Όλα έτοιμα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για το debate των επτά αρχηγών (vid)

Μόλις δώδεκα ημέρες απομένουν πριν από την εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου και το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αυριανόdebate των πολιτικών αρχηγών, κάθε ένας από τους οποίους θα επιχειρήσει να κερδίσει τις εντυπώσεις, στοχεύοντας στους αναποφάσιστους ψηφοφόρους. Στο Ραδιομέγαρο οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις ενόψει της τηλεμαχίας.

Από 10 έως και 17 Σεπτεμβρίου οι ηλεκτρονικές εγγραφές σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Από 10 Σεπτεμβρίου μέχρι και 17 Σεπτεμβρίου 2015 θα γίνουν οι εγγραφές των επιτυχόντων στα τμήματα και τις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Κριστίνα Τρεμόντι: Μια 25χρονη ακτιβίστρια, επικεφαλής στο Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ.

Ποια είναι η ελληνοαμερικανίδα Χριστίνα Τρεμόντι που τοποθετήθηκε επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Τα υπόλοιπα ονόματα του ψηφοδελτίου. Πού κατεβαίνει ο Πάνος Καμμένος
Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.

Απίστευτος ο Σαρκοζί: "Η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό των δικτατόρων"! [βίντεο]

Σε μια… σοβαρή γκάφα υπέπεσε ο πρώην γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί μιλώντας σε εκδήλωση του θερινού πανεπιστημίου των ρεπουμπλικάνων στην Λα Μπολ.Αναφερόμενος στην μεταναστευτική κρίση, ο Σαρκοζί μίλησε για την σημασία της ταυτότητας και αναφέρθηκε στον ρόλο που διαδραμάτισε η Γαλλία. Κάπου εκεί διέπραξε το …

Γκάμπριελ: "Η Γερμανία μπορεί να δέχεται 500.000 μετανάστες ετησίως"

Ο Γερμανός αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ δήλωσε χθες Δευτέρα (08/09/2015) το βράδυ ότι η χώρα του είναι αρκετά σταθερή ώστε να μπορεί να δεχθεί μακροπρόθεσμα πολλούς πρόσφυγες και μετανάστες.

Σύμφωνα με τον Γκάμπριελ, η Γερμανία είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τη μεγάλη εισροή μεταναστών που αναμένεται τα επόμενα χρόνια.

Πολεμικός πυρετός - CBS: "Η US Air Force ετοιμάζεται για αερομαχίες με τη Ρωσική Αεροπορία στην Συρία" (vid)

Για πρώτη φορά μετά τον Ψυχρό Πόλεμο το CBS news προετοίμασε την κοινή γνώμη για αυξημένη πιθανότητα εμπλοκών ρωσικών και αμερικανικών μαχητικών πάνω από τη Συρία!
Σοκαρισμένοι οι τηλεθεατές είδαν ζωντανά την μετάδοση η οποία τους πληροφορούσε ότι οι Αμερικανικές Υπηρεσίες πληροφοριών αιφνιδιάστηκαν (για ακόμη μια φορά) αφού εντόπισαν έναν πύργο ελέγχου και μονάδες που θα φιλοξενήσουν χιλιάδες ρώσους στρατιώτες και προσωπικό στη Λαττάκεια!

Ταξίδι μυστήριο του Ιρανού διοικητή των «Φρουρών της Επανάστασης» στη Μόσχα προκαλεί «ρίγος» ανησυχίας στην Ουάσιγκτον

Την είδηση έκανε γνωστή το αμερικανικό Fox news το οποίο ανέφερε ότι ο Ιρανός διοικητής της Δύναμης Αλ Κουντς (Φρουροί της Επανάστασης) στρατηγός Κασέμ Σολεϊμανί, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στη «μαύρη λίστα» του ΟΗΕ φέρεται να επισκέφθηκε τον Ιούλιο στη Μόσχα παραβιάζοντας έτσι τις κυρώσεις που του έχουν επιβληθεί από τον διεθνή οργανισμό.

Αλλάζουν στρατηγική στη Συρία οι ΗΠΑ αλλά δεν τολμούν να στείλουν χερσαίες δυνάμεις απέναντι στους Ρώσους

Με τη Ρωσία να στέλνει στρατεύματα στη Συρία προς ενίσχυση των δυνάμεων του Μπασάρ αλ Άσαντ για την καταπολέμηση και εξόντωση των τζιχαντιστών και να το παραδέχεται πλέον σχεδόν ανοιχτά οι ΗΠΑ δείχνουν εικόνα πλήρους αιφνιδιασμού από τις κινήσεις-ματ της Μόσχας και δεν τολμούν να μπουν απέναντι στη Ρωσία σε μία περιοχή που όπως φαίνεται είναι αποφασισμένη να ελέγξει πλήρως.