Ferrari experience στο πολυτελές Epirus Palace

70 χρόνια πάθους και ιστορίας ξεδιπλώθηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο Epirus Palace H Ferrari έκλεισε τα 70 χρόνια της και το γιορτάζει. Ο θρυλικός και μεγαλύτερος σύλλογος ιδιοκτήτων Ferrari της Ρώμης PASSIONE ROSA τιμώντας τα 70 χρόνια της Ιταλικής Φίρμας επέλεξε αποκλειστικά και χάρισε απλόχερα την αίγλη δεκάδων Ιταλίδων καλλονών στο πολυτελές ξενοδοχείο Epirus Palace στα Ιωάννινα.

Ιστορία, παράδοση και όμορφες εικόνες στο Ρέθυμνο - Δείτε τις φωτογραφίες

Ένας λαβύρινθος, ένα ταξίδι στην ιστορία, στην εποχή των Ενετών, στον παλιό φάρο, στα σοκάκια με τα σπίτια με τα οικόσημα. Ένα κόσμημα, στεφανωμένο με την Φορτέτζα. Αυτό είναι το Ρέθυμνο, η σύγχρονη και ολοζώντανη πόλη της Κρήτης όπου το παρελθόν αντανακλάται ακόμα σε κάθε γωνιά και αποτυπώνει την ιστορική συνέχεια.
Η πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και έναν από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στο νησί. Καθώς όμως είναι και πανεπιστημιούπολη, έχει τη δική της ταυτότητα και τον δικό της ρυθμό όλο τον χρόνο.

Secret tips: Aπό πού θα απολαύσετε το πιο συγκλονιστικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης

Το ηλιοβασίλεμά της έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για άπειρους καλλιτέχνες, ενώ τα σοκάκια της λειτουργούν σαν μαγνήτες που σας καλούν να χαθείτε στα καλά κρυμμένα μυστικά τους. Η Οία, που απέχει περίπου 40 λεπτά οδικώς από τα Φηρά, θα σας μαγέψει, όχι μόνο για το φημισμένο ηλιοβασίλεμά της, αλλά και επειδή είναι πραγματικά ακαταμάχητη. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις top επιλογές της τόσο στο κομμάτι της φιλοξενίας, όσο της εστίασης και της ψυχαγωγίας απ' όπου ταυτόχρονα απολαμβάνετε και εκπληκτική θέα στο πολυφωτογραφημένο και ονειρικό ηλιοβασίλεμά της.

Εντυπωσιακές φωτογραφίες και η ιστορία μιας συγκλονιστικής βίλας στη Σαντορίνη

Η Villa Ioulia χτίστηκε το 1880 και σήμερα μπορείς να την επιλέξεις για τη διαμονή σου...
Στο φιλόξενο και καλλιτεχνικό χωριό του Πύργου στη Σαντορίνη, ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερες βίλες, που ξεπροβάλλουν και κερδίζουν τον επισκέπτη. Ξεφεύγοντας λίγο από τη διάσημη Καλντέρα, η στροφή στα χωριά γίνεται όλο και εντονότερη.
Γράφει η Νάντια Μασσαχού
Προσεγμένα project με προσωπικότητα, design που γοητεύει, υπηρεσίες πολλών αστέρων και τιμές που δεν είναι βγαλμένες από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, συνθέτουν ένα ζωντανό παραμύθι διαμονής.

Οι top 30 ιδιαίτερες παραλίες της Ελλάδας Νο 30: Σεϊτάν Λιμάνια στα Χανιά

«Διαβολολίμανα» τα έλεγαν οι Τούρκοι για τα επικίνδυνα ρεύματά τους, αν και είναι αμέσως σαφές πως η παραλία είναι περισσότερο παραδεισένια παρά… σατανική.
Ο λόγος για τα από κάθε άποψη εκπληκτικά Σεϊτάν Λιμάνια δίπλα στα Χανιά της Κρήτης, καμιά εικοσαριά χιλιόμετρα έξω από την πόλη, ένα σκηνικό που θα σε μαγέψει με τις στενές τιρκουάζ λωρίδες που σχηματίζονται στους ορμίσκους.

Πού θα ζήσετε τις πιο δυνατές γευστικές εμπειρίες στη Νάξο

Με μακρόχρονη ιστορία, αμέτρητα αξιοθέατα, πολλές απέραντες παραλίες και εξαιρετική τοπική κουζίνα, το μεγαλύτερο και πιο εύφορο κυκλαδονήσι κατέχει ξεχωριστή θέση ανάμεσα στα υπόλοιπα, προσφέροντας δελεαστικά «πακέτα» εμπειριών για όλα τα γούστα. Το ταξίδι στη Νάξο υπόσχεται μία αληθινή γευστική εμπειρία στους λάτρεις του καλού φαγητού.
Γράφει ο Μίλτος Μιχαλάς
Η εύφορη γη του νησιού συνεχίζει να προμηθεύει με αγνά υλικά το ναξιώτικο τραπέζι –διάσημα είναι τα τυροκομικά προϊόντα, το κίτρο και οι πατάτες Νάξου– ενώ πολλές είναι οι παραδοσιακές συνταγές

Η μαγευτική παραλία της Λευκάδας με το πευκοδάσος και τα πεντακάθαρα νερά

Το όνομά της τα λέει όλα, αφού στα Πευκούλια το πευκοδάσος φτάνει μέχρι την άμμο, χαρίζοντας στην όμορφη παραλία της Λευκάδας την ευεργετική «αγκαλιά» του.
Μπορεί το νησί να διαθέτει φημισμένες, βραβευμένες και διεθνούς εμβέλειας παραλίες, έχει όμως κι άλλες που μπορεί να μην είναι το ίδιο γνωστές, είναι όμως το ίδιο συναρπαστικές.
Στο βορειοδυτικό τμήμα της Λευκάδας, ανάμεσα στην πόλη της Λευκάδας και τον Άγιο Νικήτα, τα Πευκούλια είναι μια ειδυλλιακή παραλία. Εδώ οι βουτιές συνδυάζονται με την άμμο της ακτής, τα πεντακάθαρα νερά της θάλασσας και τη σκιά των πεύκων.

Η εγκυμονούσα Kate Hudson για οικογενειακές διακοπές στη Σκιάθο

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ δεν αλλάζει με τίποτα το αγαπημένο της νησί..
Στη Σκιάθο κάνει για άλλη μια φορά διακοπές η ηθοποιός του Χόλιγουντ Kate Hudson, μαζί με τον σύντροφό της, με τον οποίο περιμένει το τρίτο της παιδί, τη μητέρα της Goldie Hawn, τον πατριό της Kurt Russell και άλλα μέλη της οικογένειας.
Μάλιστα, η ηθοποιός αναρτά διαρκώς στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο αγαπημένο ελληνικό νησί στον λογαριασμό της στο Instagram.Η φωτογραφία που ξεχωρίζει πάντως είναι εκείνη που φωτογραφίζει τη φουσκωμένη κοιλιά της με φόντο τη Σκιάθο…