Αλκίνοος Ιωαννίδης για το εκλογικό αποτέλεσμα: «Σήμερα, επιτέλους, ελπίζω»

«Σήμερα πήρα ανάσα! Είτε ξαναβουτήξω είτε όχι, έχω αέρα στα πνευμόνια και χαρά στην καρδιά»: Το κείμενο του Αλκίνοου Ιωαννίδη μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.
Πριν από λίγους μήνες, ο Αλκίνοος Ιωαννιδης είχε κάνει αίσθηση λέγοντας ότι είχε έρθει πολύ κοντά στο να φύγει από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια:

Το κόκκινο παλτό της Αμάλ Κλούνεϊ άναψε φωτιές!

Κάθε της εμφάνιση την ακολουθούν ύμνοι από τους ανθρώπους της μόδας. Η Αμάλ Κλούνεϊ κέρδισε ξανά το στοίχημα με ένα... απλό καθημερινό look.
Συναγερμός στον κόσμο της μόδας!

Αναβάλλεται το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» - Το πρόβλημα υγείας

Ο Λάκης Λαζόπουλος πάντα δίνει προτεραιότητα στους ανθρώπους της ζωής του. Αυτό κάνει και τώρα ακυρώνοντας το Τσαντίρι του για να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του.

Vogue: Ετσι πρέπει να ντύνεται η Περιστέρα, η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας

H Αμερικανική Vogue, η βίβλος της μόδας παραδίδει στυλιστικές συμβουλές στην Πρώτη Κυρία της Ελλάδας, Περιστέρα Μπαζιάνα.
Η βίβλος της μόδας, η αμερικανική Vogue αφιερώνει ολόκληρο αφιέρωμα με στυλιστικές συμβουλές προς τη νέα «πρώτη κυρία» της Ελλάδας.

Συνάντηση της Ζ.Κωνσταντοπούλου με τον Ευ.Μεϊμαράκη την Τετάρτη...σε αντίθεση με τον Αντώνη Σαμαρά θα βρίσκεται στο πόστο του

Η πρόεδρος της Βουλής Ζ. Κωνσταντοπούλου πρωτίστως καλείται να ασχοληθεί με το πως θα μοιραστούν στα έδρανα οι βουλευτές των κομμάτων και τα γραφεία στα κόμματα.

Η πρώτη διπλωματική κόντρα του Τσίπρα με τις Βρυξέλλες για νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας χωρίς να έχει δοθεί η συναίνεση της Αθήνας.

Μια ανακοίνωση της Κομισιόν εκ μέρους «των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της ΕΕ», για την οποία δεν είχε ενημερωθεί η κυβέρνηση της Αθήνας, στάθηκε η αφορμή για το πρώτο διπλωματικό επεισόδιο της κυβέρνησης Τσίπρα με τις Βρυξέλλες.

«Δεν είχατε την συναίνεση μας»

Κοτζιάς - Βενιζέλος: Η πρώτη σύγκρουση

Δημόσια αντιπαράθεση Κοτζιά - Βενιζέλου στην παράδοση-παραλαβή του υπουργείου Εξωτερικών με αφορμή την κόντρα με την Ε.Ε. για τις νέες κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας.

Π.Νικολούδης: Ο "αδιάφθορος" εισαγγελέας κατά της διαφθοράς

Ο Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Παναγιώτης Νικολούδης, γεννήθηκε στη Μάνη το 1949 και σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ο Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Παναγιώτης Νικολούδης, γεννήθηκε στη Μάνη το 1949 και σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Έκανε ειδικές σπουδές στις ΗΠΑ σχετικά με το Διεθνές Οργανωμένο έγκλημα, το «Ξέπλυμα μαύρου χρήματος» και τη Διαφθορά.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Ιδού η νέα κυβέρνηση * Όλα τα ονόματα των νέων υπουργών

Πρωθυπουργός: Αλέξης Τσίπρας
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Δραγασάκης
Υπουργός Εσωτερικών - Διοίκησης Ανασυγκρότησης: Νίκος Βούτσης
Αναπληρωτής Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης: Γιώργος Κατρούγκαλος
Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Γιάννης Πανούσης

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015:Οι 300 της νέας Βουλής

Στη νέα Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει 149 βουλευτές, 76 η ΝΔ, από 17 η Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι, 15 το ΚΚΕ, και από 13 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΠΑΣΟΚ.
Σε 14 από τις 56 εκλογικές περιφέρειες, η ΝΔ αναδείχθηκε 1η δύναμη παρά την ήττα της κατά 8,53% από τον ΣΥΡΙΖΑ.