Η «Ερμιόνη» ετοιμάζεται να χτυπήσει τη Νέα Αγγλία

Για τους κατοίκους κατά μήκος των ακτών του «Suffolk County» και των νοτιοανατολικών τμημάτων της Νέας Αγγλίας η απειλή του «Hermine» εξακολουθεί να είναι «πολύ πραγματική» σύμφωνα με τον Ανώτερο μετεωρολόγο της «AccuWeather» Τζον Φίρικ.

«Sold out» στους εκθεσιακούς χώρους η ΔΕΘ Τιμώμενη χώρα θα είναι η Ρωσία

Ξεκινά στις 10 Σεπτεμβρίου η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) της τελευταίας πενταετίας, η οποία μπαίνει στην αφετηρία με περισσότερους από 1.000 εκθέτες και είναι ...«sold out» ως προς τους εκθεσιακούς χώρους της, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος της διοργανώτριας ΔΕΘ-Helexpo AE, Τάσος Τζήκας, κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 3 ΕΩΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 06-09-2016

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 06-09-2016 / 1800 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 06-09-2016
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ, ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΝΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ.

Μεγάλη… καρδιά η Rihanna Η ποπ τραγουδίστρια έδωσε και πάλι «τροφή» στα φλας

Τρελά ερωτευμένη με τον Drake είναι η Rihanna και όχι μόνο δεν το κρύβει αλλά το… διατυμπανίζει. Με μια μεγάλη κατακόκκινη γούνινη καρδιά εμφανίστηκε η ποπ τραγουδίστρια στους δρόμους της Νέας Υόρκης κάνοντας και πάλι τα φλας να αστράψουν.

Το όλο σύνολο συμπλήρωσε με καυτό τζιν σορτς, ψηλοτάκουνα πέδιλα, καπέλο και μαύρη τσάντα.
Η RiRi «φοράει την καρδιά της» και για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι είναι μία σούπερ σταρ.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τζιν παντελόνι και ψηλοτάκουνα πέδιλα

Την αγάπη της για το θέατρο έδειξε για μια ακόμη φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία επισκέφθηκε το θέατρο Βρυσάκι και παρακολούθησε την παράσταση «Φιλοκτήτης».
Εκείνο που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η εμφάνιση της καθώς δεν την έχουμε συνηθίσει με τζιν παντελόνι και ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα.

Χαμογελαστή πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με τους ηθοποιούς της παράστασης.

Στη Σύμη ο ανεκπλήρωτος έρωτας του Στέλιου Καζαντζίδη

Στην Σύμη βρίσκεται για διακοπές, η Πολίτισσα που έκλεψε την καρδιά του Στέλιου Καζαντζίδη.

Η Τουρκάν Σοράι θεωρείται μία από τις τέσσερις ιέρειες του παλιού σινεμά στην Τουρκία και οι θαυμαστές της την αποκαλούν χωρίς δεύτερη σκέψη «Σουλτάνα του τουρκικού σινεμά», μιας και τα τελευταία 50 χρόνια, έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 150 κινηματογραφικές ταινίες.

Να γιατί ουδείς θα λησμονήσει τον πιο φτωχό Πρόεδρο του κόσμου

Μετά από παύση δύο χρόνων, ο Jose Pepe Mujica, πρώην πρόεδρος της Ουρουγουάης, επανήλθε με μια συνέντευξή του που συζητείται πολύ.

Ο πιο φτωχός Πρόεδρος του κόσμου, όπως είναι γνωστός, μίλησε για την σημερινή κοινωνία, τα υλικά αγαθά και τις περιβαλλοντικές αλλαγές. Είπε πως φοβάται για την ανθρωπότητα, τονίζοντας ότι ευτυχία στη ζωή δεν είναι μόνο τα χρήματα.