Χτύπησαν τη FED οι Anonymous


Θύμα των Anonymous έπεσε ιστοσελίδα της Κεντρικής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η ομάδα των ακτιβιστών “χτύπησε” τη Fed την Κυριακή, και απέσπασε τα στοιχεία 4.000 τραπεζικών στελεχών που στη συνέχεια ανήρτησε στο διαδίκτυο.

Στο σφυρί το σπίτι του Έλληνα προξένου στο Λονδίνο

«Μία μη εκσυγχρονισμένη Βίλλα αρχιτεκτονικής τύπου «Italianate», διατηρητέα μονοκατοικία δεύτερης διαβάθμισης, 810 τ.μ., στο πολυπόθητο σημείο της νότιας πλευράς του Holland Park. Το κτήριο επωφελείται από έναν πίσω κήπο που επικοινωνεί άμεσα με το πάρκο»

Μυστική βάση μη επανδρωμένων αεροσκαφών στη Σ. Αραβία

Η CIA λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια μυστική βάση μη επανδρωμένων αεροσκαφών στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Washington Post και των New York Times.
Η εντολή για την κατασκευή της βάσης δόθηκε το 2009, με στόχο την εξουδετέρωση μελών της πτέρυγας της Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο, που έχει τη βάση της στην Υεμένη.

Ράιχενμπαχ: Οι τράπεζες έπρεπε ήδη να έχουν ρίξει στην αγορά 2 δισ

Το μπαλάκι στις τράπεζες έριξε απόψε από τη Θεσσαλονίκη ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος εξέφρασε έμμεσα τη δυσφορία του για το γεγονός ότι καθυστερούν, όπως είπε, να διοχετεύσουν στις επιχειρήσεις κεφάλαια, ύψους 2 δισ. ευρώ περίπου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η πολυπόθητη ρευστότητα στην αγορά.

Προέταξαν το αγροτικό – «Ανέκρουσαν πρύμναν» για τον ενιαίο φόρο ακινήτων..Δέσμη μέτρων για τους αγρότες

Βλέποντας την θύελλα αντιδράσεων που είχε ξεσπάσει για τον ενιαίο φόρο ακινήτων η κυβέρνηση έκανε προς το παρόν πίσω και θα το επαναφέρει το επόμενο διάστημα καθώς δεν βρίσκεται στα προαπαιτούμενα για την επόμενη δόση.

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από επίθεση ενόπλου στο Ντένβερ

Μία γυναίκα και δύο παιδιά ηλικίας κάτω από 10 ετών έχασαν τη ζωή τους όταν πυροβολήθηκαν μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν στο Ντένβερ του Κολοράντο.
Ένα τρίτο παιδί, που πυροβολήθηκε κι εκείνο έχει τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ιατρικό κέντρο του Ντένβερ.

Αρχισε η σύνοδος του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης στο Κάιρο

Ξεκίνησαν στο Κάιρο οι εργασίες της συνόδου του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης, στην οποία συμμετέχουν οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων από 57 ισλαμικά κράτη του κόσμου. Την σύνοδο αναμένεται να απασχολήσουν κρίσιμα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας όπως η κατάσταση στην Συρία, οι εξελίξεις στο Μάλι αλλά και η συνέχιση των εποικισμών του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.