«Vogue» Natasa Vojnovic: Μια καλλονή από τη Βοσνία

Η Vojnovic γεννήθηκε πριν από 34 χρόνια στη Γιουγκοσλαβία και είναι μοντέλο που κάνει διεθνή καριέρα. Στα 12 της λόγω του πολέμου στη Βοσνία μετακόμισε με την οικογένειά της στη Σερβία
Για το editorial του περιοδικού «Vogue» της βρετανικής έκδοσης του Μαϊου φωτογραφήθηκε η Natasa Vojnovic, φορώντας

Ο «πικάντικος» τέταρτος κύκλος Οι πορνοστάρ του «Game of Thrones»

Η Bentley είναι μία 26χρονη Βρετανίδα πορνοστάρ που πήρε βραβείο το 2013 για την καλύτερη Grup Sex Scene και εστέφθη η καλύτερη γυναίκα performer στα τηλεοπτικά δίκτυα ταινιών για ενήλικες. Η Jensen βρίσκεται στη βιομηχανία του πορνό από το 2011 και έχει παίξει σε 30 ταινίες. Το 2012 πήρε τον τίτλο της Best Newcomer της ερωτικής βιομηχανίας
Δυο καυτές Βρετανίδες πορνοστάρ πρόκειται να εμφανιστούν στον τέταρτο κύκλο της

Dita Von Teese: To «καυτό» μπουρλέσκ σόου στη Φλόριντα

Εκανε «μπάνιο» μέσα σε ένα τεράστιο ποτήρι για κοκτέιλ το οποίο ήταν διακοσμημένο με 250.000 κρυστάλλους Swarovski
Για δύο ολόκληρες δεκαετίες, η Dita Von Teese έχει κερδίσει το αμερικανικό κοινό -και όχι μόνο- με τις «καυτές» εμφανίσεις της.

Ακόμη και στα 41 της χρόνια, η διάσημη χορεύτρια μπουρλέσκ δεν διστάζει να γδυθεί και να λικνιστεί αισθησιακά στη σκηνή, όπως έκανε προχθές στη Φλόριντα.

Έξι διοικητές κρατικών νοσοκομείων δεν έχουν πτυχίο πανεπιστημίου!

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου μετά την αποπομπή της αναπληρώτριας διοικήτριας του μαιευτηρίου «Έλενα Βενιζέλου» επειδή είχε πλαστό τίτλο σπουδών - Τι υποστηρίζει η Εταιρία Management Υπηρεσιών Υγείας - Γιατί μιλούν για διοικητές που είναι «κομματικοί χρυσοθήρες και ψηφοθήρες»
Τουλάχιστον έξι διοικητές δημόσιων νοσοκομείων, ένας εκ των οποίων στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια, κατέχουν το αξίωμα χωρίς να πληρούν τη βασική προϋπόθεση που θέτει ο νόμος,

Tσίπρας: Στις 25 ψηφίζουμε - Στις 26 φεύγουνε

«Ζητάμε την ψήφο σας γιατί ο λαός αποφάσισε στις περασμένες εκλογές να είμαστε εκείνη η δύναμη που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από τη Μακρόνησο του χρέους», τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
 Τσίπρας δήλωσε: "Επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω ένα μήνυμα από την περιοδεία μου σε όλη τη χώρα. Το τέλος των μνημονίων και εκείνων που τα επιβάλλουν είναι κοντά. Άλλος ήλιος ανατέλλει πάνω από την Ελλάδα.

«Xάρισε» το πρωτάθλημα στην Αγγλία η Μάντσεστερ Σίτυ

Στους έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή έμειναν οι Σίτιζενς μετά το ισόπαλο 2-2 με τη Σάντερλαντ
Τις ελπίδες της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία έχασε ουσιαστικά η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Σάντερλαντ στο «Έτιχαντ» και πλέον θέλει αρκετούς συνδυασμούς αποτελεσμάτων για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ MEGA Τι είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ και Ποτάμι


Για την στάση του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την άποψη που έχει για το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος. Τι είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ και Ποτάμι Ο Λάκης Λαζόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA αναφέρθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να έρθει στην εξουσία για να την κρίνει.

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0 Παρωδία σε κάτι που ονομάζουμε ποδόσφαιρο...

Επειτα από ένα ματς-παρωδία ή καλύτερα αηδία ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί που καλείται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 26 Απριλίου.
Ενα ματς που ξεκίνησε έπειτα από μιάμιση ώρα καθυστέρησης, που παίχτηκε καθαρό ποδόσφαιρο με το ζόρι ένα τέταρτο και σε όλο το υπόλοιπο του αγώνα είχαμε συνεχόμενες διακοπές, ξύλο, αντιαθλητικές ενέργειες και γενικότερα δεν είδαμε τίποτα που να συνάδει με αθλητισμό.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ 1-2 Κύπελλο με γκολάρα Μπέιλ η Ρεάλ (vds)

Το 19ο Κύπελλο της ιστορίας της πανηγύρισε στο «Μεστάγια» η Ρεάλ, η οποία με γκολάρα του Μπέιλ στο 85' νίκησε με 2-1 την Μπάρτσα και πήρε την κούπα. Ατυχη στο 90' οι «μπλαουγκράνα» με δοκάρι του Νεϊμάρ.
Δίκαιο προβάδισμα η Ρεάλ