Το IN-EDIT Festival φέρνει στην Αθήνα, τα σπουδαιότερα μουσικά ντοκιμαντέρ!

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο έρχεται στην Αθήνα για δεύτερη χρονιά, από τις 24 έως τις 28 Φεβρουαρίου.
Το IN-EDIT Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο, έρχεται στην Αθήνα για δεύτερη χρονιά και φέρνει μαζί του 11 μοναδικά μουσικά ντοκιμαντέρ, που καλύπτουν όλο το φάσμα της παγκόσμιας μουσικής. Οι ποπ τόνοι των Backstreet Boys και οι ηλεκτρονικοί ήχοι των Daft Punk, μπλέκονται με τις σόουλ μελωδίες του James Brown, τα γεμάτα συναίσθημα τραγούδια της Amy Winehouse και τη ροκ του Kurt Cobain.

Furor: "Architect the Invisible" live presentation..Πέμπτη 17 Μαρτίου

Οι Αθηναίοι Hardcore Metallers παρουσιάζουν το "Architect the Invisible" ζωντανά στην Αθήνα, Special guests: Mindthreat, Rectifire.
Η ώρα έφτασε. Τρία χρόνια μετά από την κυκλοφορία του "Blind Faith Revolver" που επαναπροσδιόρισε τον ήχο των Furor και μετά από πολλές εμφανίσεις τους σε festivals ανά την Ελλάδα, καθώς και συναυλίες με γνωστά ονόματα της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, ο Μάρτιος του 2016, βρίσκει το hardcore metal κουαρτέτο από την Αθήνα, πιο ορεξάτο από ποτέ, στον προθάλαμο της κυκλοφορίας του νέου τους full length album.

Iron Maiden: Video και φωτογραφίες από την προσγείωση του νέου Ed Force One ( picture+video )

Το νέο και βελτιωμένο (και πολύ μεγαλύτερο) Boeing 747-400 Jumbo Jet Ed Force One, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Cardiff.
Το Εd Force One ή αλλιώς Βασίλισσα των ουρανών, εκτός από τη μπάντα θα κουβαλά και 12 τόνους εξοπλισμό σε έξι ηπείρους. Η "The Book of Souls World" τουρνέ το 2016 αναμένεται να επισκεφτεί 35 χώρες (ελπίζουμε και τη δική μας...).
Το Ed Force One προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Cardiff από τον Bruce Dickinson ενώ θα ανέβει στους αιθέρες με προορισμό τις Η.Π.Α.

Μetallica: Επανεκδίδουν τα "Kill 'Em All" και "Ride The Lightning"

Οι Metallica ανακοίνωσαν πως στις 15 Απριλίου στα πλαίσια της Record Store Day θα κυκλοφορήσουν τις επανεκδόσεις των δύο πρώτων δίσκων τους, "Kill 'Em All" του 1983 και "Ride The Lightning" του 1984.Ακούστε δυο από τις σπάνιες ηχογραφήσεις.

Τα δύο άλμπουμ θα είναι remastered με εξελιγμένη ποιότητα ήχου και θα είναι διαθέσιμα σε τρεις μορφές, CD, βινύλιο και Deluxe Set

Οι James στο lineup της πρώτης μέρας του Ejekt Festival

Οι James είναι το δεύτερο μεγάλο όνομα που θα εμφανιστεί την πρώτη ημέρα του EJEKT Festival 2016, την Τετάρτη 8 Ιουλίου, μαζί με τους Editors που έχουν ήδη ανακοινωθεί.
Τέσσερα χρόνια μετά τη θριαμβευτική εμφάνισή τους σε ένα από τα πιο επιτυχημένα line-ups της ιστορίας του EJEKT Festival, οι James επιστρέφουν στην Πλατεία Νερού για να μας προσφέρουν άλλη μια αξέχαστη εμφάνισή. Η λατρεία του ελληνικού κοινού για τους James είναι δεδομένη και η ανταπόκριση του

Planet Of Zeus: Ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ

Οι Planet Of Zeus ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους στο Facebook τον τίτλο της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς και έδωσαν ένα sneak peek από το στούντιο ηχογραφήσεων.

Ο τέταρτος δίσκος της μπάντας θα έχει τον τίτλο "Loyal To The Pack" και θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαΐου στη χώρα μας και στις 13 Μαΐου στο εξωτερικό μέσω της ihaveadrumrecords.

Η επιστροφή των Clutch στην Αθήνα ( picture+video )

Όλες οι λεπτομέρειες για τη συναυλία των Clutch στο Gazi Music Hall.
H Venerate Industries και η Fuzz Productions παρουσιάζουν τους Clutch, την Τετάρτη 24 Αυγούστου στο Gazi Music Hall, στην Αθήνα!
Πολλές και καλές οι συναυλίες το φετινό καλοκαίρι στη χώρα μας αλλά καιρός και για μία βραδιά αγνού rock'n'roll με το σπουδαίο συγκρότημα από το Maryland των ΗΠΑ να επιστρέφει στην Ελλάδα, δύο και βάλε χρόνια από τις τελευταίες τους εμφανίσεις στη χώρα

Πως ο Ερατοσθένης ανακάλυψε ότι η Γη είναι στρογγυλή, χιλιάδες χρόνια πριν Βιντεο.(greek subs)

Ο δημοφιλής αστροφυσικός και αφηγητής Carl Sagan, μας εξηγεί το πως ο Έλληνας μαθηματικός Ερατοσθένης ανακάλυψε ότι η Γη είναι στρογγυλή, και πως κατάφερε να υπολογίσει την περιφέρειά της πριν 2.200 χρόνια. Απόσπασμα από την επιστημονική σειρά "Cosmos".

Τόσκας για Σφακιανάκη: Καπρίτσια και one man show δεν γίνονται δεκτά

Νέα σκληρή επίθεση στον Μανώλη Σφακιανάκη εξαπέλυσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας. Μιλώντας για τον κ. Σφακιανάκη και το παρασκήνιο που ακολούθησε τόνισε ότι «καπρίτσια και ιδιοκτησιακή αντίληψη δεν γίνονται δεκτά». Μάλιστα επεσήμανε ότι «one man show δεν υπάρχει στο δημόσιο, πρέπει να υπάρχει συλλογική προσπάθεια».

Βερόπουλος: Τι αλλάζει από Δευτέρα, για εργαζόμενους, καταναλωτές, προμηθευτές

Ποια είναι τα σχέδια της διοίκηση του ομίλου METRO που εξαγοράζει την Βερόπουλος. Πόσο θα μειωθούν οι τιμές στο ράφι του Βερόπουλου
Tην Δευτέρα κλείνει και τυπικά η εξαγορά της εταιρείας Βερόπουλος από την MyMarket καθώς οι δύο πλευρές αναμένεται – εκτός απροόπτου- να υπογράψουν το σχετικό συμφωνητικό.

Έβγαλαν δελφίνι στην ακτή για να βγάλουν selfie και το άφησαν να πεθάνει

Λουόμενοι έβγαλαν δελφίνι στην ακτή, προκειμένου να τραβήξουν φωτογραφίες, μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή στα χέρια τους (Pics)
 ..
Ένα μωρό δελφίνι πέθανε σε τουριστικό θέρετρο στην Αργεντινή, όταν παραθεριστές σε μια παραλία αποφάσισαν να το βγάλουν από το νερό προκειμένου να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του.

Οικογενειακά ταξίδια: Ζήστε την περιπέτεια με ασφάλεια

Ταξιδεύετε οικογενειακώς; Αν είστε προνοητικοί και οργανωμένοι, δεν υπάρχει «απαγορευτικό» ως προς τον προορισμό ούτε ως προς τις εμπειρίες που θα ζήσετε
Βρίσκεστε πλέον σε εκείνο το στάδιο της ζωής σας που έχετε να φροντίσετε κι άλλους εκτός από τον εαυτό σας; Τα παιδιά αλλάζουν τον τρόπο ζωής ενός ζευγαριού και, σε πολλές περιπτώσεις, σηματοδοτούν το τέλος μιας ανέμελης και ίσως περιπετειώδους ζωής.

Πώς μπορείτε να πάρετε αποζημίωση από δήμο σε περίπτωση τραυματισμού ή ζημιάς

Είναι γεγονός ότι πολλοί ίσως να έχουμε βρεθεί στη δύσκολη θέση να έχουμε κάποιο ατύχημα εξαιτίας κάποιας κακοτεχνίες είτε σε δρόμους είτε σε πεζοδρόμια. Σε κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις ο δημότης δικαιούται αποζημίωσης, είτε για τραυματισμό είτε για κάποια υλική ζημιά
Η νομική βάση των εν λόγω αιτημάτων αποζημίωσης εντοπίζεται στις διατάξεις περί αστικής ευθύνης των οργάνων του Δημοσίου

Τσίπρας προς Τσέχο πρωθυπουργό: Αν θέλετε να πνίγουμε τους πρόσφυγες, ξεχάστε το

Κατά την παρέμβασή του στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, στη συζήτηση για το Brexit, ο Αλέξης Τσίπρας στάθηκε στην αντίφαση ανάμεσα στο δόγμα για όλο και μεγαλύτερη πολιτική ενότητα στην Ε.Ε. και τις μονομερείς ενέργειες ορισμένων χωρών στο θέμα του προσφυγικού, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Έλληνας πρωθυπουργός έκανε λόγο για την «βαθύτατη και σοβαρότατη αντίθεση», μεταξύ του «Εver closer Europe» στο βόρειο άκρο της Ευρώπης και των «μονομερών ενεργειών» που δημιουργούν πλήγματα στο άλλο άκρο της.

Χείρα βοηθείας στην Ελλάδα από τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας για το προσφυγικό

Την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα όσον αφορά στο προσφυγικό εκφράζει ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα σε επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Ο Αντόνιο Κόστο αναφέρει συγκεκριμένα πως «είμαστε διατεθειμένοι να φιλοξενήσουμε αιτούντες άσυλο οι οποίοι επωφελούνται από τη διεθνή προστασία που παρέχεται από τη χώρα σου, και οι οποίοι μπορούν, χωρίς να χάσουν κανένα από τα δικαιώματά τους, να μεταφερθούν διμερώς στην Πορτογαλία».