ΗELLAS:Αθήνα, Πόλη Αντιφασιστική..

Με κεντρικό σύνθημα «Αθήνα, πόλη αντιφασιστική» πραγματοποιείται αυτήν την ώρα το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα με τη στήριξη και του δήμου Αθηναίων. Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια, από όπου ξεκίνησε η πορεία, η Σταδίου και η Βασ. Σοφίας, από το ύψος της Σέκερη.

Διεθνές Νομισματικό Ταμείο: ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ..

Πριν από την Ελλάδα 7 χώρες δέχθηκαν τη βοήθεια του ΔΝΤ αλλά και τις συνέπειές της.
Πόσο ακριβά κοστίζει τελικά η οικονομική βοήθεια;

ΣΥΡΙΖΑ: Το ΔΝΤ παρεμβαίνει απροκάλυπτα στα εσωτερικά της χώρας

Σχετικά με την επισήμανση που κάνει το ΔΝΤ στην πρόσφατη έκθεσή του για το ότι η αυξανόμενη επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα σε στάση πληρωμών ή έξοδο από το ευρώ, «δείχνει ότι και το ίδιο δεν έχει μεγάλη εμπιστοσύνη για το πρόγραμμα που ακολουθείται στη χώρα μας, αναιρώντας έτσι και τη φιλότιμη επικοινωνιακή.

Ντεσπρέ και Πετερανσέλ κρατούν την πρωτοπορία στο Ντακάρ


Η μάχη συνεχίζεται στο ράλι Ντακάρ για 12η ημέρα, τόσο στις μοτοσικλέτες όσο και στα αυτοκίνητα. Με δύο διαδρομές ακόμα να απομένουν για το τέλος του αγώνα, ο Φρανς Φερχέφεν ήταν ο μεγάλος νικητής στις μηχανές.
Στη διαδρομή από τη Φιαμπαλά της Αργεντινής στο Κοπιαπό της Χιλής, o Ολλανδός αναβάτης.

Αλγερία: μια χώρα που ζει από το πετρέλαιο


Η κρίση στην Αλγερία προκάλεσε σερί ανατιμήσεων στην τιμή των καυσίμων. Η χώρα παράγει 1,2 εκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο την ημέρα.
Η τιμή του brent αυξήθηκε κατά 1,42 δολάρια το βαρέλι, την Πέμπτη και παρέμεινε κοντά στα 111 δολάρια το βαρέλι, στο κλείσιμο των ευρωπαϊκών χρηματαγορών, την Παρασκευή.

Ποιος είναι ο «κύριος Marlboro» που οργάνωσε τις απαγωγές στην Αλγερία

To πρόσωπο πίσω από τις απαγωγές στην Αλγερία, είναι ένας «βετεράνος τζιχαντιστής», γνωστός για τις επιδόσεις του στις απαγωγές και στο λαθρεμπόριο. Ο κ. Marlboro όπως είναι το παρατσούκλι του, επιδίδεται σε λαθρεμπόριο παντώς είδους, διακινώντας από τσιγάρα και ναρκωτικά, μέχρι παράνομους μετανάστες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Μεχμέτ Αλί Μπιράντ

Πλήθος κόσμου συνέρευσε σήμερα στην κηδεία του Τούρκου δημοσιογράφου, Μεχμέτ Αλί Μπιράντ, στο τέμενος Τεσβικίγε, στην Κωνσταντινούπολη. Οπως αναφέρει η Χουριέτ, στην τελετή παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκούλ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος, πολιτικοί και χιλιάδες προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο, από μουσικούς μέχρι διπλωμάτες, επιχειρηματίες, αλλά και κληρικούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΙΕΝΑ 72-74 Αυτοκτόνησε και τρέχει να προλάβει ο Ολυμπιακός!

Πραγματική αυτοκτονία για τον Ολυμπιακό ο οποίος ενώ κρατούσε μια σπουδαία νίκη επί της Σιένα στα χέρια του, τελικά… κατάφερε να ηττηθεί με 72-74, κάνοντας ό,τι μπορούσε για να χάσει. Πλέον η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση στους «8» καθώς γνώρισε την 3η ήττα της σε 4 ματς κι ενώ οι Ιταλοί πανηγύρισαν το 4Χ4!..