Τέμπη: Τί είχε εντοπίσει ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Λαγονήσι

 O αδικοχαμένος 66χρονος αγωνιζόταν να βρει τον τρόπο, με τον οποία θα γινόταν με ασφάλεια η επανεκκίνηση των σιδηροδρόμων σε ολόκληρη την επικράτεια..

Το πρόσωπο – «κλειδί» για την ολική επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου, μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, ήταν, ως φαίνεται, ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ο οποίος σήμερα το μεσημέρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Λαγονήσι, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας.

«Ψηφίζεις Νέα Δημοκρατία για να έχεις Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό» Το αυτολιβάνισμα Μητσοτάκη από τη Λαμία

 Μιλώντας στη Λαμία ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε ένα άνευ προηγουμένου αυτολιβάνισμα, λέγοντας «όχι» σε προτάσεις συνεργασίας που οδηγούν σε παραλυσία, όπως είπε, και δηλώνοντας ότι «ψηφίζεις Νέα Δημοκρατία για να έχεις Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό»!

Σημείωσε μάλιστα ότι η χώρα έχει ανάγκη να έχει μία ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

«Θα κερδίσουμε τις εκλογές για να τρέξει η Ελλάδα πιο γρήγορα μπροστά» ανέφερε και σχολιάζοντας την πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη για έναν πρωθυπουργό «άγνωστο Χ» σημείωσε ότι αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και ότι οι πολίτες δεν μπορεί να ψηφίσουν στα τυφλά.

5 πλανήτες θα ευθυγραμμιστούν απόψε το βράδυ! Το σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο

 Ένα σπάνιο θέαμα είναι ορατό σήμερα και μετά την δύση του ήλιου, καθώς 5 πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος θα ευθυγραμμιστούν.

Πρόκειται για τον Δία, την Αφροδίτη, τον Ερμή, τον Άρη και την Σελήνη, με τους δυο φωτεινότερους πλανήτες, Ερμή και Δία, να είναι ορατοί κοντά στον ορίζοντα, ενώ η Αφροδίτη θα λάμπει ψηλότερα στον ουρανό.

Τα «ελληνικά» Marder έφτασαν τελικά στην Ουκρανία! – Τι αναφέρουν πηγές του γερμανικού υπουργείου Άμυνας Τα οχήματα που είχε υποσχεθεί το Βερολίνο στον ΕΣ κατέληξαν στο Κίεβο

 Το Βερολίνο ανακοίνωσε ότι έφρασαν επί ουκρανικού εδάφους τα άρματα μάχης Leopard 2 και τα ΤΟΜΑ Marder, τα οποία ήταν προγραμματισμένο να παραλάβει ο ΕΣ στο πλαίσιο της ενίσχυσης των δυνάμεων του Κιέβου.

Ο αριθμός των αρμάτων μάχης είναι αυξημένος σε σχέση με τις αρχικές ανακοινώσεις καθώς το γερμανικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την αποστολή 18 αρμάτων αντί των 14 που είχε ανακοινωθεί.

Δραματική προειδοποίηση από Ν.Τραμπ για πυρηνικό πόλεμο: «Το μόνο που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή είναι να προσεύχεστε!»

 Σφοδρή επίθεση εναντίον του Λευκού Οίκου εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατονόμασε ως υπεύθυνο για όλη την ένταση στις σχέσεις με την Ρωσία τον Τζο Μπάιντεν.

Με μια οργισμένη ανάρτηση στο Truth Social κατακεραύνωσε τους «ανίκανους ανθρώπους», όπως χαρακτηριστικά είπε, της αμερικανικής κυβέρνησης λέγοντας ότι η ρωσική πυρηνική κλιμάκωση συζητείται τρομακτικά λόγω μιας κατάστασης που προκλήθηκε από τις ίδιες τις ΗΠΑ.

Τους “κόπηκαν” τα πόδια: Μέσω…Στάλιν το μήνυμα Μεντβέντεφ για αύξηση της παραγωγής όπλων – Δείτε τι ανέφερε

 Ένα απειλητικό τηλεγράφημα του Ιωσήφ Στάλιν διάβασε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε κορυφαία στελέχη της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας, στη διάρκεια σύσκεψης, θέλοντας να υπογραμμίσει την ανάγκη αύξησης της εγχώριας παραγωγής όπλων.

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας δημοσιοποίησε μάλιστα το σχετικό στιγμιότυπο, την ώρα που υπενθύμιζε στους συμμετέχοντες τα λόγια του Στάλιν:

Κάζο για τους Αμερικανούς: Στα χέρια των Ρώσων ο «Θεριστής» MQ-9 της USAF – «Aναλύουμε ενδελεχώς τα συντρίμμια» – Επιβεβαίωση WarNews247

 Τα συντρίμμια του αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους τύπου MQ-9 Reaper, το οποίο συνετρίβη στη Μαύρη Θάλασσα μετά από την επίθεση που δέχτηκε από το Su-27 βρίσκονται στο επίκεντρο μελετών και ανάλυσης από ειδικούς τις ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος της κρατικής εταιρείας τεχνολογίας Rostec.

To WarNews247 είχε αποκαλύψει εξαρχής πως οι Ρώσοι είχαν συλλέξει τα συντρίμμια του MQ-9 Reaper.

Ο Έλον Μασκ απέκοψε τους Ουκρανούς από την χρήση των δορυφόρων του Starlink



«Κόλαση» στην Αβντιίβκα: Μάχες στα χαρακώματα όπως στον Α΄ΠΠ!


ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 27/03/2023 | ΕΡΤ

Σοκάρει ο Μεντβέντεφ: Αν χρειαστεί θα καταλάβουμε κάθε ουκρανική πόλη! Ο...


Οι Ρώσοι μεταφέρουν στο Ντόνμπας συστήματα Katyusha!



Περίεργο τροχαίο δυστύχημα στο Λαγονήσι: Σκοτώθηκε ο διευθυντής Κυκλοφορ...

Τακτικά πυρηνικά όπλα στέλνει ο Πούτιν στη Λευκορωσία

 Η ανακοίνωση του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, ότι έως και την 1η Ιουλίου η Ρωσία θα έχει κατασκευάσει εγκατάσταση αποθήκευσης πυρηνικών όπλων στη Λευκορωσία, έχει πυροδοτήσει έναν νέο κύκλο ανησυχιών στη Δύση, η οποία κάνει λόγο για «επικίνδυνη και ανεύθυνη» στάση από τη Μόσχα.

Παράλληλα, η Ουκρανία ζήτησε την επείγουσα σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και κάλεσε τους Δυτικούς και την Κίνα να θέσουν τέλος στην «πυρηνική ομηρεία» της Ρωσίας στη Λευκορωσία.

Ουκρανία: Σε «σκηνικό ταινίας μετά την αποκάλυψη» μετατρέπεται η Αβντιίβκα – Εντατικοποιούν τους βομβαρδισμούς οι ρωσικές δυνάμεις

 Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας μετατρέπουν την πόλη Αβντιίβκα της Ουκρανίας σε «σκηνικό ταινίας μετά την αποκάλυψη», εντατικοποιώντας τους βομβαρδισμούς και αναγκάζοντας τις αρχές να σταματήσουν σχεδόν όλες τις υπηρεσίες που παρέχουν, τόνισε χθες Κυριακή ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησής της.

Στην Αβντιίβκα απομένουν περίπου 2.000 άμαχοι, σύμφωνα με ουκρανούς αξιωματούχους. Η πόλη της περιφέρειας Ντονιέτσκ απέχει περίπου 90 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την πολιορκημένη Μπαχμούτ.

ΛΔ Κονγκό: Εκτελέστηκαν μία μέρα μετά την απαγωγή τους 17 άτομα από μέλη ένοπλης οργάνωσης

 Δεκαεπτά άνθρωποι εκτελέστηκαν χθες Κυριακή, μια ημέρα μετά την απαγωγή τους σε βορειοανατολικό τομέα της ΛΔ Κονγκό, ενέργεια που οι τοπικές αρχές απέδωσαν στην οργάνωση CODECO (σ.σ. Coopérative pour le développement du Congo, «Συνεταιρισμός για την Ανάπτυξη του Κονγκό»).

Προχθές Σάββατο τουλάχιστον «ένοπλοι της CODECO πήραν ομήρους δεκαεπτά ανθρώπους ανάμεσα στα χωριά Μπαμπού και Κομπού», στην περιοχή Τζουγκού, περίπου 45 χιλιόμετρα βόρεια από την Μπουνιά, πρωτεύουσα της Ιτουρί, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μπαγκουνενί Γκμπαλάντ, κοινοτάρχης στην Ακογκό-Νιαλί, όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα.

Νεπάλ: Έρευνες για σύγκρουση αεροσκαφών που αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή πάνω απο το αεροδρόμιο

 Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν τρεις ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο του Κατμαντού, στο Νεπάλ μετά απο την αποφυγή την τελευταία στιγμή της σύγκρουσης δύο αεροσκαφών που περίμεναν να προσγειωθούν.

Οι αρχές του Νεπάλ ξεκίνησαν έρευνα για τα αίτια της παρ ολίγον τραγωδίας δήλωσε χθες Κυριακή εκπρόσωπος της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας.

Όλα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα την περασμένη Παρασκευή, , όταν αεροσκάφος της Air India, που περίμενε σε ύψος 19.000 ποδών (5.800 μέτρων), εξαιτίας της μεγάλης κίνησης προς τον αερολιμένα, ξαφνικά έχασε ύψος και παραλίγο να συγκρουστεί με αεροσκάφος της Nepal Airlines, το οποίο πέταγε σε υψόμετρο 15.000 ποδών (4.572 μέτρων).

Νέες κινητοποιήσεις στο Ισραήλ – Ο Χέρτζογκ ζητά αναστολή της μεταρρύθμισης του δικαστικού συστήματος

 Στο Ισραήλ χιλιάδες πολίτες βγήκαν στους δρόμους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αποπομπή του υπουργού Άμυνας, Γιοάβ Γκάλαντ, ο οποίος είχε προτρέψει την κυβέρνηση Νετανιάχου, να σταματήσει ένα σχέδιο, για την αναμόρφωση του δικαστικού συστήματος.

Ο ισραηλινός πρόεδρος Ισαάκ Χέρτσογκ κάλεσε σήμερα την κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου να σταματήσει την εξαιρετικά αμφιλεγόμενη μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματος που προωθεί. «Στο όνομα της ενότητας του λαού του Ισραήλ», ο κ. Χέρτσογκ κάλεσε την κυβέρνηση του κ. Νετανιάχου, από τις δεξιότερες στην ιστορία της χώρας, να επιδείξει «υπευθυνότητα» και να «σταματήσει τη νομοθετική διαδικασία αμέσως».