Γερμανία “Die Linke” Τσίπρας: Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το τέλος της κυβέρνησης Σαμαρά -Φωτογραφίες από συνέδριο Die Linke.

Έκανε λόγο για ένα διεθνές συνέδριο για τη διαγραφή του ελληνικού χρέους - Αποκάλεσε τους ανθυποψηφίους του για την προεδρία της Κομισιόν «σωματοφύλακες της λιτότητας» 
Για την ανάγκη κατάργησης της πολιτικής του «νεοφιλελευθερισμού» στην Ε.Ε. και την αποδοκιμασία των πολιτικών της λιτότητας μίλησε ο υποψήφιος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε συνέδριο του αριστερού κόμματος της Γερμανίας “Die Linke”. 

Λάρισα- Βενιζέλος: Χωρίς τους 30 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβέρνηση- Ομάδα εκπαιδευτικών φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του ιδίου.

Επεισοδιακή υποδοχή στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ έξω από το ξενοδοχείο όπου έδινε την ομιλία του
«Ο καθένας πρέπει να ψηφίσει εν γνώσει των ευθυνών και των συνεπειών», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ έκανε σαφές πως «χωρίς τους 30 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβέρνηση, δεν υπάρχει σταθερότητα, δεν υπάρχει εθνική προοπτική».

NEWS ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ GR


Μέρκελ: Θα πάρει αρκετές εβδομάδες η ανάδειξη του νέου προέδρου της Κομισιόν

Αρκετές εβδομάδες μπορεί να χρειαστεί η διαδικασία ανάδειξης του νέου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μετά τις ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν από τις 22 ως τις 25 Μαϊου, προειδοποίησε σήμερα η..

Επίθεση κουκουλοφόρων κατά υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής

Επίθεση κουκουλοφόρων κατά ομάδας υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής στην Λαϊκή Αγορά του Αμαρουσίου, καταγγέλλει η ΧΑ.

Διεθνη Ουκρανία: Προετοιμάζουν το δημοψήφισμα για το Ντονέτσκ οι αυτονομιστές

Το δημοψήφισμα της Κυριακής για την απόσχιση της περιοχής του Ντονέτσκ από την Ουκρανία προετοιμάζουν με εντατικούς ρυθμούς οι φιλορώσοι αυτονομιστές, ενώ την ίδια ώρα οι ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας συνεχίζουν τις επιχειρήσεις τους μετά τις πολύνεκρες συγκρούσεις στη Μαριούπολη.

Διεθνη- Θρίλερ με αερόστατο που πήρε φωτιά στον αέρα στις ΗΠΑ

Συνετρίβη αερόστατο το οποίο πήρε φωτιά στον αέρα. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. Το ατύχημα γίνεται παραμονή του Mid-Atlantic Balloon Festival.

Τρεις είναι οι αγνοούμενοι από την πτώση του αερόστατου, που πήρε φωτιά και συνετρίβη το βράδυ της Παρασκευής στη Βιρτζίνια, αναφέρει το abcnews επικαλούμενο πληροφορίες αξιωματούχων.

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική από το ευρώ» (Φωτό+Βίντεο)

Ξεκάθαρη θέση για το θέμα του ευρώ πήρε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στο theTOC.gr και στην Ελλη Στάη
Ο Αλέξης Τσίπρας, για πρώτη φορά, εξέφρασε τη βαθιά του πίστη- όπως χαρακτηριστικά είπε- ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουμε από το ευρώ, διότι δεν υπάρχει περίπτωση να διαλυθεί το ευρώ», εξηγώντας ότι αυτό δεν συμφέρει τις κυρίαρχες δυνάμεις.

Πέτρος Κόκκαλης: Η Χρυσή Αυγή μπορεί και πρέπει να απομονωθεί

Επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Πέτρος Κόκκαλης. Επίσης, είπε ότι εάν δεν περάσει ο συνδυασμός Μώραλη στο δεύτερο γύρο θα στηρίξει Δρίτσα.

ΝΔ:Επιχείρηση συσπείρωση με Σαμαρά και...πούλμαν

Συναγερμός στη Συγγρού για την εικόνα της ΝΔ στην τελική ευθεία. «Πρεμιέρα» Σαμαρά με ομιλία στην Τρίπολη. Μίσθωσαν πούλμαν για μεταφορά κόσμου για καλό και για κακό. Μαύρη τρύπα η Αττική.
Δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές οι Ελληνες πολίτες εξακολουθούν να προβληματίζονται για το τι θα ψηφίσουν, ενώ από πολλές πλευρές του πολιτικού συστήματος αναδεικνύεται μια εικόνα αντίφασης και ενισχύεται η άποψη περί ενός ρευστού πολιτικού σκηνικού.

Google Toyota Prius- Χωρίς οδηγό στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο, διανύοντας απόσταση περίπου 160.000 χιλιομέτρων.

Η Google έχει δοκιμάσει ήδη ένα Toyota Prius χωρίς άνθρωπο στο τιμόνι στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο διανύοντας απόσταση περίπου 160.000 χιλιομέτρων
Προβλέψεις για το μέλλον όπου τα αυτοκίνητα θα μπορούν να πετάνε, αν επιπλέουν ή και να οδηγούν μόνα τους, είχαμε ακούσει και διαβάσει αμέτρητες τα τελευταία χρόνια. Αλλά οι μηχανικοί και οι τεχνικοί των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας σε συνεργασία με την Google φαίνεται ότι βρήκαν την πατέρνα, αρχικά, για την αυτόματη οδήγηση.

Βόρεια Κορέα- Αυτές είναι οι φωτογραφίες που ο Κιμ Γιόνγκ Ουν δεν ήθελε να δούμε

Φτώχεια, πείνα και εξαθλίωση στη Βόρεια Κορέα - Πως ο  Γάλλος φωτογράφος Ερίκ Λαφόρζ κατάφερε και πέρασε τις φωτογραφίες στον «έξω κόσμο»
Aπο παιδιά που δουλεύουν εξουθενωτικά στα χωράφια μέχρι μια ομάδα στρατιωτών η οπόια σπρώχνει ένα χαλασμένο λεωφορείο, αυτές είναι κάποιες φωτογραφίες που ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, δεν θα ήθελε ποτέ να δει, πόσο μάλλον να διαρρεύσουν στους υπόλοιπους κατοίκους της χώρας. Αυτό άλλωστε θα ήταν ένα πλήγμα στο γόητρό του.

Εurovision 2014: H πιο εκκεντρική συμμετοχή, Conchita Wurst από την Αυστρία, με το τραγούδι «Rise Like a Phoenix», είναι η μεγάλη νικήτρια του 59ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision.

H πιο εκκεντρική συμμετοχή, αυτή της drag τραγουδίστριας Conchita Wurst από την Αυστρία,  με το τραγούδι «Rise Like a Phoenix»,  είναι η μεγάλη νικήτρια του 59ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «B & W - Hallerne» της Κοπεγχάγης.

The Voice of Greece Final: Μαρία-Έλενα η επόμενη μεγάλη «φωνή»(Φωτό+Βίντεο)

Η μητέρα τριών παιδιών από τη Λάρνακα κέρδισε στο φινάλε την 16χρονη Αρετή - Νωρίτερα αποχώρησαν η Αίμιλη και ο Λευτέρης - Διαβάστε τι έγινε στη μεγάλη βραδιά
H μητέρα τριών παιδιών και καθηγήτρια από τη Λάρνακα, η Μαρία-Έλενα Κυριάκου είναι η επόμενη μεγάλη «φωνή» όπως αναδείχθηκε από το πρώτο «The Voice» που έριξε αυλαία λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου.