Κουβανοί εξόριστοι πού ζούν στής ΗΠΑ μέ πλοία προκαλούν τον κουβανικο λαό

Παρασκευή από το Μαϊάμι μέ διάφορα πλοία μέ στόχο νά προκαλέσου τήν κυβερνηση τού νησίου μέ πυροτεχνήματα έξω από τις ακτές του..

ΑΠΕ: εγκύκλιος ΥΠΕΚΑ για λειτουργία σταθμών ηλεκτροπαραγωγής

Εγκύκλιο σχετικά με την εφαρμογή των διαδικασιών που προβλέπει ο ισχύων Κανονισμός Αδειών Εγκατάστασης και Λειτουργίας σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με χρήση..

Σταθμός μέτρησης ακτινοβολίας από το ΑΠΘ στην Αλεξανδρούπολη

Σταθμό Μέτρησης Ακτινοβολίας εγκατέστησαν στο δημαρχείο Αλεξανδρούπολης φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης οι οποίοι..

Χριστουγεννιάτικο δέντρο: πλαστικό ή αληθινό;

Τι είναι προτιμότερο για την προστασία του περιβάλλοντος; Ένα πλαστικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που μπορούμε να στολίζουμε κάθε χρόνο ή ένα αληθινό;
Πολλοί οικολόγοι..

Φέτος τα Χριστούγεννα, Panda Claus … is coming to town

Φέτος τα Χριστούγεννα, μια έκπληξη ετοιμάζει η περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς για τους μικρούς και μεγάλους της φίλους. Κρυμμένο σε διάφορα γιορτινά σημεία της Αθήνας θα σας..

Το νέο υβριδικό της Honda στην πρίζα

Ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα το 42ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο στην Ιαπωνία.
Το ενδιαφέρον επισκεπτών και δημοσιογράφων..

Η εποχή του χαλκού

Δεν λαμβάνεται ως ιδιαίτερη φιλοσοφία η παραδοχή ότι ο καιρός έχει γυρίσματα. Το αποδεικνύει η ίδια η ρότα της Ιστορίας, τα χιλιάδες παραδείγματα όπου το παρελθόν..

ΣΑΡΚΟΖΙ Στον πάγο η τουρκική ένταξη

Παγώνει την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Monde προειδοποιεί ότι η στάση της Γαλλίας σχετικά με την προοπτική ένταξης της Τουρκίας δεν έχει αλλάξει, παρά την αντιφατική εικόνα που παρουσιάζει η δοκιμαζόμενη από την κρίση Ευρωπαϊκή Ενωση απέναντι στον δυναμισμό της Αγκυρας.

Ο Σαρκοζί επανάλαβε τη γνωστή θέση του ότι η ΕΕ «αφορά την ευρωπαϊκή ήπειρο»
Ο Σαρκοζί επανάλαβε τη γνωστή θέση του ότι η ΕΕ «αφορά την ευρωπαϊκή ήπειρο»..

«ΔΥΣΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΑ» Newsweek: «Προσοχή! Είναι η Αγκελα»

Η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ «πρωταγωνιστεί» στην έκδοση του αμερικανικού περιοδικού Newsweek αυτής της εβδομάδας, με τον εξώφυλλο τίτλο « «Προσοχή! Είναι η Αγκελα».


Newsweek: «Προσοχή! Είναι η Αγκελα»
Το περιοδικό την αποκαλεί εξαιρετικά δύσπιστη, συμφεροντολόγα, με αδυναμία στους ξανθούς άνδρες, αλλά πάνω από όλα ψυχρή, και μάλιστα υπερβολικά ψυχρή με την Ε.Ε..

Η ανεξάρτητη Σκωτία θα εξετάσει ένταξη στο ευρώ

Ο Σάλμοντ έκανε εντυπωσιακή «ρελάνς» στις προειδοποιήσεις των Συντηρητικών σχετικά με τους κινδύνους ανεξάρτητης οικονομικής πολιτικής της Σκωτίας εντός της Κοινοπολιτείας, εκμεταλλευόμενος το «όχι» του Κάμερον στη Σύνοδο Κορυφής

Η ανεξάρτητη Σκωτία θα εξετάσει ένταξη στο ευρώ
Η κεντρική πολιτική σκηνή στη Βρετανία προσπαθεί παγίως να ανακόψει τις τάσεις..

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ CERN ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ «ΜΑΛΛΟΝ» ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΖΟΝΙΟ ΧΙΓΚΣ Φως για το «σωματίδιο του Θεού»

Ενδείξεις για την ύπαρξή του έδωσαν δύο πειράματα στη Γενεύη. Πρόκειται για το χαμένο κομμάτι του παζλ στο «Καθιερωμένο Μοντέλο» της Φυσικής. Αν αποδειχθεί ότι..

Η Γερμανία δανείζεται με 0,25% και μας δανείζει με 5% Διάσπαση της Ευρωζώνης «βλέπουν» αναλυτές και επενδυτές

Την ώρα που οι Ευρωπαίοι ιθύνοντες πασχίζουν να πείσουν αλλήλους και τις αγορές πως η περιβόητη νέα «δημοσιονομική συνθήκη» σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της ευρωζώνης και ζητούν χρόνο έξι μηνών για να ολοκληρωθεί,.