Διαψεύδει ο Λευκός Οίκος… Η ζηλιάρα κ. Michelle Obama!

H Michelle Obama έχει απαγορέψει την είσοδο στο Λευκό Οίκο στην γοητευτική ηθοποιό Kerry Washington επειδή φλερτάρει με τον σύζυγό της Barrack Obama.
H πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών μάλιστα έχει φτιάξει μια λίστα με την οποία παρακολουθεί το ποιες «μπαίνουν και βγαίνουν» στο γραφείο του προέδρου.
.

Στα νησιά St. Barts Οι πρώτες διακοπές της Beyonce με την κορούλα της

Η μικρή Blue Ivy Carter έχει αλλάξει τη ζωή της Beyonce και του αγαπημένου της Jay-Z, οι οποίοι έχουν ξετρελαθεί με τη μικρή τους πριγκίπισσα..

Εντυπωσιακή και στα 41 της η Κλόντια Σίφερ

Το 1989, ξεκινώντας την καριέρα της στο μόντελινγκ, η Κλόντια Σίφερ πόζαρε για την καμπάνια της εταιρίας ρούχων Guess. Σήμερα, εικοσι τρία περίπου χρόνια μετά, ποζάρει και πάλι για την επετειακή καμπάνια του brand..

Άλλη μια τόπλες φωτογράφηση Holly Peers: Μελαχρινός …άγγελος!

Η Holly Peers είναι το κορίτσι της σελίδας 3. Το μοντέλο από τη Βρετανία φωτογραφήθηκε..

Στην Κίνα «Κόπηκε» η γυμνή σκηνή της Kate Winslet στον Τιτανικό!

Οι περισσότεροι θα θυμάστε τη σκηνή του «Τιτανικού» όπου η Kate Winslet εμφανίζεται στον Leonardo Di Caprio γυμνή, φορώντας μόνο το πανάκριβο κολιέ της προκειμένου να τη ζωγραφίσει..

Δεν την αποχωρίζεται λεπτό Παντού και πάντα με την κόρη της η Beyonce

Αφού η Beyonce και ο Jay - Z απόλαυσαν τις πρώτες τους διακοπές με την κορούλα τους Blue Ivy Carter, στα νησιά St. Barts στην Kαραϊβική, επέστρεψαν και πάλι στη Νέα Υόρκη, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο είναι ιδιαίτερα αυξημένες..

Επόμενο βήμα Ρόμνεϊ, η αναζήτηση συνυποψηφίου για την αντιπροεδρία

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Η παραίτηση του Ρικ Σαντόρουμ από τη διεκδίκηση του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών την Τρίτη επιτρέπει τώρα στον Μιτ Ρόμνεϊ να..

Από Ρωσία, Ρουμανία και Γαλλία Τρεις ξένες εταιρείες ενδιαφέρονται για τους ελληνικούς σιδηροδρόμους, κατά το Reuters

Τρεις ευρωπαϊκές σιδηροδρομικές εταιρείες ενδιαφέρονται να αγοράσουν το σύνολο ή μέρος των ελληνικών σιδηροδρόμων, υποστήριξαν στο πρακτορείο Reuters αξιωματούχοι που έχουν γνώση των..

«Je t' aime... moi no plus» Ένα τραγούδι, μια ιστορία! (Βίντεο)

Η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του γάλλου τραγουδοποιού, ηθοποιού και σκηνοθέτη Σερζ Γκενζμπούρ (1928 - 1991). Είναι το μοναδικό γαλλικό τραγούδι που έφθασε στο Νο1..

ΑΧΜΕΝΤ ΜΠΕΝ ΜΠΕΛΑ Σύμβολο κατά της αποικιοκρατίας

Από το 1945 άρχισε τον αγώνα κατά των Γάλλων. Εξαιτίας της πολιτικής του δράσης πέρασε 24 χρόνια στη φυλακή. Το 1963 εξελέγη πρόεδρος και αμέσως προώθησε την αυτοδιαχείριση και τον αναδασμό της γης προς όφελος των ακτημόνων αγροτών..

Ανοδος για τον Ολυμπιακό και πτώση για τον Παναθηναϊκό Στις 100 πλουσιότερες ομάδες της Ευρώπης οι «αιώνιοι»

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε κατά τρεις θέσεις στη λίστα των 100 πλουσιότερων ομάδων της Ευρώπης, σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα transfermarkt. Από την 66η θέση η πειραϊκή ΠΑΕ μετά τη..

Πόλο γυναικών: Πλώρη για Λονδίνο 2012 μέσω Τεργέστης Την Κυριακή του Πάσχα αρχίζει η δοκιμασία της εθνικής στο προολυμπιακό

Ετεροχρονισμένη Ανάσταση την Παρασκευή 20 Απριλίου θέλουν να κάνουν οι παίκτριες της εθνικής πόλο γυναικών οι ανήμερα του Πάσχα..

12 Απριλίου, ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε 86 χρόνια ζωής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο επίσημο καταστατικό του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

12 Απριλίου, ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε 86 χρόνια ζωής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο επίσημο καταστατικό του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ..

Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο είπε «ευχαριστώ» ο Φαμπρίς Μουάμπα στο προσωπικό του νοσοκομείου

Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο είπε «ευχαριστώ» ο Φαμπρίς Μουάμπα στο προσωπικό του νοσοκομείου, στο οποίο νοσηλεύεται από τις 17 Μαρτίου, όταν και..

Εκτοξεύτηκε ο Βόρειο Κορεατικός πύραυλος

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε στην ανακοινωθείσα εκτόξευση του πυραύλου, σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό υπουργείο Άμυνας. Σύμφωνα με το BBC η..

Τηλεδιάσκεψη Ομπάμα - Σαρκοζί για Ιράν και πετρέλαιο Σε εξέλιξη η δεύτερη ημέρα εργασιών της συνόδου της G8

Οι τιμές του πετρελαίου, η κατάσταση στη Συρία και το Ιράν, βρέθηκαν στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης που είχαν την Πέμπτη οι πρόεδροι Ηνωμένων Πολιτειών και Γαλλίας, βάσει ανακοίνωσης αξιωματούχου του γραφείου του Νικολά Σαρκοζί..

Πούλησε όλη του τη «ζωή» και βγήκε κερδισμένος Εβγαλε στο σφυρί όλα του τα υπάρχοντα στο e-Βay και έκτοτε η ζωή του άλλαξε προς το καλύτερο

Ο Ίαν Άσερ μετανάστευσε με τη γυναίκα του Λόρεν από την Βρετανία στην Αυστραλία πριν από δεκα χρόνια, αλλά η κινηση δεν του βγήκε σε καλό: το 2008 το ζευγάρι χώρισε, και ο 48χρονος Βρετανός από το Ντάρλινγκτον επεσε σε βαθιά κατάθλιψη..

Kατέλαβαν το κρατικό ραδιόφωνο Γουινέα-Μπισάου: Στρατιώτες αναπτύχθηκαν στην πρωτεύουσα


Ο στρατός έθεσε απόψε υπό τον έλεγχό του το δημόσιο ραδιόφωνο της Γουινέας-Μπισάου ενώ στους δρόμους της πρωτεύουσας είχαν αναπτυχθεί..

Λαγκάρντ Νέα παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ?????

«Οι Έλληνες πολιτικοί και οι Έλληνες πολίτες φάνηκαν πολύ γενναίοι με τις θυσίες που έκαναν μέχρι σήμερα στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν την κρίση.Kαι οι άνεργοι κοντά στό 1.084.668 σάς έυχαριστούμε..... Η κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά..

Σώοι στην επιφάνεια οι 9 μεταλλωρύχοι του Περού

Σώοι στην επιφάνεια οι 9 μεταλλωρύχοι του Περού Διασώθηκαν οι 9 Περουβιανοί μεταλλωρύχοι που παρέμεναν παγιδευμένοι επί μια εβδομάδα, μετά από κατολίσθηση στο ορυχείο όπου δούλευαν, στα νότια της χώρας.Οι μεταλλωρύχοι- που βγήκαν φορώντας..

Γαλλική δεξιά: Με τους σοσιαλιστές θα γίνουμε Ελλάδα

Γαλλική δεξιά: Με τους σοσιαλιστές θα γίνουμε Ελλάδα Την προειδοποίηση μιας κατάληξης αλά ελληνικά, αξιοποιεί ως προεκλογικό χαρτί η γαλλική δεξιά, με τον ίδιο τον Σαρκοζί αλλά και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος UMP να επισημαίνουν..

Ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών Φρανσουά Ολάντ αύξησε το προβάδισμά του έναντι του Νικολά Σαρκοζί

Κάλυψε τη διαφορά ο Ολάντ Ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών Φρανσουά Ολάντ αύξησε το προβάδισμά του έναντι του Νικολά Σαρκοζί στην κούρσα για την προεδρία, σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα, δέκα ημέρες πριν από τις εκλογές..