Σπόρ Αγγλία: Με ισοπαλία το ντεμπούτο Μήτρογλου με τη Φούλαμ στην Πρέμιερ Λιγκ

Ο Ματέι Βίντρα στέρησε απ’ τον Μήτρογλου ένα νικηφόρο ντεμπούτο με τη Φούλαμ κόντρα στη Γουέστ Μπρομ
Στην Εθνική είναι συμπαίκτες. Και πιθανότατα έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Το όνομα «Βίντρα» όμως -τις επόμενες μέρες τουλάχιστον- δεν θα ηχεί ωραία στ’ αυτιά του Κώστα Μήτρογλου.

Σύμφωνα με τον Μάσα Ο Σουμάχερ αντέδρασε κουνώντας το στόμα του

Ο Βραζιλιάνος πιλότος επισκέφθηκε τον Γερμανό οδηγό και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην "Bild" ο Γερμανός αντέδρασε στην παρουσία του, κουνώντας το στόμα του...
Στο νοσοκομείο της Γκρενομπλ πήγε ο Φελίπε Μάσα, ο οποίος επισκέφθηκε τον καλό του φίλο, Μίχαελ Σουμάχερ, ο οποίος από τις 29 Δεκεμβρίου βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, ύστερα από το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκί στις γαλλικές Άλπεις.

Βρετανοί ναύτες έστησαν μπλόκο σε κοκαΐνη αξίας 10,3 εκατ. ευρώ ανοιχτά των ακτών της Τζαμάικα

Το μικρό σκάφος που εντοπίστηκε ανοιχτά των ακτών της Τζαμάικα μετέφερε 170 κιλά ναρκωτικά
Μπλόκο σε κοκαΐνη συνολικής αξίας 10,3 εκατ. ευρώ έβαλαν βρετανοί ναύτες στα πλαίσια
κοινής επιχείρησης 15 κρατών κατά της διακίνησης ναρκωτικών από τις χώρες της κεντρικής και νότιας Αμερικής στην Καραϊβική και από εκεί στη Μεγάλη Βρετανία.

F1 - Μπαχρέιν: Τελευταία μέρα δοκιμών εξέλιξης (upd)!

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ με τη Mercedes κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 1:34 σήμερα τελευταία μέρα δοκιμών, του πρώτου 4ημερου στο BIC (Bahrain International Circuit).
Για να έχετε μια τάξη μεγέθους σημειώστε πως ο Γερμανός είχε πάρει πέρυσι την pole με χρόνο 1:32.3. Πρέπει να τονιστεί πως η κατάσταση της πίστας και τα ελαστικά δεν είναι ίδια.

Φωτογραφίες: Οι Ουκρανοί πανηγυρίζουν στο πρόεδρικό μέγαρο -θερμοκήπειο γκαράζ συλλογή από πανάκριβα αυτοκίνητα - αντίκες και μοτοσικλέτες.

Δείτε τον ζωολογικό κήπο, το θερμοκήπειο και το γκαράζ του Γιανουκόβιτς με τη συλλογή από πανάκριβα αυτοκίνητα - αντίκες και μοτοσικλέτες
Κοσμοσυρροή παρατηρείται από το πρώι του Σαββάτου στην εγκαταλειμένη προεδρική κατοικία του Βίκτορ Γιανουκόβιτς που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15χλμ. από το Κίεβο.

Αερομεταφορές: «Ανταρσία» επιβατών σε πτήση της Ryanair από το Stansted στο Porto της Πορτογαλίας.

Μετά από 4 ώρες καθυστέρηση στο έδαφος τους έβαλαν στο αεροπλάνο όπου έμειναν "εγκλωβισμένοι" για 6 ακόμη ώρες χωρίς νερό και φαγητό! - Εξαλλοι οι 100 επιβάτες επιτέθηκαν στις αεροσυνοδούς - Παρέμβαση της Αστυνομίας για να αποφευχθούν τα χειρότερα - Τι λέει η εταιρία
Έξαλλοι ήταν οι επιβάτες πτήσης της Ryanair, οι οποίοι απειλούσαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία, μιας και η αεροπορική εταιρεία τους άφησε για ώρες χωρίς νερό και φαγητό!

Ουκρανία: Αποφυλακίζεται η Γιούλια Τιμοσένκο - - Τι προβλέπει η συμφωνία έξι σημείων

H ουκρανική Βουλή ψήφισε σήμερα υπέρ της αποφυλάκισης της κρατούμενης ηγέτιδας της αντιπολίτευσης
H ουκρανική Βουλή ψήφισε την Παρασκευή υπέρ της αποφυλάκισης της κρατούμενης ηγέτιδας της αντιπολίτευσης, Γιούλια Τιμοσένκο.

Οι βουλευτές, οι οποίοι έκριναν ότι η Τιμοσένκο δεν είναι πλέον ένοχη για ποινικό αδίκημα, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους φωνάζοντας μέσα στη Βουλή «Ελευθερώστε τη Γιούλια», έπειτα από την ψηφοφορία.

Πολωνός ΥΠΕΞ προς Ουκρανούς διαδηλωτές: Συμφωνείτε ή πεθαίνετε

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την κυνική προειδοποίηση του Ράντοσλαβ Σικόρσκι προς τους εκπροσώπους των διαδηλωτών - Τι προβλέπει η συμφωνία των έξι σημείων, που υπεγράφη ανάμεσα στον πρόεδρο, την αντιπολίτευση και την ΕΕ - «Ευνουχίζεται« πολιτικά ο πτόεδρος Γιανουκόβιτς

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Παναγιώτης Ψωμίαδης

Δεν ξεκαθάρισε όμως με ποιο κόμμα θα κατέβει στις Ευρωεκλογές του Μαΐου
Την πρόθεσή του να κατέβει ως υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του Μαίου εξέφρασε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον "Σκάι" ο τέως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ωστόσο , όπως είπε, δεν αποκάλυψε ακόμη με ποιο κόμμα θα κατέβει στις εκλογές, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για σενάρια και εικασίες για συνεργασία του με άλλο κόμμα πλην τη ΝΔ. πηγη