Kendall Jenner: Δείτε τις πιο καυτές της φωτογραφίες

Η όμορφη Kendall Jenner έκλεισε τα 19 και της ευχόμαστε χρόνια πολλά
Τα 19 της χρόνια έκλεισε στις 3 Νοεμβρίου η Kendall Jenner της γνωστής αμερικανικής οικογένειας Kardashian, η οποία τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει ένα από τα πιο hot ονόματα στο χώρο των μοντέλων.

H Irina Shayk δεν χορταίνεται...

Ένας άγγελος σκέτη... κόλαση
Μαύρα, μπεζ, λευκά, με δαντέλα, αλλά και χωρίς είναι τα εσώρουχα τα οποία φοράει στην τελευταία αισθησιακή φωτογράφησή της η Irina Shayk. Αλλά ποιος δίνει σημασία τελικά στο πώς είναι τα εσώρουχα που φοράει το αγγελάκι της Victoria's secret όταν το αποτέλεσμα είναι ίδιο; 

“Lui” - - Clauson: Εχει άγριες διαθέσεις

Η 19χρονη Clauson φόρεσε τα πιο προκλητικά εσώρουχα και μαγιό και πόζαρε με άγριες διαθέσεις μπροστά στο φακό
Στο φωτογραφικό φακό του σταρ της φωτογραφίας Terry Richardson πόζαρε η εκρηκτική Hailey Clauson, για το γνωστό γαλλικό περιοδικό “Lui” του Νοεμβρίου.

Λος Άντζελες. Το… υγρό ατύχημα της Salma Hayek

Ξαφνικά η φωτογράφισή της έγινε ακόμα πιο... «καυτή»
Ξεχωρίζει για τις καμπύλες της και το καθαρά «γυναικείο» της σώμα και αυτό είναι το όπλο της το οποίο θέλησε να τονίσει στην τελευταία της φωτογράφηση που έκανε στο Λος Άντζελες.

Μιλάνο Lady Gaga: Τα έκανε (σχεδόν) όλα στη σκηνή

Η 28χρονη σταρ και τι δεν έκανε πάνω στη σκηνή. Χόρεψε, γδύθηκε, μεταμφιέστηκε, έβαλε χέρι στους χορευτές της και έκανε, και αναπαράσταση ερωτικών σκηνών, τρελαίνοντας για άλλη μια φορά όσους πήγαν να τη δουν
Την ευρωπαϊκή περιοδεία της “ARTPOP Ball” συνεχίζει η Αμερικανίδα ποπ σταρ Lady Gaga, η οποία εμφανίστηκε στις 4 Νοεμβρίου στο Mediolanum Forum στο Μιλάνο αναστατώνοντας αυτή τη φορά το ιταλικό κοινό.

Βίντεο: Αυτή η προσγείωση δεν ενδείκνυται για καρδιακούς

Το αεροπλάνο της Easyjet γλίτωσε το τσακ την καταστροφή κατά τη διάρκεια της προσέγγισης στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ
Προσγείωση του τρόμου αποδείχθηκε αυτή που επιχείρησε να πραγματοποιήσει αεροσκάφος της Easyjet στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ.

Εισαγγελέας για λίστα Λαγκάρντ: Να δικαστεί ο Διώτης - Απαλλαγή για Καπελέρη

Εισηγείται παραπομπή του πρώτου για το αδίκημα της απιστίας, αλλά όχι για αυτό της υπεξαγωγής εγγράφου - Στο σκεπτικό του για τον δεύτερο εξηγεί ότι δεν είχε ποτέ λάβει επισήμως ολόκληρη τη λίστα
Να δικαστεί για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ και πρώην εισαγγελέας, Ιωάννης Διώτης,

Παρολίγο να συγκρουστεί με... διαστημικά σκουπίδια ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός!

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS) απειλήθηκε από περιπλανώμενα διαστημικά σκουπίδια την περασμένη εβδομάδα, αλλά το Αυτοματοποιημένο Όχημα Μεταφοράς (ATV) «Ζορζ Λεμέτρ» της ESA, το οποίο βρισκόταν συνδεμένο στον σταθμό, έσωσε την κατάσταση πυροδοτώντας τους προωθητήρες του και ωθώντας έτσι τον ISS και τους έξι επιβάτες του έξω από την πορεία των επικίνδυνων συντριμμιών.

Ο Νίμιτς καλεί τους εκπροσώπους Ελλάδας - ΠΓΔΜ για νέες συνομιλίες στις 12 Νοεμβρίου

Νέες συναντήσεις στη Νέα Υόρκη για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων θα έχει με τους αντιπροσώπους της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ ο προσωπικός απεσταλμένος του γγ των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς, στις συνομιλίες των δύο χωρών.

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ- Βουλευτής παραιτήθηκε επειδή ο γιος της εμπλέκεται σε μακελειό με τέσσερις νεκρούς

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αλβανία από τετραπλή δολοφονία που έγινε σε νυκτερινό κέντρο και στο οποίος εμπλέκεται ο Κονσταντίν Τζουβάνι, γιος της βουλευτού του κυβερντώντος κόμματος, Λουίζας Τζουβάνι-Παπαθανάση η οποία υπέβαλε την παραίτήση της στον πρωθυπουργό Εντι Ράμα.

«Σαρώνει» την παγκόσμια αγορά το ελληνικό λάδι λόγω κατάρρευσης της ισπανικής παραγωγής

Θα… πλημμυρίσει η παγκόσμια αγορά από καλό ελληνικό ελαιόλαδο και σε εξαιρετικά υψηλές τιμές, εκτιμούν διεθνείς αναλυτές που βλέπουν ότι η παγκόσμια ζήτηση θα ξεπεράσει την προσφορά.
«Η παγκόσμια παραγωγή ελαιολάδου αναμένεται να κατρακυλήσει το 2014-15 και η τιμή του να εκτοξευτεί, λόγω των επιπτώσεων της ξηρασίας και των κατεστραμμένων δέντρων στην Ισπανία, αλλά και τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία»,

Τι κερδίζει η ελληνική οικονομία από τη «βουτιά» των τιμών στο πετρέλαιο

Aνάσα για την ελληνική οικονομία δίνει η πτώση των διεθνών τιμών του πετρελαίου, με τα πρώτα αποτελέσματα να φαίνονται ήδη στις μεταφορές, στη βιομηχανία και στο διαθέσιμο εισόδημα των καταναλωτών, δίνοντας μία τονωτική ένεση στην αγορά.

Αναταραχή με δήλωση Ντάισελμπλουμ για το ελληνικό πρόγραμμα

«Eνδεχομένως θα συζητηθεί η συνέχιση του τρέχοντος προγράμματος του EFSF. Μια πιθανή συνέχιση του τρέχοντος προγράμματος θα εξαρτηθεί επίσης από την πρόσβαση της Ελλάδας στις χρηματοπιστωτικές αγορές».

Κρήτη- Νίκη Λατινάκη : Μετανάστρια μητέρα και πρώην ΝΔ απαντά στο Σαμαρά για τα «θρασίμια» Καλή Λευτεριά Ελλάδα

Με μία ανοιχτή επιστολή, μετανάστρια μητέρα από την Κρήτη απαντά στον Αντώνη Σαμαρά για τα «θρασίμια» που κατήγγειλε από το βήμα της επετείου για τα 40 χρόνια της ΟΝΝΕΔ.  

'‘κύριε'‘ Σαμαρά,
Στην εκδήλωση της Ο.Ν.Ε.Δ αποκαλέσατε τα παιδιά μας: «Θρασίμια που δεν έχουν αγωγή από την οικογένειά τους».

Ερωτευμένη με τον 26χρονο Μιχάλη Καμπουράκη η Μελίνα Ασλανίδου

Ποιος είναι ο Κρητικός που της έχει κλέψει την καρδιά;
Ένας γοητευτικός 26χρονος φοιτητής που σπουδάζει στο τμήμα της Γεωπονικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Μελίνας Ασλανίδου.

SKYPE TRANSLATOR: ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ (VIDEO) Skype Translator demo from WPC 2014

Το Skype Translator είναι η νέα υπηρεσία της Microsoft για μετάφραση σε πραγματικό χρόνο των συνομιλιών στο Skype, αρχικά με υπότιτλους και στη συνέχεια με φωνή.

Τσάμπιονς Λιγκ * Αγγιξε το θαύμα ο Θρύλος, αλλά ήταν άτυχος Γιουβέντους - Ολυμπιακός 3-2 (Φωτό+Βίντεο)

«Έσπασαν καρδιές» στο Τορίνο: Γιουβέντους - Ολυμπιακός 3-2 - Σπουδαία εμφάνιση από τους «ερυθρόλευκους» - Μαρινάκης: Είμαστε όλοι περήφανοι - Αλέγκρι: Υποφέραμε από τον πολύ καλό Ολυμπιακό - «Ζωντανοί» στο παιχνίδι της πρόκρισης οι Πειραιώτες
Μέσα σε ένα δίλεπτο (65'-66'), η Γιουβέντους εξανέμισε τις ελπίδες του μαχητικού Ολυμπιακού για το «διπλό».

«Μπλόκο» στα εφάπαξ 40.000 συνταξιούχων

Για όσους συνταξιοδοτήθηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2013 - Μειώσεις έως και 40%
Αναβολή μέχρι τον Μάιο του 2015 παίρνει η πληρωμή των νέων εφάπαξ σε όσους έχουν συνταξιοδοτηθεί από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά, καθώς έχει σημειωθεί εμπλοκή στον υπολογισμό των ποσών που δικαιούνται οι ασφαλισμένοι.

Στην τελευταία του ομιλία ο Κένεντι μίλησε για την ΝΤΠ! (vid)-ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΕΦΑΓΑΝ"

Ο Πρόεδρος John F. Kennedy πριν δολοφονηθεί μίλησε για την επιρροή που έχει στον κόσμο η ΝΤΠ, και για τον ρόλο της μυστικής Ελίτ.

Στην τελευταία ομιλία των Δημοκρατικών πριν από το θάνατό του, προειδοποίησε για τις μυστικές κοινωνίες που κυβερνούν τον κόσμο δηλαδή το σύμπλεγμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Εχασε και τη Γερουσία ο Ομπάμα: Πρόεδρος χωρίς εξουσίες;

Θα μείνει στην Ιστορία ως ο ένοικος του Λευκού Οίκου που έχασε κατά την προεδρική του θητεία και τα δύο σώματα του Κογκρέσου
Σοβαρό πλήγμα υπέστη ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος χρεώνεται την αποτυχία του Δημοκρατικού Κόμματος στις χθεσινές ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ με την «απώλεια» της Γερουσίας.

Μέρκελ: «Εύθραυστη η ευρωζώνη»

Η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ σε ομιλία της στην ένωση γερμανών εργοδοτών BDA, παραδέχθηκε ότι η ευρωζώνη είναι εξαιρετικά εύθραυστη, εμμένοντας όμως και στην πολιτική του Βερολίνου για δημοσιονομική πειθαρχία και αποφυγή δημιουργίας νέων χρεών.

Γερμανικό κράξιμο στο success story - Μεθοδεύουν ξεπούλημα του Χρηματιστηρίου Ενέργειας στους Γερμανούς

ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ Η FRANKFURTER RUNDSCHAU

 Εξ οικείων -γερμανικών- τα βέλη κατά Β. Σόιμπλε και Αντ. Σαμαρά για το περιβόητο πια κυβερνητικό success story. Για κοροϊδία σε βάρος των Ελλήνων κάνει λόγο η Frankfurter Rundschau σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο οικονομικό και το κοινωνικό πεδίο στην Ελλάδα.

Διαμαρτυρία ενάντια στους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Πειραιά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 12:00 διοργανώνει η «Κίνηση ενάντια στους πλειστηριασμούς» έξω απ' το Ειρηνοδικείο Πειραιά στην οδό Νικήτα 12, ώστε να μην πραγματοποιηθούν δύο πλειστηριασμοί κατοικιών απο τράπεζα που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στις 15:30 το μεσημέρι.

Νέο Δ.Σ. στο μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ - Θα έχει την τύχη των προηγούμενων

Διορίστηκε το νέο ΔΣ της ΝΕΡΙΤ, μετά από συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου, υπό τον κ. Φορτσάκη:
- Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο Πέτρος Μάης,
​συνταξιούχος της ΕΡΤ και πρώην Γενικός Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της, ​ο οποίος ήταν και προσωρινός Πρόεδρος έως την τελική επιλογή.

Χαλκιδική* Συνεισφέρει η Eldorado Gold στην ελληνική οικονομία; - Δραστηριότητες της Eldorado Gold δεν φορολογούνται στην Ελλάδα αλλά στα νησιά Μπαρμπέιντος

Κρυφές πλευρές του ζητήματος της καταστροφικής επένδυσης του χρυσού στην ΒΑ Χαλκιδική έφερε στο φως η ολλανδική ΜΚΟ Somo (Κέντρο για την Έρευνα των Πολυεθνικών εταιρειών) μέσα από την έρευνά  την οποία παρουσίασε το Σάββατο στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης σε μια εκδήλωση με την συνδιοργάνωση του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών δραστηριοτήτων και την συμμετοχή του "Soste το νερό".

Ένωση Δικαστών: «Κυβέρνηση απολυταρχικού κράτους-Η μη εφαρμογή αποφάσεων συνιστά κίνδυνο για τη Δημοκρατία!»

«Ομοβροντία πυρών» εξαπέλυσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά της κυβέρνησης την οποία δεν διστάζουν να αποκαλέσουν «απολυταρχικό καθεστώς» και να κάνουν λόγο για πρακτικές που θέτουν σε κίνδυνο τους πολίτες, τους θεσμούς και την ίδια την …Δημοκρατία!

Στην εταιρία ΑΚΤΩΡ ΑΕ. το 55% του ορυχείου της Βεύης-Κυβερνητικά δώρα στους ιδιώτες

Για «Προίκα» εκατομμυρίων για «γνωστούς» ιδιώτες και "Λεηλασία της Δημόσιας περιουσίας", κάνει λόγο η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ:
Το καταστροφικό έργο της συγκυβέρνησης για τον ακρωτηριασμό της ΔΕΗ με την απόσχιση του 30% και τη δημιουργία νέας καθετοποιημένης εταιρίας, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ