Οι Eagles έκαναν μήνυση στο «Hotel California» στο Μεξικό

Το γνωστό συγκρότημα κατέθεσε αγωγή εναντίον ιδιοκτητών ξενοδοχείου στη Μπάχα της Καλιφόρνια, που ονομάζεται «Hotel California», όπως δηλαδή και το γνωστότερο τραγούδι του συγκροτήματος που κέρδισε εκτός από εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο και βραβείο Grammy το 1976 και παραμένει μία από τις πιο αγαπημένες μπαλάντες της ροκ.

Νιγηρία- Δείτε πώς είναι 43 παράνομα εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά - ΦΩΤΟ

Οι αρχές στη Νιγηρία πιστεύουν πως βρήκαν τα χρήματα από την περίφημα απάτη του «Νιγηριανού Πρίγκιπα». Ενεργώντας κατόπιν στοιχείων που έλαβαν από πληροφοριοδότη, οι άνδρες του τμήματος δίωξης οικονομικών και δημοσιονομικών εγκλημάτων, πραγματοποίησαν έφοδο σε διαμέρισμα στην Ικόγι, μία από τις πιο εύπορες γειτονιές της Νιγηρίας.

Ακριβαίνει η εισαγόμενη μπύρα λόγω Brexit

H έξοδος της Μ. Βρετανίας από την ΕΕ επηρεάζει μεταξύ άλλων την τιμή της μπύρας. Πολλές εισαγόμενες μπύρες έχουν ακριβύνει ενώ μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ αποσύρουν ευρωπαϊκές μάρκες από τα ράφια τους.
Η Πέμπτη είναι παραδοσιακά η μέρα που γεμίζουν οι βρετανικές παμπ ήδη από το μεσημέρι. Το ποτό που έχει την τιμητική του είναι η μπύρα. Ωστόσο οι θαμώνες των παμπ βλέπουν ότι οι αγαπημένες τους εισαγόμενες μπύρες έχουν γίνει πιο ακριβές.

To Forbes βρήκε σε μια ελληνική αλυσίδα το ... αντίπαλο δέος των Starbucks!

Υπάρχει ένα σημείο του πλανήτη όπου ο κολοσσός του καφέ, Starbucks, αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα!
Όπως αναφέρει το έγκυρο περιοδικό «Forbes», τα Starbucks δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα ανταγωνισμού, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει τον αριθμό των 24.000 καταστημάτων παγκοσμίω. Ωστόσο στο Ντουμπάι, συναντά έντονο ανταγωνισμό από την ελληνική εταιρεία πώλησης καφέ Mikel.

H μικρή συσκευή που όλοι έχουμε στο σπίτι και μπορεί να αποκαλύψει την ιδιωτική ζωή μας

Γερμανοί ερευνητές έδειξαν για πρώτη φορά ότι είναι δυνατό να χρησιμοποιήσει κάποιος τα ραδιοκύματα της ασύρματης μετάδοσης (Wi-Fi) για να δημιουργήσει μια τρισδιάστατη εικόνα με μορφή ολογράμματος ενός αντικειμένου, που βρίσκεται μέσα σε ένα κλειστό χώρο κοντά στο router.
Μπορεί λοιπόν, να μη δίνετε ιδιαίτερη σημασία στο «δρομολογητή» (router) του σπιτιού και του γραφείου σας, ο οποίος αναλαμβάνει να λάβει και να στείλει ενσύματα ή ασύρματα δεδομένα μέσω του διαδικτύου,

Σε αναζήτηση αγοραστή η Alitalia

Η ιταλική αεροπορική εταιρεία Alitalia μπήκε και επίσημα σε καθεστώς έκτακτης διαχείρισης με απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης. Τώρα ξεκινούν οι στρατηγικές κινήσεις για να διασφαλιστεί το μέλλον της εταιρείας.
Η κυβέρνηση του ιταλού πρωθυπουργού Τζεντιλόνι διέθεσε 600 εκατομμύρια ευρώ για ένα προσωρινό δάνειο έξι μηνών προς την Alitalia. Ποσό, το οποίο είναι σαφώς μεγαλύτερο από τις αρχικές προβλέψεις.

Βίντεο- στήριξης στον Μακρόν από τον Μπαράκ Ομπάμα

«En Marche!» και «Vive la France!» από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ..
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι στηρίζει επίσημα την υποψηφιότητα του κεντρώου Εμανουέλ Μακρόν στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας σε ένα βίντεο όπου εξήρε τον 39χρονο πρώην τραπεζίτη, καθώς επικαλείται «τις ελπίδες των πολιτών και όχι τους φόβους τους».

Η Ελλάδα απέκτησε όπλο που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο

Μια εξέλιξη άκρως σημαντική για την επιδεινούμενη κατάσταση ασφαλείας σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο σημειώθηκε πρόσφατα: Ο πλέον προηγμένος πύραυλος υπέρυθρης καθοδήγησης, αέρος-αέρος IRIS-T των ελληνικών Μοιρών F-16, μεταμορφώθηκε σε βλήμα αέρος-επιφανείας, κτυπώντας ναυτικούς στόχους μικρού ίχνους που έπλεαν με μεγάλη ταχύτητα και δίνοντας στο ελληνικό οπλοστάσιο ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα σε αεροναυτικές επιχειρήσεις.

Δυτική Μακεδονία: Η Καφέ Αρκούδα απειλείται και απειλεί

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι κάτοικοι και οι περιβαλλοντικές οργανώσεις στη Δυτική Μακεδονία, εξαιτίας των προβλημάτων που προκαλούνται, από τη συχνή παρουσία αρκούδων, τόσο στο οδικό δίκτυο, όσο και εντός κατοικημένων περιοχών.
Χθες, οι κάτοικοι στο Χιλιόδενδρο Καστοριάς, κλειδώθηκαν έντρομοι στα σπίτια τους, όταν αργά τη νύχτα, εμφανίστηκε στην πλατεία μία μεγάλη αρκούδα!

Εύα Μπράουν: Η ζωή της ερωμένης του Χίτλερ, για την οποία η Γερμανία έμαθε πολύ αργά

Η 30ή Απριλίου ήταν η 72η επέτειος της διπλής αυτοκτονίας του Αδόλφου Χίτλερ και της Εύα Μπράουν- και με αφορμή αυτό, το γερμανικό The Local δημοσίευσε αφιέρωμα στη ζωή της Μπράουν, η σχέση της οποίας με τον «Φύρερ» είχε αποτελέσει επτασφράγιστο μυστικό του Γ' Ράιχ.
Η Μπράουν αυτοκτόνησε με δηλητήριο, ενώ ο Χίτλερ αυτοπυροβολήθηκε. Σύμφωνα με τις επιθυμίες του «Φύρερ», τα πτώματά τους κάηκαν και θάφτηκαν στους κήπους της καγκελαρίας.

Αποσύρεται από τα βασιλικά του καθήκοντα ο σύζυγος της Ελισάβετ, πρίγκιπας Φίλιππος

Ο πρίγκιπας Φίλιππος και δούκας του Εδιμβούργου αποσύρεται, σύμφωνα με πληροφορίες από τα βασιλικά του καθήκοντα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας, από το φθινόπωρο δεν θα ασκεί τις βασιλικές του υποχρεώσεις και ουσιαστικά αποσύρεται από τη δημόσια ζωή. Η βασίλισσα θα συνεχίσει να εκτελεί πλήρως τις υποχρεώσεις της.
Νωρίτερα το Μπάκιγχαμ είχε συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη όλων των υπαλλήλων της

Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών στον Πέτρο Τατούλη

Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με αναστολή, χωρίς  τη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων, επιβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, για τις κατηγορίες της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση.

Πανελλαδική απεργία στο εμπόριο την Κυριακή

Κατά του ανοίγματος των καταστημάτων για 32 Κυριακές το χρόνο τάσσεται η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, καταγγέλλοντας παράλληλα παραβιάσεις των εργασιακών δικαιωμάτων την Κυριακή.
«Ήδη, πάνω από το 80% των εμποροϋπαλλήλων δηλώνεται για εργασία Κυριακής 3 - 4 ωρών, ενώ δουλεύει στην πράξη για πάνω από 8 - 10 ώρες, χωρίς πρόσθετη αμοιβή 75% και χωρίς ρεπό.

H μεγαλύτερη αδικία στον πλανήτη ,έχει συγκεντρώσει μετρητά ύψους 250 δις δολαρίων.

Η Apple μόλις ανακοίνωσε ότι, λόγω των αυξημένων κερδών της, έχει συγκεντρώσει μετρητά ύψους 250 δις δολαρίων. Πρόκειται για αμύθητο ποσό, μεγαλύτερο από την χρηματιστηριακή αξία μεγάλων εταιρειών και των αποθεμάτων που έχουν σε συνάλλαγμα  η Μεγάλη Βρετανία και ο Καναδάς μαζί!
Τα μετρητά της εταιρείας διπλασιάστηκαν τα προηγούμενα 4 χρόνια. Τους τελευταίους  3 μήνες του 2016, μάζευε 3,6 εκατ. $ την ώρα!.

Η διοίκηση της ΑΕΠΙ επιχειρεί να μπλοκάρει και την τοποθέτηση επιτρόπου

Φρένο στην τοποθέτηση επιτρόπου επιχειρεί να βάλει η διοίκηση της ΑΕΠΙ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Tvxs.gr, έχει προσφύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας προκειμένου να εμποδίσει τον διορισμό της.

Με αίτηση ακυρώσεως και αναστολής κατά της πράξης διορισμού της Επιτρόπου, οι μέτοχοι ελπίζουν να κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος και να αποφευχθεί ο ενδελεχής έλεγχος.