Ας ενωθούμε όλοι για να συνεχίσει “Το Χαμόγελο του Παιδιού” το πολύτιμο έργο του

«Όλα παιδιά είναι και αξίζουν ένα χαμόγελο… Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε», έγραφε μεταξύ άλλων ο μικρός Ανδρέας Γιαννόπουλος στις 9 Νοεμβρίου του 1995 στο προσωπικό του ημερολόγιο, εκφράζοντας την επιθυμία και το όραμά του για έναν κόσμο, όπου κάθε παιδί δικαιούται να είναι ευτυχισμένο.

Το τέλος (των Active Member) ήταν μαγεία (videos+pics).

Πως είναι δυνατόν να χωρέσουν 23 χρόνια μουσικής, σε ένα 4ώρο live; Πως αποχαιρετάς ένα κομμάτι της νιότης σου και ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά συγκροτήματα που γνώρισε η Ελλάδα; Παρέα με τρεις γενιές ανθρώπων (20άρηδες, 30άρηδες, 40άρηδες) και 8.000 φίλους να ραπάρουν ακατάπαυστα, το τέλος είναι μαγεία. Το News247 το έζησε, το τραγούδησε και σας το περιγράφει

Μιανμάρ: Συντριπτική νίκη της Αντιπολίτευσης

Περισσότερο από το 70% των εδρών σε όλη τη Μιανμάρ κέρδισε το κόμμα του «Εθνικού Συνδέσμου για τη Δημοκρατία», όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του κόμματος. Το ποσοστό αυτό δίνει την απόλυτη πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο, στο μέχρι πρότινος κόμμα της αντιπολίτευσης. Σε δήλωση νίκης προέβη το κόμμα NLD παρά την αναβολή από την εκλογική επιτροπή της ανακοίνωσης των πρώτων επίσημων αποτελεσμάτων.

Πωλήθηκε έναντι 335.000 ευρώ το Rolex του Τζέιμς Μποντ

Σε δημοπρασία στη Γενεύη πωλήθηκε τo ρολόι (Rolex Submariner) που φορούσε ο Ρότζερ Μουρ όταν ενσάρκωνε τον θρυλικό πράκτορα Τζέιμς Μποντ στην ταινία «Ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν» (Live and Let Die).

Το ρολόι αυτό που χρονολογείται από το 1972 και είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι δημοπρατήθηκε στο νέο του ιδιοκτήτη για το ποσό των 365.000 ελβετικών φράγκων, ήτοι 335.000 ευρώ, επισήμανε ο Οίκος.

«Τρελό» αυτοκίνητο πέφτει επάνω σε έφηβους που εκείνη τη στιγμή μάλωναν μεταξύ τους στο δρόμο ( VIDEO)

Νεαροί από διαφορετικές παρέες, παρεξηγήθηκαν και άρχισαν να γρονθοκοπούνται στη μέση του δρόμου. Ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με σφοδρότητα επάνω τους.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη έξω από ένα γυμνάσιο στο Χιούστον των ΗΠΑ. Οι μαθητές παρακολουθούσαν έναν αγώνα ανάμεσα στο γυμνάσιο τους και σε ένα άλλο γυμνάσιο της περιοχής,

Προσοχή: Νέο κακόβουλο λογισμικό στο ίντερνετ – Τι λέει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίσθηκε ιστοσελίδα, στην οποία είναι διαθέσιμο λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας με ειδικού τύπου λειτουργικό. Το λογισμικό της ιστοσελίδας αποτελεί ένα από τα πιο πρόσφατα εργαλεία, που εμφανίστηκε στην ελεύθερη αγορά με χαμηλό κόστος, εύχρηστη γραφική διεπαφή χρήστη και με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ως νόμιμη εφαρμογή.

Το πολικό αρκουδάκι που «έλιωσε» το YouTube (Video)

Το ίντερνετ «υποκλίθηκε» στο πολικό αρκουδάκι που ακόμη δεν μπορεί να κολυμπήσει.
Το αρκουδάκι, παρά την καλή του θέληση, δεν τα καταφέρνει και χρειάζεται να σπεύσει προς βοήθεια η μαμά του.

Σουηδοί ακροδεξιοί εναντίον προσφύγων στη Λέσβο: Μην έρθετε στη χώρα μας, θα το μετανιώσετε

Σουηδοί ακροδεξιοί έκαναν την εμφάνισή τους στη Λέσβο. Όχι φυσικά για να βοηθήσουν στην περίθαλψη των προσφύγων, όπως εκατοντάδες εθελοντές από χώρες της Ευρώπης που βρίσκονται στο νησί για να συνδράμουν τους ντόπιους, αλλά για να προειδοποιήσουν τους πρόσφυγες που φτάνουν σε ευρωπαϊκό έδαφος να μην τολμήσουν να πατήσουν στη Σουηδία.

Να «μαλακώσει» τους πελάτες της θέλει η Volkswagen – 1.000 δολάρια στους

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αποζημιώσει τους κατόχους ντιζελοκίνητων οχημάτων της στις ΗΠΑ μέχρι του ποσού των 1.000 δολαρίων για το παράνομο λογισμικό που είχε εγκατασταθεί στους κινητήρες και παραποιούσε τα αποτελέσματα των ελέγχων των εκπομπών ρύπων.

Ανεξαρτητοποιείται και με τη «βούλα» η Καταλονία – Ενέκρινε την απόσχιση από την Ισπανία το κοινοβούλιο

Το Κοινοβούλιο της Καταλονίας ενέκρινε σήμερα ένα ψήφισμα χωρίς προηγούμενο, κηρύσσοντας την έναρξη της διακοπής των σχέσεων με την Ισπανία και το ξεκίνημα μιας διαδικασίας που αναμένεται να καταλήξει στη δημιουργία μιας ανεξάρτητης δημοκρατίας το αργότερο το 2017.

H 'αόρατη' φυλή Ινδιάνων που τρέχει μαραθώνιους σε ρυθμούς σπριντ!

Μέσα από το Bestseller "Βorn to run", που κυκλοφόρησε πρόσφατα και στα ελληνικά ο συγγραφέας του, Κρίστοφερ ΜακΝτούγκαλ ανακαλύπτει, μεταξύ των άλλων, καλά κρυμμένα μυστικά μίας φυλής υπεραθλητών
ADVERTISEMENT
Η περιέργεια μπορεί να σκότωσε την γάτα έδωσε όμως και κάτι πολύ παραπάνω από απαντήσεις σε ερωτήματα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος.

Δέκα καταπληκτικά τεχνολογικά κατορθώματα των αρχαίων Ελλήνων! (Pics)

Από το «Νύχι» του Αρχιμήδη στην αυτόματη θεραπαινίδα του Φίλωνα

Όταν μιλάει κανείς για την Αρχαία Ελλάδα, είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα που έρχονται στο μυαλό: τέχνες, φιλοσοφία, μυθολογία, πολιτική και επικές μάχες. Αυτό που διαφεύγει, όμως, σε πολλούς είναι πως η Αρχαία Ελλάδα υπήρξε κοιτίδα σημαντικών τεχνολογικών καινοτομιών και επιτευγμάτων για την εποχή τους,