Τέλος και με τη βούλα για το MEGA Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Τηλέτυπος

«Το Δ.Σ θεωρεί ότι εξάντλησε όλες τις ενέργειες που θα μπορούσε να κάνει κάτω από τις προαναφερόμενες πολύ δύσκολες συνθήκες και θα προχωρήσει από εδώ και πέρα με βάσει τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία».

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση που υπογράφει το ΔΣ του Mega, ανακοινώνει πως ο όμιλος Βαρδινογιάννη αποσύρεται επί της ουσίας από την Τηλέτυπος,  δηλώνοντας πως θα καταβάλει το ποσό που αντιστοιχεί στους εργαζόμενους, για την μερική εξόφληση της μισθοδοσίας, καλώντας και τους υπόλοιπους μετόχους, να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ενώ όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ήδη καταβάλει τα χρήματα που του αναλογούν.

Η πεντάδα του Παναθηναϊκού δεν πήγε στην ανάκρουση του ύμνου της Euroleague

Μια συμβολική κίνηση έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού για να δείξουν τη στήριξή τους στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην κόντρα του με την Euroleague. Γιούχαρε ο κόσμος την διοργανώτρια αρχή, αποθέωσε τους «πράσινους». Η Euroleague δεν έκανε δεκτό το αίτημα αναστολής της ποινής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και η αντίδραση στο ΟΑΚΑ ήταν άμεση!

Aεράτη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ, νίκησε 3-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Ο ΠΑΟΚ έγινε η τελευταία χρονικά ομάδα που θα μπει στην κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά νίκησε στο Περιστέρι 3-1 τον Ατρόμητο και με δύο νίκες προκρίθηκε στα ημιτελικά. Για την ομάδα του Λουτσέσκου σκόραραν οι Σάκχοφ (30'), Κάνιας (67') και Κουλούρης (79').


Για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 54' ο Βασιλακάκης. Στην κλήρωση θα μπουν εκτός από τον ΠΑΟΚ και οι ΑΕΚ, Πανιώνιος, ΑΕΛ.

Παραδέχθηκε τη συνάντηση με Φρουζή ο Χατζηνικολάου

Παραδέχθηκε πως είχε συναντήσεις με τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis Κωνσταντίνο Φρουζή ο εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου μετά τη συνέντευξη του Κ. Φρουζή στο zougla.gr.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σε ανάρτησή του στο  twitter έγραψε: «Ο κ. Φρουζής λέει ότι συναντήθηκε μαζί μου.Η μόνη περίπτωση αυτό να συνέβη είναι αν με επισκέφθηκε στη Realnews,στο γραφείο μου,παρουσία

Η μεγάλη ψυχρολουσία της Μέρκελ

Πολύ κοντά στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν εμφανίζεται να είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας. Ο Όλαφ Σολτς είναι ευρωπαϊστής, ανοικτός και κυρίως αντίπαλος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ιδίως όσον αφορά στα θέματα λιτότητας και στους απόλυτους σφιχτούς προϋπολογισμούς.

Με λίγα λόγια, ο ίδιος θα μπορούσε να αποτελέσει εν δυνάμει σύμμαχος της Αθήνας στην περίοδο εξόδου της χώρας μας από το πρόγραμμα λιτότητας.

Οι προστατευόμενοι μάρτυρες «δίνουν» δημοσιογράφους της εφημερίδας «Το Βήμα» για το σκάνδαλο Novartis (ONOMATA)

Στο κάδρο των μιζών που φαίνεται πως δίνονταν από την φαρμακευτική πολυεθνική Novartis σε πολιτικά πρόσωπα και όχι μόνο, προκειμένου να εξυπηρετούν τα συμφέροντά της, βάζουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες την εφημερίδα «Βήμα». Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται η εφημερίδα φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν ώστε, μέσα από μεθοδευμένες διαρροές, να δημιουργήσει κλίμα και να εξασφαλιστούν για τη Novartis υπερτιμολογημένες πληρωμές, δηλαδή μεγάλο κέρδος σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου.

Συγκλονίζουν τα στοιχεία του FBI για το σκάνδαλο Novartis: Τα πολυτελή ταξίδια, τα call girls και οι «καθαρές ημέρες»

Νέα ευρήματα από την δικογραφία της Novartis βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνα του FBI η φαρμακευτική εταιρεία «δωροδοκούσε» γιατρούς και εταιρείες με πολυτελή ταξίδια αλλά και… call girls.

«Δωράκια» σε Έλληνες γιατρούς

Όσον αφορά την Ελλάδα, από την έρευνα προκύπτουν καταγγελίες σε βάρος περισσότερων από 4.500 γιατρών, οι οποίοι φέρονται να πήρα «δωράκια» από τη Novartis, προκειμένου να τους συνταγογραφούν. Καταγράφεται, μάλιστα, ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη για 50 – 60 γιατρούς, το οποίο κόστισε 5.000 ευρώ για καθέναν από αυτούς.

Η ομολογία ΣΟΚ του Σαμαρά στον Χατζηνικολάου και η αντίδραση κυβερνητικού αξιωματούχου

Εντολές προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το πώς πρέπει να κινηθεί η ΝΔ δίνει, δημόσια, με συνέντευξή του στην κυριακάτικη "RealNews",
 ο πρώην αρχηγός της Αντώνης Σαμαράς! Παράλληλα ομολογεί –στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την πλήρη πολιτική του αποτυχία– πως προσπάθησε να υπονομεύσει και να εγκλωβίσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

 Είναι αδιανόητο (πρώην) πολιτικός αρχηγός, και μάλιστα πρώην πρωθυπουργός, να λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο, σχολιάζει αξιωματούχοε της κυβέρνησης.