Απίθανος Μπουφόν! Έκατσε τέρμα για χάρη πιτσιρικάδων στις διακοπές του! (Photos)

Βρίσκεσαι στην Ιταλία, είσαι 10 με 15 χρονών και παίζεις μπάλα με τους φίλους σου, ενώ παραδίπλα κάθεται ο Τζιανλουΐτζι Μπουφόν. Κανει και αυτός διακοπές στη Μαρίνα ντι Μάσσα. Το παραπάνω σκηνικό από μόνο του φαντάζει εκπληκτικό για σχεδόν κάθε μικρό που αγαπάει το ποδόσφαιρο.
Όταν σου λέει, όμως και «ναι» στην πρόσκληση της παρέας σου και έρχεται να κάτσει τέρμα και να παίξει με τους φίλους σου μπάλα, η εμπειρία μπορεί να χαρακτηριστεί ως κάτι παραπάνω από εκπληκτική.

Παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση της Μπαρτσελόνα (Photo- Video)

Παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση της ομάδας ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα για τους αγώνες εκτός έδρας  της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η νέα εμφάνιση έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στα social media καθότι είναι χρώματος…μωβ!
H παρουσίαση έγινε μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Twitter και το Facebook, με το μωβ χρώμα να είναι σε σκούρα απόχρωση στη φανέλα και στο σορτσάκι,

Ιστορική νίκη για τον ΠΑΣ (3-0) την Νορβηγική Οντ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε τον χορό των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων και όχι απλά στάθηκε καλά, αλλά πήρε αποτέλεσμα (3-0), που του δίνει τεράστιο πλεονέκτημα για την πρόκριση απέναντι στη Νορβηγική Οντ. Ο Γιάννης Πετράκης αναγνωρίζοντας ότι είναι πολύ νωρίς στην σεζόν, έστησε εξαιρετικά τον ΠΑΣ, που έδωσε την μπάλα στους αντιπάλους του και χτύπησε στην κόντρα-επίθεση.

Όλα έτοιμα για την κλήρωση του Champions και του Europa League, ιστορική νίκη για ΠΑΣ

Τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας τελειώνουν και οι ομάδες μας μπαίνουν σιγά-σιγά σε ρυθμούς Ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Την αρχή έκανε ο ΠΑΣ με την εντυπωσιακή επικράτηση του με 3-0 επί της Νορβηγικής Οντ στο πρώτο ματς του β προκριματικού γύρου του Europa, και το μεσημέρι της Παρασκευής η κλήρωση του Γ προκριματικού γύρου σε Champions και Europa League.

Ο τρόμος επέστρεψε στη Γαλλία..[ATTACK] Truck hits the crowd in Nice picture+video

Νέο τρομοκρατικό χτύπημα με 84 νεκρούς - Φορτηγό έπεσε πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος - Μακελειό την ημέρα της Εθνικής Εορτής - Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας της χώρας- Δείτε βίντεο και φωτογραφίες..
Τον απόλυτο εφιάλτη ζει ξανά η Γαλλία με το νέο τρομοκρατικό χτύπημα να σκορπά το θάνατο και το φόβο, βυθίζοντας τη Νίκαια στο αίμα δεκάδων νεκρών και όλη τη χώρα στην ανασφάλεια.

Μηνύματα συμπαράστασης από κορυφαίους αθλητές για το τρομοκρατικό χτύπημα στην Νίκαια [φωτό]

Ο κόσμος του αθλητισμού σκύβει ξανά πάνω από την Γαλλία. Αυτή τη φορά, στραμμένος σιωπηλά στη Νίκαια, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του για την επίθεση, με τραγική συνέπεια τουλάχιστον 80 νεκρούς, ανάμεσά τους παιδιά, όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων που είχε συγκεντρωθεί για να δει τα πυροτεχνήματα που εκτοξεύθηκαν το βράδυ της εθνικής εορτής της Γαλλίας.

Ο πρωθυπουργός στη Σαντορίνη για τα εγκαίνια του Γενικού Νοσοκομείου

Στις 11 το πρωί ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στη Σαντορίνη για να εγκαινιάσει το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης των εγκαινίων, ο πρωθυπουργός θα έχει και επαφές με τοπικούς φορείς, στο χώρο του νοσοκομείου. Στις 10:30 θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Θήρας, Αναστάσιο-Νικόλαο Ζώρζο (Νοσοκομείο Θήρας), στις 11:30 θα απευθύνει ομιλία στα εγκαίνια του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας

Μαύρη ημέρα για την Γαλλία και την Ευρώπη (video+update)

Τουλάχιστον 84 είναι οι νεκροί της τρομοκρατικής επίθεσης που διαπράχθηκε τη νύχτα της Πέμπτης στη Νίκαια, όπου ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων που είχε συγκεντρωθεί για να δει τα πυροτεχνήματα που εκτοξεύθηκαν λόγω της εθνικής εορτής της Γαλλίας, σύμφωνα με την εισαγγελία της Νίκαιας, την οποία επικαλέστηκε το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο i tele.

Kαταδικάζει την «άνανδρη» επίθεση στη Νίκαια το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών «καταδίκασε με τον πλέον έντονο τρόπο τη βάρβαρη και άνανδρη τρομοκρατική επίθεση» η οποία διαπράχθηκε χθες το βράδυ στη Νίκαια και στοίχισε τη ζωή τουλάχιστον 80 ανθρώπων.

Πανικός στη Νίκαια της Γαλλίας – Φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος

Μακελειό στη Νίκαια της Γαλλίας με πάνω από 100 νεκρούς και τραυματίες, όταν φορτηγό έπεσε πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος που παρακολουθούσε πυροτεχνήματα με αφορμή την εθνική εορτή της Ημέρας της Βαστίλης. Δεν χωράει αμφιβολία ότι πρόκειται για μια ενέργεια «τρομοκρατικού χαρακτήρα» δήλωσε στο διάγγελμά του ο Φρανσουά Ολάντ.