Έντονα καιρικά φαινόμενα με βροχές και καταιγίδες την Κυριακή (χάρτες)

Oι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016.

Αναλυτικότερα, άστατος προβλέπεται ο καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα, στην Εύβοια, στα ορεινά της Κρήτης και πιθανόν στις Σποράδες και τις Βόρειες Κυκλάδες.

H selfie του Πούτιν στα γενέθλια της... Μόσχας (pics)

H Mόσχα γιόρτασε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου τα... 869α γεννέθλιά της.
Ο δήμος έχει προγραμματίσει περισσότερες από 1000 εορταστικές εκδηλώσεις σε 212 σημεία της πόλης. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το Σάββατο και την Κυριακή, στη ρωσική πρωτεύουσα αναμένεται να προσέλθουν περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι.

Η βρετανική ακτογραμμή όπως δεν την έχουμε ξαναδεί Καράβια- Δείτε τις φωτογραφίες

Εντυπωσιακές και χαρακτηριστικές εικόνες που αποτυπώνουν την ομορφιά της βρετανικής ακτογραμμής αναζητούσε η οργάνωση Shipwrecked Mariners' Society, μία από τις παλαιότερες του Ηνωμένου Βασιλείου.
Από φωτογραφίες καραβιών και λιμανιών μέχρι της «ξέσκεπης όρθιας θάλασσας τον καλπασμό», οι φωτογραφίες που συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν τις 800 και οι παρακάτω είναι μεταξύ των κορυφαίων.

Το γεύμα Τσίπρα με Μπουτάρη-Τζιτζικώστα σε παραθαλάσσια ψαροταβέρνα Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σε γνωστή ψαροταβέρνα στην Κρήνη, ο Αλέξης Τσίπρας γευμάτισε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Μητσοτάκης: Πρέπει να φύγουν, η οικονομία είναι σε διαρκή κατήφορο

Αποφασισμένος «να τελειώσει με το άβατο των Εξαρχείων, από τον πρώτο μήνα» δηλώνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνοντας σε συνέντευξή του στη εφημερίδα «Real News» την απόλυτη δέσμευσή του ότι η αποκατάσταση και η διαφύλαξη της τάξης και του νόμου, στο κέντρο, στις γειτονιές παντού στην Ελλάδα, είναι προτεραιότητά του.

Τεράστιες καταστροφές και κάτοικοι σε απόγνωση στα Τρίκαλα

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι του Βαλομανδρίου αλλά και του Παραποτάμου του δήμου Πύλης, όταν υπερχείλισε ο Πηνειός ποταμός, με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά του να φτάσουν στις αυλές των σπιτιών, ενώ σε πολλές περιπτώσεις πλημμύρισε το εσωτερικό κατοικιών, προκαλώντας τεράστιες ζημιές.
Οι πληγέντες κάτοικοι από νωρίς το πρωί προσπαθούν να απομακρύνουν το νερό και τη λάσπη από τα σπίτια τους, ενώ ανάλογες μεγάλες είναι οι ζημιές και σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

Tο αόρατο πλοίο των ΗΠΑ ξεκίνησε περιπολίες

Το αόρατο πλοίο του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, USS Zumwalt, ξεκίνησε το πρώτο του ταξίδι.
.

ΔΕΘ 2016: περιήγηση Τσίπρα στα περίπτερα μετα... μουσικής (vid)

Πριν από το γεύμα με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Θεσσαλονικής Γιάννη Μπουτάρη, ο πρωθυπουργός έκανε περιοδεία στα περίπτερα της 81ης ΔΕΘ.
Μάλιστα η «βόλτα» του στην έκθεση ήταν με τα μουσικής.
Υπό τους ήχους λοιπόν της στρατιωτικής μπάντας του Γ΄Σώματος Στρατού που έπαιξε όχι εμβατήρια αλλά σύγχρονους ρυθμούς, μεταξύ αυτών και Πινκ Φλόιντ ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την περιήγηση του στα περίπτερα.

Τηλεοπτικές άδειες: Πέρασαν τον έλεγχο του πόθεν έσχες οι καναλάρχες

Και οι τέσσερις νέοι καναλάρχες (Κυριακού, Μαρινάκης, Καλογρίτσας, Αλαφούζος) πέρασαν τον έλεγχο του πόθεν έσχες για τα χρήματα που πόνταραν προκειμένου να εξασφαλίσουν τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες που δημοπράτησε η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσο «εξετάστηκε από την αρμόδια επιτροπή η προέλευση και ο τρόπος