Ολυμπιακοί: Καταρρεύσεις αθλητών, δωροδοκίες και «κλεψιές»

Λίγα πράγματα άλλαξαν από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα

Δάκρυα, θυμοί και πιθανότατα κάποια τραγωδία δεν θα λείψουν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου που ξεκινούν αυτήν την Παρασκευή. Εκεί όπου θα είναι στραμμένα τα μάτια ολόκληρου του κόσμου, οι σταδιοδρομίες κάποιων αθλητών θα απογειωθούν και θα περάσουν στην αιωνιότητα ενώ κάποιες άλλες θα καταστραφούν..

Έκρηξη του AIDS μεταξύ των Αμερικανών μαθητών λυκείου



Πάνω από ένα εκατομμύριο οι οροθετικοί στις ΗΠΑ - Το 50% των νέων κρουσμάτων αφορούν ατομα κάτω των 24 Ποιος είπε ότι η επανάσταση του Ιντερνετ και των κοινωνικών δικτύων θα οδηγήσει και στην καλύτερη πληροφόρηση των νέων;..

Ελπίδα για οριστική θεραπεία του AIDS

 
Λονδίνο
Λονδίνο Ένα φάρμακο που χορηγείται για μια σπάνια μορφή λεμφώματος δείχνει ότι μπορεί να «καθαρίσει» τον ιό HIV του AIDS από τον οργανισμό… ξετρυπώνοντας τα κρυμμένα κύτταρα- ρεζερβουάρ του. Τα νέα ευρήματα που ανήκουν σε ειδικούς του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας στο Τσάπελ Χιλ και τα οποία δημοσιεύονται στην επιθεώρηση «Nature» μαρτυρούν ότι κάποια ημέρα μια οριστική θεραπεία για το AIDS ίσως δεν αποτελεί άπιαστο όνειρο. Ελπίδα για «εκρίζωση» του ιού Το φάρμακο Zolinza της εταιρείας Μerck δίνει ελπίδα για «εκρίζωση» του ιού του AIDS από τον οργανισμό..

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ



26/07/2012 | 13:14 Εγκώμια του γερμανικούυ Τύπου για την Μέρκελ επειδή φόρεσε για δεύτερη φορά το ίδιο φόρεμα
Εγκωμιαστικά σχόλια δημοσιεύουν σήμερα οι γερμανικές εφημερίδες για το πνεύμα οικονομίας που διέπει την 'Αγγελα Μέρκελ επειδή η Γερμανίδα καγκελάριος εμφανίστηκε χθες στο μουσικό φεστιβάλ του Μπαϊρόιτ, με το ίδιο φόρεμα ..

Σκίζει σε πωλήσεις το νέο άλμπουμ του Τζάστιν Μπίμπερ με τίτλο «Believe».

Σκίζει σε πωλήσεις το νέο άλμπουμ του Τζάστιν Μπίμπερ με τίτλο «Believe». Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της κυκλοφορίας του βρέθηκε στην κορυφή των τσαρτ 30 διαφορετικών χωρών..

Οι γυναίκες νιώθουν πιο σέξι στα 28!

Οι γυναίκες αισθάνονται πιο σέξι στην ηλικία των 28, ενώ το απόγειο της αυτοπεποίθησής τους το αποκτούν φτάνοντας στα 32! Αυτό συμπεραίνει έρευνα που διεξήγαγε η βρετανική εταιρεία προϊόντων γυναικείας υγιεινής, Lil-Lets, σχετικά με το πώς αντιμετωπίζουν οι γυναίκες τη θηλυκότητά τους.

Η Moody's υποβάθμισε ακόμα και τον EFSF! Σπάνε όλα τα κοντέρ τα ισπανικά επιτόκια δανεισμού

Νέο ρεκόρ κατέγραψε την Τετάρτη η απόδοση του δεκαετούς ισπανικού ομολόγου, φτάνοντας στο 7,6%, εν μέσω έντονης δυσπιστίας στους κόλπους επενδυτών σχετικά με την ικανότητα της χώρας να αντιμετωπίσει τα δημοσιονομικά της προβλήματα..

Ισημερινός: Μετά τους Ολυμπιακούς η απόφαση για τον Ασάνζ

Ο Ισημερινός θα περιμένει ως το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, στις 12 Αυγούστου, για να ανακοινώσει την απόφασή του όσον αφορά το αίτημα χορήγησης ασύλου που έχει υποβάλλει στη χώρα ο ιδρυτής του ιστοτόπου..