Αντώνης Ρέμος – «Όλα Για Σένα» Το official video της νέας μεγάλης επιτυχίας του!

Αντώνης Ρέμος – «Όλα Για Σένα»
Το official video της νέας μεγάλης επιτυχίας του!

Ο Αντώνης Ρέμος μεταφέρει στις οθόνες μας τη νέα του επιτυχία «Όλα Για Σένα», μέσα από ένα ατμοσφαιρικό music video!

Ο Γιάννης Δημολίτσας, που σκηνοθέτησε το video clip, αποτύπωσε την πρώτη live παρουσίαση του «Όλα Για Σένα», κατά τη διάρκεια μίας ξεχωριστής συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στην γενέτειρα του, την Θεσσαλονίκη στα πλαίσια των γενεθλίων του ραδιοφωνικού σταθμού Ερωτικός, στις 14 Φεβρουαρίου.

Κωνσταντίνος Νάζης – Διαμάντια .. Νέο τραγούδι !!!

 Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Νάζης , μετά από τις επιτυχίες του “Ενα χάος με σένα ” , “Εγκεφαλικά” , “Σε όλα ναι” και αρκετά ακόμα ,

επιστρέφει με ένα πολύ δυναμικό τσιφτετέλι με τον τίτλο “Διαμάντια”
που αρέσει πάρα πολύ και αυτο φαίνεται στα social media ….

Video clip στο Youtube

Γιώργος Μαζωνάκης – «Παρ’ Τα Όλα Δικά Σου»

 Ο Γιώργος Μαζωνάκης με την κορυφαία ερμηνεία του στο «Παρ’ Τα Όλα Δικά Σου» ξεχωρίζει στην εμβληματική συλλογή για τα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία, «Παιδί Δικό Σου», στην οποία συμμετέχουν καλλιτέχνες απ’ όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης ερμηνεύει με τη σπάνια φωνή του μία διαχρονική επιτυχία της σπουδαίας στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη, που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2008, στον δίσκο «7» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει και τη μουσική.

Το «Παρ’ Τα Όλα Δικά Σου», που συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερης αισθητικής black & white music video ,σε σκηνοθεσία Γιάννη Μιχελόπουλου, είναι το έκτο single από το album «Παιδί Δικό Σου» και έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και στις ραδιοφωνικές συχνότητες μέσα από την πρώτη του μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος στο Θέατρο Πόλη με τη μουσική παράσταση «Τα φώτα της πόλης»

 Τα φώτα της πόλης»

Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Απριλίου στις 20:30

Στο Θέατρο Πόλη, λίγα μέτρα κάτω από τα πολύχρωμα φώτα της οδού Αριστοτέλους, ο ερμηνευτής Σταύρος Σαλαμπασόπουλος παρουσιάζει το Σάββατο 9 & την Κυριακή 10 Απριλίου στις 20:30 τη μουσική παράσταση «Τα φώτα της πόλης» εμπνευσμένη από τις ζωηρές αντιθέσεις και συνθέσεις αυτής της ιστορικής γειτονιάς της Αθήνας.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά 4+5 Απριλίου

 «Ραντεβού στο Δημοτικό»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Δευτέρα 4 + Τρίτη 5 Απριλίου 2022

 

Ολόψυχα στον Πειραιά.

Στο ωραιότερο θέατρο της Ελλάδας.

Έργο χειρών και καρδιάς του σπουδαίου δασκάλου Δημήτρη Ροντήρη.

Με συγκίνηση και παλμό ερχόμαστε για δυο βράδια

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης στο Κύτταρο

 ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

13 άλμπουμ, τραγούδια-σταθμοί, “Ενδελέχεια”, προσωπική διαδρομή, πλήθος ψηφιακών singles, πολυποίκιλες συνεργασίες και αλληλεπιδράσεις, γραπτά στίχοι ιστορίες παρεμβάσεις, θρυλικά 90s-δυστοπικά 20s, 30 χρόνια αδιαπράγματευτο και ασυμβίβαστο ταξίδι που τον φέρνει στο Κύτταρο στις 16 του Απρίλη, για μια συναυλία-γιορτή!!!

Δημήτρης Μητσοτάκης (Ενδελέχεια)

Ο συνθέτης, στιχουργός και συγγραφέας Δημήτρης Μητσοτάκης, ευρύτερα γνωστός από το

Ο Θοδωρής Κοτονιάς & οι Γιώργος και Νίκος Στρατάκης στον Σταυρό του Νότου Club

 Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης ανταμώνουν με τον Θοδωρή Κοτονιά στην Αθήνα για μία μοναδική παράσταση στον Σταυρού του Νότου!

Η ευχάριστη αυτή μουσική έκπληξη έρχεται με αφορμή την συνεργασία τους στο καινούριο τραγούδι του Θοδωρή Κοτονιά που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα με τίτλο ‘’το παιδί’’ .
Τρεις καταξιωμένοι καλλιτέχνες που αγαπήθηκαν για τα τραγούδια τους και το μουσικό τους ήθος σμίγουν επί σκηνής το Σάββατο 2 Απριλίου στο Club του Σταυρού του Νότου για ένα ατμοσφαιρικό μουσικό ταξίδι, πάνω από βουνά και θάλασσες γεμάτο δυνατές ερμηνείες, λυρικότητα και Διονυσιακές εξάρσεις…

Κτηματολόγιο: Στο Κτηματολογικό Γραφείο Δωδεκανήσου η Κάλυμνος -Καταργείται το Υποθηκοφυλακείο

 Την κατάργηση του Υποθηκοφυλακείου Καλύμνου ανακοίνωσε το Ελληνικό Κτηματολόγιο.

Σύμφωνα με το Κτηματολόγιο, με τις διατάξεις του νόμου 4512/2018 (Α΄5) και την υπ’ αρ.173/6/17.02.2022 απόφαση του ΔΣ του Φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο» (Β΄ 1015), καταργείται το Ειδικό Άμισθο Υποθηκοφυλακείο Καλύμνου (ημερομηνία κατάργησης: 08.03.2022) και συστήνεται το Υποκατάστημα Καλύμνου με έδρα την Κάλυμνο, στο  Κτηματολογικό Γραφείο Δωδεκανήσου (ημερομηνία έναρξη λειτουργίας: 09.03.2022, ημέρα Τετάρτη).

«Χαστούκι» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Η Ελλάδα καταδικάστηκε 948 φορές

 Τις 948 αγγίζουν οι καταδίκες της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), όπως αποκάλυψε στη Βουλή ο καθηγητής και δικαστής του ΕΔΑΔ, Ιωάννης Κτιστάκις. Όπως εξήγησε, για αυτές τις καταδίκες η Ελλάδα πλήρωσε 28.256.237 ευρώ.

Ειδικότερα, κατά την ενημέρωσης της Επιτροπής της Βουλής για την Παρακολούθηση των Αποφάσεων του Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, ο κ. Κτιστάκης, τόνισε:

Σήμερα εκκρεμούν συνολικά 2.214 ατομικές προσφυγές κατά της Ελλάδας, πολύ περισσότερες από εκείνες που εκκρεμούσαν τα προηγούμενα χρόνια.

Αστεροειδής έπεσε στην Αρκτική μόλις δύο ώρες μετά την ανακάλυψή του

 Το αντικείμενο εκτιμάται ότι είχε διάμετρο τριών μέτρων και εισήλθε στην ατμόσφαιρα με ταχύτητα άνω των 18 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο.

 Ούγγρος αστρονόμος Κριστιάν Σασνέζκι έζησε μια από τις πιο συναρπαστικές ημέρες της καριέρας του όταν εντόπισε έναν αστεροειδή διαμέτρου περίπου τριών μέτρων να πλησιάζει τη Γη: δύο ώρες αργότερα, το αντικείμενο έπεσε στον Αρκτικό Ωκεανό έξω από την Ισλανδία και έγινε μόλις ο πέμπτος αστεροειδής που ανακαλύπτεται πριν χτυπήσει τον πλανήτη.

Σομαλία / Θύμα των ξένων επεμβάσεων, της φτώχειας, της πείνας

 Οι Γάλλοι στρατιώτες φεύγουν από το Μάλι και «μετακομίζουν» στον Νίγηρα, αλλά η πείνα και η εξαθλίωση έχουν μόνιμη παρουσία στην Σομαλία

Έρμαιο των επεμβάσεων, των παρεμβάσεων, της κάθε μορφής ξένης ανάμειξης με βολικά πάντα προσχήματα, όπως η πάταξη των τζιχαντιστών, αλλά με το βλέμμα

Βραζιλία: Η φωτογραφία που έγινε viral και άλλαξε τη ζωή ενός 12χρονου ρακοσυλλέκτη

Από μία και μόνο φωτογραφία άλλαξε η ζωή του 12χρονου Βραζιλιάνου ρακοσυλλέκτη Γκάμπριελ Σίλβα και της οικογένειάς του, που μέχρι πρόσφατα ζούσαν σε συνθήκες εξαθλίωσης σε μια καλύβα στην πόλη Pinheiro, στη βορειοανατολική Βραζιλία.

Όλα ξεκίνησαν πριν από τα Χριστούγεννα του 2021, όταν ο μικρός Σίλβα φωτογραφήθηκε από τον φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου Joao Paulo Guimaraes τη στιγμή που έπαιρνε ένα χριστουγεννιάτικο πλαστικό δέντρο από έναν σκουπιδότοπο, που κατακλύζεται από γύπες και εξαθλιωμένους ρακοσσυλέκτες.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν υποσχέθηκε να αυξήσει τα κοινωνικά επιδόματα, τις συντάξεις και το κόστος ζωής. Επιπλέον, ο πρόεδρος έδωσε εντολή στους κυβερνήτες να παράσχουν στοχευμένη υποστήριξη στους Ρώσους που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση ζωής

 

Χάρη σε αυτό το βίντεο από τα κοινωνικά δίκτυα, έγινε σαφές γιατί τα ράφια με ζάχαρη ήταν άδεια στα super market στο Νίζνι Νόβγκοροντ. Αυτόπτης μάρτυρας βιντεοσκόπησε πώς οι υπάλληλοι βγάζουν δεσμίδες αγαθών από την πίσω πόρτα ενός από τα καταστήματα.
 Έριξαν πολλές δεκάδες κιλά στο πορτμπαγκάζ ταυτόχρονα. 

Τρία πλοία υπό Παναμαϊκή σημαία χτυπήθηκαν στη Μαύρη Θάλασσα, το ένα βυθίστηκε

 Τρία πλοία υπό σημαία Παναμά χτυπήθηκαν από ρωσικούς πυραύλους στη Μαύρη Θάλασσα αφότου άρχισε η επίθεση της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας την 24η Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε χθες Τετάρτη η παναμαϊκή λιμενική αρχή.

Το ένα από τα πλοία αυτά βυθίστηκε, τόνισε η παναμαϊκή λιμενική αρχή σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε, διευκρινίζοντας ότι δεν υπήρξαν απώλειες μεταξύ των πληρωμάτων των πλοίων που χτυπήθηκαν. Τα άλλα δύο πλοία συνεχίζουν να βρίσκονται στην περιοχή, έχοντας υποστεί ζημιές.

Ρωσία: Έφθασαν στο Ροστόφ 300 πρόσφυγες από τη Μαριούπολη

 Δεκατρία λεωφορεία που μετέφεραν τριακόσιους συνολικά πρόσφυγες από την πολιορκούμενη πόλη της Μαριούπολης έφθασαν σήμερα τα ξημερώματα (17/3) στην περιφέρεια Ροστόφ της Ρωσίας, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Κλιμακώνεται η επιθετική ρητορική Μόσχας και Ουάσιγνκτον

 Ως «εγκληματία πολέμου» χαρακτήρισε ο Τζο Μπάιντεν τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, λίγες ώρες μετά τη νέα έκκληση του Βολοντιμίρ Ζελένσκι από το Κογκρέσο να παράσχει περισσότερη βοήθεια στη χώρα του.

«Είναι ένας εγκληματίας πολέμου», δήλωσε εμφατικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ μιλώντας στους δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.

Δέσμευση λογαριασμών και περιουσιών πέντε Ρώσων και στην Ελλάδα

 Καταιγίδα κυρώσεων και στην Ελλάδα για Ρώσους επιχειρηματίες που βρίσκονται στη λίστα αντιποίνων των 870 προσώπων που συνδέονται με τον πρόεδρο Πούτιν από την Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος.

Ο επικεφαλής της Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης, επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, προχώρησε ήδη στη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων, κινητής και ακίνητης περιουσίας, 5 Ρώσων επιχειρηματιών , που έχουν ιδιοκτησίες στην Ελλάδα και περιλαμβάνονταν στην σχετική λίστα που έχει αποσταλεί σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Τι είναι οι πύραυλοι Starstreak, που στέλνει η Βρετανία στην Ουκρανία

 Ο υπουργός Άμυνας, Μπεν Γουάλας, είπε ότι «τους προμηθεύουμε- θα πάνε στο θέατρο επιχειρήσεων».

Η Βρετανία προμηθεύει αντιαεροπορικούς πυραύλους Starstreak στην Ουκρανία, είπε ο υπουργός Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπεν Γουάλας, στο BBC την Τετάρτη.

«Τους προμηθεύουμε- θα πάνε στο θέατρο (επιχειρήσεων» είπε ο Γουάλας, σύμφωνα με το BBC.

Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ στέλνουν επιπλέον αντιαεροπορικά και drones στην Ουκρανία

 «Θα δώσουμε στην Ουκρανία τα όπλα για να πολεμήσει και να αμυνθεί»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, περιγράφοντας την βοήθεια που στέλνουν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία, είπε ότι αποστέλλονται επιπλέον 800 εκατ. δολάρια σε στρατιωτική βοήθεια, ανεβάζοντας το σύνολο της βοήθειας που έχει αποσταλεί στο Κίεβο από τότε που ανέλαβε καθήκοντα, ένα χρόνο πριν, στα 2 δισ. δολάρια.

Περίπου το ένα δισ. εξ αυτών απεστάλη την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Μπάιντεν είπε πως η νέα βοήθεια περιλαμβάνει 800 αντιαεροπορικά Stinger, 100 εκτοξευτές βομβίδων, 20 εκατ. σφαίρες/ βομβίδες για ελαφρά όπλα και βομβιδοβόλα, όλμους και έναν αδιευκρίνιστο αριθμό μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones).

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Αλλαγή σκηνικού με βροχές, ενισχυμένους βοριάδες και σταδιακή πτώση θερμοκρασίας (video)

 Η Πέμπτη αναμένεται να κυλήσει με μαλακό καιρό από πλευράς θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές.

Από αργά το μεσημέρι και μετά όμως, και από τα βορειοανατολικά προς τα νότια νοτιοδυτικά, θα αρχίσει να αλλάζει και πάλι το σκηνικό με εμφάνιση ψυχρότερων αέριων μαζών και ενίσχυση των βοριάδων. Από την Θράκη και μέχρι αργά το βράδυ και στις υπόλοιπες ανατολικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές ο καιρός θα αρχίσει να «κλείνει».