Η Τζένιφερ Λόπεζ πιο σέξι από Ποτέ








ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες Κ VIDEO..

Η "εκρηκτική" Chloe Sims ξαναχτυπά!

Η 29χρονη σταρ του βρετανικού ριάλιτι show, "The Only Way Is Essex" Chloe Sims , δεν έχει κρύψει ποτέ ότι έχει υποβληθεί σε... ουκ ολίγες  αισθητικές επεμβάσεις και η αλήθεια είναι πως..

Christina Aguilera… φόρα κάτι που να σου πηγαίνει!

Το να έχεις περιττά κιλά δεν είναι κακό, κακό όμως είναι να τα τονίζεις. Για άλλη μια φορά η Christina Aguilera επέλεξε λάθος ρούχο για επίσημη και παγκόσμια εμφάνιση..

Jennifer Lopez - Britney Spears: Τι κοινό έχουν;

Η «καυτή» της εμφάνιση στα «American Music Awards» συζητήθηκε όσο καμία. Η Jennifer Lopez, η οποία τιμήθηκε με το βραβείο «Καλύτερη Λατίνα Τραγουδίστρια», «έκλεψε» τις εντυπώσεις με τις σέξι της φιγούρες στη σκηνή.

Φορώντας μια κολλητή φόρμα με κρυσταλλάκια, που αναδείκνυε τις καμπύλες της,  η 42χρονη star μας φαίνεται πως εμπνεύστηκε για τη συγκεκριμένη εμφάνιση από τη φόρμα που είχε φορέσει η Britney Spears στο video clip της για το..

Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφίες

 Η Μαίρη Συνατσάκη ανήκει στις γυναίκες γατούλες! Γεμάτη νάζι, τσαχπινιά και γλυκύτητα σε κερδίζει με το αφοπλιστικό χαμόγελο της και το σπινθηροβόλο βλέμμα της.

Με μπαμπά από την Κρήτη και μαμά από τη Μάνη, καταλαβαίνεις ότι θα ναι..

Κατάσκοπος της θάλασσας

Το σκάφος του James Bond στην ταινία «Casino Royale» είναι, απλά, ό,τι πιο φίνο έχει να επιδείξει η βρετανική ναυπηγική.
Με έδρα την πόλη Poole στο Dorset, η Sunseeker θεωρείται το μεγαλύτερο ναυπηγείο της Γηραιάς Αλβιόνας..

Στον απόηχο του Άμπου Ντάμπι Pirelli: Άγνωστο τι συνέβη στο ελαστικό του Φέτελ!

Μετά από ενδελεχή έρευνα της Ιταλικής εταιρείας κατασκευής ελαστικών σε συνεργασία με τη Red Bull η σελίδα με τα συμπεράσματα και τις εξηγήσεις έμεινε κενή..

F1 Αυτοκίνητο… «ασφαλείας»

Η Mercedes SLS AMG αποτελεί τα τελευταία χρόνια το αυτοκίνητο ασφαλείας της Formula 1. Στους περυσινούς 19 αγώνες, έκανε 21 φορές την είσοδο της στην πίστα, περισσότερες από ποτέ!..

Renault: Αποτυχία το φετινό μονοθέσιο!

Οι κλυδωνισμοί συνεχίζονται στην γαλλική ομάδα με τον τεχνικό διευθυντή Τζέιμς Άλισον να παραδέχεται ότι το φετινό μονοθέσιο ήταν μια αποτυχία..

ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ¨ Στη δίνη του σκανδάλου και η «Mail on Sunday»

Μετά τη "News of the World" του Ρούπερτ Μέρντοχ, στη δίνη σκανδάλου υποκλοπών κινδυνεύει να βρεθεί και η βρετανική εφημερίδα "Mail on Sunday".

Στη δίνη του σκανδάλου και η «Mail on Sunday»
Μετά τη "News of the World" του Ρούπερτ Μέρντοχ, στη δίνη σκανδάλου υποκλοπών..

ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΜΠΕΝ ΑΛΙ ΕΠΟΧΗΣ Και επισήμως με πρόεδρο και πρωθυπουργό η Τυνησία Διορίστηκαν και επισήμως ο πρόεδρ

Διορίστηκαν και επισήμως ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός της Τυνησίας, όπως ανακοινώθηκε την Δευτέρα.

Και επισήμως με πρόεδρο και πρωθυπουργό η Τυνησία
Το ηγετικό στέλεχος της αριστεράς, Μονσέφ Μαρζούκι θα αναλάβει καθήκοντα του Προέδρου..

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ Νέοι ύποπτοι για τις ρατσιστικές δολοφονίες στη Γερμανία

Αυξάνονται οι ύποπτοι για τις δολοφονίες που διέπραξαν μέλη οργανώσεων νεοναζιστών στη Γερμανία. "Έχουμε περίπου μια δωδεκάδα προσώπων, που είναι ύποπτα, ή τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες", ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Χανς-Πέτερ Φρίντριχ, μετά την ενημέρωση της επιτροπής Εσωτερικών του γερμανικού κοινοβουλίου από τους επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας.

Η μικρή πόλη Γιοχανενγιόργκενσταντ θεωρείται ως το καταφύγιο της συμμορίας των νεοναζιστών που αποκαλύφθηκε πρόσφατα
Η μικρή πόλη Γιοχανενγιόργκενσταντ θεωρείται ως το καταφύγιο της συμμορίας των νεοναζιστών που αποκαλύφθηκε πρόσφατα..

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ Ποδοπατήθηκαν οπαδοί σε γήπεδο

Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, όταν ποδοπατήθηκαν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Μαλαισίας - Ινδονησίας στην Τζακάρτα.


Ποδοπατήθηκαν οπαδοί σε γήπεδο
Δεκάδες οπαδοί εξοργίστηκαν επειδή δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν..

ΜΕΤΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ISS Προσγειώθηκαν οι τρεις κοσμοναύτες

Μετά 165 ημέρες παραμονης στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), προσγειώθηκαν στις στέπες του Καζακστάν, οι τρεις κοσμοναύτες, όπως ανακοίνωσε το Ρωσικό κέντρο ελέγχου διαστημικών πτήσεων (TSOUP).


Προσγειώθηκαν οι τρεις κοσμοναύτες
Ο Αμερικανός Μάϊκ Φόσουμ, ο Ιάπωνας Σατόσι Φουρουκουάγουα και ο Ρώσος Σεργκέι Βολκόφ, προσγειώθηκαν στις 2.30 GMT (4.30 ώρα Ελλάδας), στην περιοχή Αρκαλί, στα βόρεια του Καζακστάν..

Σουηδία προφίλ της χώρας


Η θέση της Σουηδίας ως μια από τις πιο ανεπτυγμένες μετα-βιομηχανική του κόσμου κοινωνίες φαίνεται θεμελιωδώς ασφαλής.
Η ανεργία είναι χαμηλή και η οικονομία ισχυρή. Δημόσιου και ιδιωτικού τομέα βρίσκεται στο επίκεντρο της «σουηδικό μοντέλο», το οποίο αναπτύχθηκε από τους Σοσιαλδημοκράτες, οι οποίοι κυβέρνησαν για τα περισσότερα από τα τελευταία 70 χρόνια, μέχρι το 2006..

Σερβία προφίλ της χώρας


Η Σερβία έγινε ανεξάρτητο κράτος το καλοκαίρι του 2006, μετά το Μαυροβούνιο ψήφισε σε δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία από την Ένωση της Σερβίας και του Μαυροβουνίου.
Κατά την ψηφοφορία ακολούθησε η επίσημη ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Μαυροβουνίου, μια ειδική σύνοδο του κοινοβουλίου στο Βελιγράδι δήλωσε τη Σερβία να είναι ο νόμιμος διάδοχος της τώρα defunct ένωση της Σερβίας και του Μαυροβουνίου..

Η Ρωσία το προφίλ της χώρας



Η Ρωσία βγήκε από μια δεκαετία της μετασοβιετικής οικονομικής και πολιτικής αναταραχής στον εαυτό επαναβεβαιώσει ως παγκόσμια δύναμη.
Τα έσοδα από τους σημαντικότατους φυσικούς πόρους, πάνω από όλα το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, έχουν..

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΜΠΟΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 1943: «Φοβερό κρύο. Με περισσότερους από 35 βαθμούς κάτω από το μηδέν. Δουλέψαμε μέσα στο ρυάκι. Δεν υπάρχουν φτυάρια, κασμάδες».
Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 1943: «Καθαρίσαμε πατάτες και κρομμύδια. Οι παγωμένες πατάτες ματώνουν τα χέρια όπως όταν πιάνεις πάγο. Μισοψημένο, μισοάψητο, το φάγαμε το φαγητό».
Λέξεις γραμμένες βιαστικά. Αλλες στα ελληνικά, άλλες στα τουρκικά, άλλες στα καραμανλίδικα (τουρκικά με..

«Δεν έχεις να πληρώσεις; Στα τάγματα εργασίας!»

Χρωστούσες τον φόρο περιουσίας και δεν μπορούσες να τον εξοφλήσεις, ακόμη κι αν ξεπουλούσες όλη την περιουσία σου; Επαιρνες τον δρόμο για τα βάθη της Ανατολίας, για να ξεπληρώσεις δουλεύοντας σε απάνθρωπες συνθήκες. Μια έρευνα φωτίζει τον τρόπο με τον οποίο εξοβελίστηκαν η ελληνική, η αρμενική και η εβραϊκή αστική τάξη της Πόλης το 1943..

Υπόλογη στη Διεθνή Αμνηστία η ηγεσία της Αιγύπτου

Οι αιματηρές συγκρούσεις ανάμεσα σε διαδηλωτές και στην δυνάμεις ασφαλείας στην πλατεία Ταχρίρ της Αιγύπτου συνεχίζονται για ακόμα μια ημέρα με 40 νεκρούς και 1,750..

Στάση εργασίας από τις 12 σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ

Χωρίς μέσα σταθερής τροχιάς θα παραμείνει για περισσότερες από 4 ώρες η Αθήνα σήμερα Τρίτη, καθώς οι ηλεκτροδηγοί αποφάσισαν τετράωρη στάση εργασίας..

Συντριπτική νίκη 45% της κεντροδεξιάς στην Ισπανία

Το κεντροδεξιό Λαϊκό Κόμμα της Ισπανίας πέτυχε συντριπτική νίκη στις βουλευτικές εκλογές, συγκεντρώνοντας ποσοστό 45% των ψήφων και 186 έδρες, σύμφωνα με καταμετρημένο το 99,95% των ψήφων. Αντίθετα, για τους Σοσιαλιστές η εκλογική αναμέτρηση τούς οδήγησε σε..

Επαφές στην Αθήνα Οι έρευνες στη Μεσόγειο για φυσικό αέριο στο επίκεντρο της επίσκεψης Αγιαλόν

Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί την Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Ντάνι Αγιαλόν. Σύμφωνα με την εφημερίδα Jerusalem Post, σκοπός της επίσκεψης του κ. Αγιαλόν είναι η συνεργασία..

Στην πλατφόρμα «Όμηρος» μεταβαίνει τη Δευτέρα ο Δημήτρης Χριστόφιας

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας θα μεταβεί το πρωί της Δευτέρας στην πλατφόρμα «Όμηρος», από όπου διεξάγονται από την αμερικανική εταιρεία Noble Energy οι,,

Πλήρη στήριξη στον Παπαδήμο ζήτησε ο Ρομπάι - Στο επόμενο Eurogroup η 6η δόση

Την πλήρη στήριξη στη στρατηγική της νέας κυβέρνησης ζήτησε από τους Ελληνες πολιτικούς ηγέτες ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Λουκά Παπαδήμο, παραπέμποντας..

Απειλεί την παγκόσμια οικονομία η κρίση στην Ευρωζώνη Κλυδωνίζονται οι αγορές

Στο βρόχο των  αποτυχημένων προσπαθειών των πολιτικών  να βρουν λύση στο έλλειμμα του αμερικανικού προϋπολογισμού, με τη σχετική προθεσμία να..

Στη δημοσιότητα η «δεσμευτική» επιστολή Σαμαρά

Στη δημοσιότητα δόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η από 13ης Νοεμβρίου επιστολή του Αντώνη Σαμαρά προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η οποία, σύμφωνα με τη Νέα..

Βαν Ρόμπαϊ: Η ευρωζώνη θα συνεχίσει να στηρίζει την Ελλάδα, αλλά χρειάζεται πολιτική συναίνεση

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης είναι έτοιμοι να δώσουν το πράσινο φως για την εκταμίευση της έκτης δόσης των 8 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα κατά την συνάντησή τους στα..

Ρωσία Επιθετική ρητορεία εν όψει εκλογών από τον Μεντβέντεφ

Το ΝΑΤΟ θα μπορούσε να είχε ήδη επεκταθεί σε πρώην Δημοκρατίες της ΕΣΣΔ σε περίπτωση που η Μόσχα δεν έκανε τη στρατιωτική εισβολή στη Γεωργία το καλοκαίρι του 2008, είπε σήμερα ο ρώσος..

«Βατερλό» για τους Σοσιαλιστές Θρίαμβος με απόλυτη πλειοψηφία για τον Μαριάνο Ραχόι στην Ισπανία

Τα προγνωστικά επιβεβαιώνονται και το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα καταγράφει ιστορική νίκη στις εκλογές της Ισπανίας, κατακτώντας απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή. Ο Μαριάνο Ραχόι αναλαμβάνει τα ηνία..