Αισιοδοξία Μοσκοβισί για συμφωνία τις επόμενες εβδομάδες

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνεχίζει να εργάζεται με τις ελληνικές αρχές, τους θεσμούς (ΕΚΤ, ΕΜΣ, ΔΝΤ) και τα κράτη-μέλη για τα τελικά στοιχεία ενός συνολικού πακέτου μέτρων που θα πληροί το γράμμα και το πνεύμα της δήλωσης της Συνόδου της ευρωζώνης του περασμένου Ιουλίου.

Κριτική Βέμπερ κατά Ευρωπαίων, υπέρ της Ελλάδας

Κριτική στην απροθυμία αρκετών κρατών-μελών της Ε.Ε. να τηρήσουν τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν απέναντι στην Ελλάδα, υπογράφοντας τη συμφωνία για το προσφυγικό, άσκησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) και στέλεχος των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών, Μάνφρεντ Βέμπερ -ο οποίος, συνήθως, ασκεί σφοδρή κριτική στην Αθήνα.

Παρέμβαση οκτώ ευρωβουλευτών, από τρεις ομάδες, για την Ελλάδα

Οκτώ ευρωβουλευτές που προέρχονται από τρεις διαφορετικές πολιτικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Παπαδημούλης, συνυπέγραψαν ένα άρθρο-διακήρυξη με το οποίο καλούν τους Ευρωπαίους ηγέτες να επανεξετάσουν τόσο το ζήτημα του χρέους όσο και τα νέα μέτρα που ζητούνται από την Ελλάδα.

Αυτές είναι οι νέες ταυτότητες-Πότε θα πρέπει να αλλάξετε τις παλιές και πόσο θα κοστίσει; (Photos)

Πλησιάζει η ώρα των νέων ταυτοτήτων, στις οποίες προστίθενται σημαντικά νέα στοιχεία, που σε δεύτερη φάση ίσως περιλαμβάνουν ακόμα και τον ΑΜΚΑ ή τον ΑΦΜ.
Οι νέες ταυτότητες των οποίων η κυκλοφορία το πιθανότερο είναι να αρχίσει την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2017, αναμένεται να περιέχουν βιομετρικά στοιχεία που δεν αντιγράφονται και δεν πλαστογραφούνται.

Η «βόμβα» Πρετεντέρη για το… μαύρο στο Mega και ο καβγάς Οικονομέα, Χασαπόπουλου, Τάκη

Μια περιπετειώδης Γενική Συνέλευση, στην οποία η φωνή που ακούστηκε πιο δυνατά ήταν αυτή του Γιάννη Πρετεντέρη, ενώ υπήρξε και σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον Γιώργο Οικονομέα και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, πραγματοποιήθηκε στο Mega στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η απεργία της ΠΟΕΣΥ, σύμφωνα με το ένθετο περιοδικό Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πάει στα δικαστήρια τον Παπαχριστόπουλο των ΑΝΕΛ (Video)

Αφού απείλησε με... φυλακή τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης στρέφεται αυτή τη φορά κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, Θανάση Παπαχριστόπουλου, προειδοποιώντας τον πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
Παπαχριστόπουλος και Γεωργιάδης, είχαν μια έντονη αντιπαράθεση στην εκπομπή Focus στην Οικονομία στην ΕΡΤ,