GP Κίνας: Στη Σαγκάη δεν έχουν Πάσχα! -Έχουν αγώνα...GP Κίνας: Ταχύτεροι οι Χάμιλτον, Αλόνσο στα ελεύθερα!

Σε άλλο επίπεδο ο Βρετανός πήρε την 3η φετινή του pole σε τέσσερις αγώνες. Οι δυο Red Bull εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Ρόσμπεργκ και βρέθηκαν ανάμεσα στις Mercedes.
Βροχή, καταχνιά και αέρα επιφύλασσε η Σαγκάη σε ομάδες πιλότους και μηχανικούς για τις κατατακτήριες δοκιμές του 4ου αγώνα της χρονιάς.

Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες: Ο συγγραφέας που άλλαξε τον κόσμο.. «Είναι η ζωή περισσότερο από το θάνατο, αυτή που δεν έχει όρια»

Ποιος ήταν ο συγγραφέας που δήλωνε ότι θα ήταν πιο χρήσιμος στην κοινωνία «ως τρομοκράτης» - Τα βιβλία και οι σταθμοί της ζωής του - Η αποθέωση από κοινό και κριτικούς - Οι διάσημοι φίλοι του
Γεννήθηκε το 1927 στην Κολομβία. Μια χώρα γνωστή για τους εμφυλίους της και το εμπόριο ναρκωτικών.

Βαρουφάκης: Να κατέβαινα στην πολιτική για να απομυζώ το πτωχευμένο Δημόσιο;

«Με ενδιαφέρει πολύ η πολιτική, για να σπαταλώ το χρόνο μου στα κονκλάβια« λέει
Μέσα από άρθρο του στο Protagon  με τίτλο «Η ανύπαρκτη υποψηφιότητα», ο Γιάννης Βαρουφάκης ξεκαθαρίζει ότι δεν κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ και εξηγεί για ποιο λόγο δεν ενδιαφέρεται για μία θέση στην Ευρωβουλή.

ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ 65-59: Η «πράσινη» ψυχή μίλησε! -Highlights: Panathinaikos Athens-CSKA Moscow, Playoffs Game 3

Η «πράσινη» ψυχή μίλησε! Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον κακό του δαίμονα, την αστοχία, και μαζί την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ (65-59), μειώνοντας τη σειρά των προημιτελικών σε 2-1
Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του δείχνοντας ψυχή και ψυχραιμία όταν χρειάστηκε. Επικράτησε της ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ με 65-59 και μείωσε σε 2-1 τη σειρά των προημιτελικών.