Μέσα στην έπαυλη του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, το πιο ακριβό σπίτι στο Λας Βέγκας

Αυτό που βλέπετε δεν είναι ψευδαίσθηση, είναι απλά το νέο σπίτι του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, του πιο διάσημου και ευπώλητου μάγου των καιρών μας.
Πρόσφατα ο παγκοσμίου φήμης διασκεδαστής ξόδεψε $17.550.000 για να στεγάσει τον έρωτα του με τη νέα αρραβωνιαστικιά του Chloe Gosselin στη γειτονιά Summerilin της πόλης της Αμαρτίας, το Λας Βέγκας.

Taylor Swift- Καινούριο το αμόρε, καινούριο και το στήθος

Ένα χρόνο πριν, η Taylor Swift φορούσε στο κόκκινο χαλί μια ολόλευκη ολόσωμη φόρμα και το στήθος της ήταν σχεδόν ανύπαρκτο. Πρόσφατα εμφανίστηκε με ένα κατακόκκινο σύνολο στη συναυλία της φίλης της Selena Gomez με νέο της αμόρε, τον καινούργιο «Τζειμς Μποντ», Tom Hiddleston, και όλοι παρατήρησαν την αλλαγή στο στήθος της.
Όπως ήταν φυσικό τα κλικ πήραν φωτιά ενώ την εμφάνισή τους στα περιοδικά έκαναν και διάφοροι ειδικοί που είπαν ότι η τραγουδίστρια πιθανότατα χρειαζόταν μία ανανέωση κι έτσι κατέφυγε στην αυξητική στήθους.

Σάντερς υπέρ Κλίντον και επίσημα

O γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς τάχθηκε και επίσημα στο πλευρό της υποψήφιας των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα Χίλαρι Κλίντον.

Σε εμφάνιση τους σε προεκλογική συγκέντρωση στο Πόρτσμουθ του Νιου Χαμσάιρ,

Αετός επιχείρησε να αρπάξει αγόρι σε επίδειξη αρπακτικών στην Αυστραλία - Δείτε φωτογραφίες

Επίθεση από αετό δέχθηκε ένα αγόρι σε επίδειξη αρπακτικών σε πάρκο στην Αυστραλία. Το αγόρι, που εκτιμάται πως είναι περίπου 7χρονών, τη γλίτωσε με μια βαθιά γρατζουνιά στο πρόσωπο και είναι μάλλον τυχερό, αν δει κανείς τις φωτογραφίες.
Σύμφωνα με ανθρώπους που ήταν μαζί με τον 7χρονο, φορούσε φούτερ με κουκούλα και ανεβοκατέβαζε συνέχεια το φερμουάρ του.

Η απίστευτη και σχεδόν κάθετη απογείωση ενός Airbus A350 - Δείτε το βίντεο

Την απίστευτη απογείωση ενός Airbus A350, καθώς σηκώνεται στον αέρα σχεδόν κάθετα, κατέγραψε ο φακός.
Το βίντεο τραβήχτηκε στην αεροδιαστημική έκθεση Farnborough Air Show στο Χαμσάιρ της Βρετανίας, όπου παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες του τεράστιου αεροπλάνου.
«Για την άνεση των επιβατών, η απογείωση είναι κανονικά πολύ λιγότερο απότομη χωρίς δραματικές στροφές», δήλωσε ο λάτρης της αεροπορίας, Colin Porteous,

Λίμνη Μπελέτσι, ένας άγνωστος παράδεισος δίπλα από την Αθήνα Δείτε τις φωτογραφίες

Η λίμνη Μπελέτσι, είναι μια όχι και τόσο γνωστή για πολλούς λίμνη μια ανάσα από την Αθήνα και αποτελεί ιδανικό προορισμό για μια ξέγνοιαστη βόλτα λίγο έξω από το κλεινόν άστυ.
Πρόκειται για μια μικρή τεχνητή λίμνη στα 600 μέτρα υψόμετρο με μέγιστη διάμετρο 130 μέτρα και βάθος 9 μέτρα που δημιουργήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του '70 και τελικά χρησίμευσε αφενός ως αποθήκη νερού για τα έργα της περιοχής και αργότερα ως

Απίστευτος θάνατος επιβάτη αυτοκινήτου σε δρόμο της Ρωσίας

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος λέει μια παροιμία που αποδεικνύεται στην περίπτωση του άτυχου επιβάτη αυτοκινήτου στη Ρωσία, ο οποίος βρέθηκε χωρίς σε τίποτα να φταίει στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή. Μα κυριολεκτικά τη λάθος στιγμή.
Γιατί ενώ το αυτοκίνητο κινείτο κανονικά σε δρόμο της Ρωσίας, από ένα φορτηγό στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας που μετέφερε τούβλα εκτοξεύτηκε ένα, έσπασε το παρ

Είκοσι νεκροί και πολλοί τραυματίες από τη σύγκρουση τρένων στην Ιταλία (Φωτό+Βίντεο)

Δύο επιβατικές αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν την Τρίτη μετωπικά στη νότια Ιταλία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 11 άνθρωποι και να τραυματισθούν δεκάδες, αναφέρει στον ιστότοπό της η ιταλική εφημερίδα «La Repubblica». Στα τρένα επέβαιναν και αρκετοί φοιτητές.
 Σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε ενώ τα δύο τρένα κινούνταν σε μονή σιδηρογραμμή ανάμεσα στις πόλεις Κοράτο και Άντρια.

Άλματα που κόβουν την ανάσα ανάμεσα σε ουρανοξύστες (φωτό&vid)

Ο 24χρονος Βρετανός Max Cave καταγράφηκε να κάνει κάτι που αναμφίβολα έστειλε την αδρεναλίνη του στα ουράνια αλλά έθεσε και σε μεγάλο και αδιαμφισβήτητο κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.
Ο νεαρός φαίνεται στο παρακάτω βίντεο να παίρνει φόρα και να πηδά από έναν ουρανοξύστη σε άλλο, στο Χονγκ Κονγκ.

Έκανε ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα...μόνη και έγινε viral (φωτό)

Δεν είναι μυστικό ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς παγκοσμίως για νιόπαντρα ζευγάρια. 
Τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, οι βόλτες στην ακροθαλασσιά, τα φιλιά με φόντο τα αρχαία μνημεία αποτελούν όνειρο ζωής για πολλούς ανθρώπους ανά την υφήλιο, που επιθυμούν να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή ως παντρεμένοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλ.

Η Ολομέλεια του ΣτΕ απέρριψε τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των Αlpha, Star Channel και Έψιλον

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με τις υπ΄ αριθμ. 129-131/2016 αποφάσεις της απέρριψε τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Αlpha, Star Channel και Έψιλον, ενώ ήδη έχει απορριφθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Mega Channel.
Ειδικότερα, η Ολομέλεια του ΣτΕ με πρόεδρο τον Νικόλαο Σακελλαρίου και εισηγητή το σύμβουλο Επικρατείας Γεώργιο Παπαγεωργίου, απέρριψαν σήμερα τις

«Πόλεμος» για τα κανάλια- Βγαίνουν τα μεγάλα «μαχαίρια» για τις 4 τηλεοπτικές άδειες

Οσο προχωρά ο διαγωνισμός για τη χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας τόσο πιο απρόβλεπτο γίνεται το σκηνικό.
 
Από τη μια πλευρά η αγωνία των ενδιαφερομένων επιχειρηματιών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον κορυφώνεται επειδή διαπιστώνουν ότι το τοπίο παραμένει ομιχλώδες, αλλά και διότι συνειδητοποιούν ότι τελικά ίσως χρειαστεί να πληρώσουν το ενδιαφέρον τους αυτό πολύ ακριβά.

«Τεστ αντοχής» στα σύνορα ετοιμάζει η νέα συνοριοφυλακή της ΕΕ

Ο επικεφαλής της Frontex Φαμπρίς Λετζέρι δήλωσε ότι η νέα υπηρεσία συνοριοφυλακής και ακτοφυλακής της ΕΕ σχεδιάζει την ανάπτυξη «τεστ αντοχής» ως προς τις δυνατότητες των κρατών-μελών να διαχειριστούν μεταναστευτικές ροές.
Τα σχέδια είναι σε πρώιμο στάδιο, ανέφερε ο κ. Λετζέρι, με τη Frontex να αναζητά μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ εθελοντές ώστε να λάβουν μέρος σε πιλοτικό σύστημα από το φθινόπωρο.

Ενεργοποιήθηκαν οι κυρώσεις της ΕΕ σε Ισπανία και Πορτογαλία για τα ελλείμματά τους

- Το Βερολίνο επιμένει να τιμωρεί το Νότο.
Όπως αναμενόταν, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο διαπίστωσε ότι Ισπανία και Πορτογαλία δεν έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για τη μείωση του ελλείμματός τους κάτω από το επιτρεπτό 3%, το ανώτατο όριο που προβλέπει το Σύμφωνο Σταθερότητας της ΕΕ.

Απόφαση-σταθμός κατά της Κίνας από την Χάγη : «Δεν έχει δικαιώματα στη Νότια Σινική Θάλασσα»

Mε ελληνικό ενδιαφέρον για τα Ίμια:
Μια μεγάλης σημασίας απόφαση  που έχει και ελληνικό ενδιαφέρον λόγω του ζητήματος των Ιμίων, πήρε το Μόνιμο Διαιτητικό Δικαστήριο της Χάγης αναφορικά με τον έλεγχο των στρατηγικής σημασίας υφάλων και ατόλων στη Νότια Σινική Θάλασσα,καθώς έκρινε σήμερα ότι η Κίνα δεν έχει "ιστορικά δικαιώματα"

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Μαρωνίτης

Έφυγε το πρωί από τη ζωή, σε ηλικία 87 χρόνων, ο φιλόλογος, δοκιμιογράφος, μεταφραστής αρχαίων συγγραφέων Δημήτρης Μαρωνίτης. Την είδηση ανήγγειλε στο διαδίκτυο η κόρη του Εριφύλη.

Ο Δ.Ν.Μαρωνίτης γεννήθηκε το 1929 στη Θεσσαλονίκη, τέλειωσε το Γυμνάσιο στο Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστήμιου της πόλης, και συνέχισε σπουδάζοντας Φιλοσοφική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Την Κρήτη επισκέπτεται σήμερα η πριγκίπισσα του Μαρόκου

Στην Κρήτη θα μεταβεί σήμερα η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα, η οποία έφθασε την Κυριακή στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κυλλήνη με αεροσκάφος C-130.

Η πριγκίπισσα θα καταλύσει σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Ελούντας για διακοπές, χωρίς τον βασιλιά Μοχάμεντ τον 6ο, αλλά συνοδευόμενη από την κόρη της.

Adriana Lima: «Βομβάρδισε» το Instagram με φωτογραφίες της από τη Μύκονο!

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο σέξι «άγγελος» της Victoria's Secret, Adriana Lima. Μπορεί ο γάμος της φίλης της Ana Beatriz Barros με τον Ελληνοαιγύπτιο κροίσο Karim Chiaty να έγινε, εκείνη όμως παραμένει στο νησί και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές.

Ξετρελαμένη από τις ομορφιές της Μυκόνου, η Βραζιλιάνα καλλονή έχει γεμίσει τον λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες από τις εξορμήσεις της σε παραλίες και όχι μόνο.