Ρουμανίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» θέλει η Εθνική ομάδα στο αποψινό παιχνίδι στο Βουκουρέστι.

Τζάκρη στο "Κόκκινο" : Η δημοκρατική παράταξη εκφράζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώσε το πολιτικό άνοιγμα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
"Θα συμβάλλω με όλες τις πολιτικές μου δυνάμεις για την ανασύσταση της μεγάλης προοδευτικής παράταξης που τώρα εκφράζεται με βασικό κορμό το ΣΥΡΙΖΑ", δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής κ. Θεοδώρα Τζάκρη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο 105,5".