Manu Chao: μετά την Αθήνα ο πολιτικοποιημένος καλλιτέχνης ενθουσίασε και τη Βαρκελώνη

Περισσότεροι από 60.000 φίλοι του Manu Chao (Μάνου Τσάο) τον συνόδεψαν στο τραγούδι το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο καλλιτέχνης που τραγουδάει για μια επαναστατικότητα με γαλήνιες, αλληλέγγυες προθέσεις, στην άτυπη πατρίδα του, τη Βαρκελώνη.
Πολίτης του κόσμου ο ίδιος, ο Τσάο γεννήθηκε στο Παρίσι από Ισπανούς γονείς και τραγουδά στα γαλλικά, τα ισπανικά, τα αραβικά, τα γαλικιανά, τα αγγλικά και ιταλικά,

Η Μαντόνα φωτογραφίζεται γυμνή υπέρ της Χίλαρι (Photo)

Η βασίλισσα της ποπ ακολούθησε το παράδειγμα της Κέιτι Πέρι και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια … πιπεράτη φωτογραφία.
Συγκεκριμένα πόσταρε μια γυμνή της φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα «Ψηφίζω γυμνή μαζί με την Κέιτι Πέρι. Ψηφίστε για τη Χίλαρι. Είναι η καλύτερη που έχουμε».

Να ανοίξει η γη να τον καταπιεί - Μπαμπάς διαλύει τη γαμήλια τούρτα της κόρης του (Video)

Είναι μία αρκετά αστεία στιγμή, αλλά εξόχως τραγική για τον άτυχο πατέρα που έζησε μία στιγμή που αποτυπώνει πλήρως τη φράση «να ανοίξει η γη να με καταπιεί».Ο 47χρονος πατέρας κατά τη διάρκεια του λόγου του για το γάμο της κόρης του, έπιασε στα χέρια του τη γαμήλια τούρτα για να ευχαριστήσει τον ζαχαροπλάστη που την έφτιαξε.

Μετεξεταστέους άφησε Τσίπρα - Μητσοτάκη ο Κουτσούμπας

Μετεξεταστέους στο μάθημα της Παιδείας άφησε και τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Δώσατε άλλοθι αριστεροσύνης στον κ. Τσίπρα όταν εκείνος προσεγγίζει τις θέσεις της ΝΔ σε

Αγνοούνται 400 άτομα μετά από έκρηξη ηφαιστείου στην Ινδονησία (Photos - Video)

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η στην Ινδονησία μετά την έκρηξη ηφαιστείου, με τον στρατό, την αστυνομία και τις τοπικές αρχές να απομακρύνουν τουρίστες και να αναζητούν εκατοντάδες άλλους μετά την έκρηξη του έκρηξη ηφαιστείου στην επαρχία της Δυτικής Νούσα Τενγκάρα στην κεντρική Ινδονησία, σύμφωνα με αξιωματούχο της υπηρεσίας εθνικών καταστροφών

Οι διακοπές του Ρότζερ Φέντερερ στο Ναύπλιο (Photos)

Διακοπές στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο τενίστας Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη του Ναυπλίου.
 Ο γνωστός τενίστας δεν χάλασε το χατίρι του θαυμαστή του Κωνσταντίνου Καπογιάννη, γνωστού φαρμακοποιού της πόλης του Ναυπλίου, όταν του ζήτησε να βγάλουν μια φωτογραφία και να του υπογράψει αυτόγραφο.

Ταϊβάν: Τέσσερις νεκροί από τον τυφώνα Megi - Τεράστια κύματα χτυπούν το λιμάνι (Videos)

Τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς, περισσότερους από 250 τραυματίες και χιλιάδες ανθρώπους που έφυγαν από τα σπίτια τους, άφησε πίσω του ο τυφώνας Megi που χτύπησε την Ταΐβάν.
Το βίντεο που δημοσιεύει το rt.com απεικονίζει την ορμή των κυμάτων σε λιμάνι στο Hualien.

Αποικία στον Άρη εντός εξαετίας σχεδιάζει ο δισεκατομμυριούχος δημιουργός της Space X

Όταν το κράτος αργεί να πάει κάπου, μπορεί να το προλάβει η ιδιωτική πρωτοβουλία. Αυτό ισχύει ακόμη στον 'Άρη. Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) θέλει να στείλει ανθρώπους στον «κόκκινο πλανήτη» τις επόμενες δεκαετίες, αλλά στο μεταξύ μπορεί να την προλάβει ο φιλόδοξος δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, δημιουργός της Space X, της Tesla και του PayPal, ο οποίος ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει μια αποικία στον 'Αρη.

Φρενίτιδα για το τέλος του κόσμου: Το σπάνιο «μαύρο φεγγάρι» θα σημάνει το τέλος

Ίσως θα ήταν φρόνιμο να ακυρώσετε τα σχέδιο που έχετε για το ερχόμενο Σαββατοκύριακό καθότι την Παρασκευή το βράδυ ένα σπάνιο φαινόμενο πρόκειται να εμφανιστεί στον ουρανό. Το φαινόμενο αυτό είναι το λεγόμενο «μαύρο φεγγάρι» και σύμφωνα με ορισμένους αποτελεί σημάδι πως το τέλος του κόσμου είναι κοντά.
Το μαύρο φεγγάρι θα καλύψει στο σκοτάδι το δυτικό ημισφαίριο την Παρασκευή το βράδυ και θα μπορούσε να συνδεθεί με την Αποκάλυψη.

ΣτΕ: Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών

Δεν δημοσιεύθηκε σήμερα το σκεπτικό των αποφάσεων της Ολομέλειας του ΣτΕ επί των αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων, αλλά μόνο το «δια ταύτα», δηλαδή, ότι απερρίφθησαν Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε σήμερα όλες τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των

Οι φορολογούμενοι πληρώσαμε το δάνειο του «Κήρυκα» Χανίων... (Video)

Το δάνειο 300.000 του Κυρ. Μητσοτάκη για τον "Κήρυκα" Χανίων εντάχθηκε στη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και επομένως πληρώθηκε από τον Έλληνα φορολογούμενο. Την αποκάλυψη επιβεβαίωσε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής η διευθύντρια Εποπτείας

Τσίπρας: Δεν θα επιτρέψουμε σε κάποιους να καλύψουν την χώρα στο σκοτάδι (video)

«Στόχος μας να βάλουμε ένα τέλος σε όλες τις παθογένειες που μας έφεραν έως εδώ», ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός στη Βουλή, στη συζήτηση για την Παιδεία.
Τόνισε ότι «περιμένουμε το πράσινο φως για τα 2,8 δισεκατομμύρια ευρώ της δόσης» εκ των οποίων τα περισσότερα θα κατευθυνθούν στην πραγματική οικονομία.
«Περιμένουμε θετικές κρίσεις για το ζήτημα τους χρέους έως το τέλος του έτους όπως επιβεβαίωσε και ο Επίτροπος Μοσκοβισί», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η Katy Perry γυμνή προτρέπει τους Αμερικανούς να ψηφίσουν Χίλαρι ( foto-vid)

Η διάσημη τραγουδίστρια Katy Perry πετάει τα ρούχα της και καλεί τους Αμερικανούς να πάνε στην κάλπη στις 8 Νοεμβρίου και να ψηφίσουν για τον επόμενο πρόεδρο της χώρας.
Στο βίντεο η τραγουδίστρια ξυπνάει την ημέρα των εκλογών με γλειφιτζούρια και ποπ κορν στα μαλλιά της και προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι μπορούν να πάνε στην κάλπη φορώντας ό,τι θέλουν! Ακόμη και χωρίς να φορούν τίποτα...

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Ο Όλιβερ Στόουν παίρνει θέση

Οι ψηφοφόροι στις ΗΠΑ βρίσκονται ενώπιον μιας αδύνατης επιλογής.
Να ψηφίσουν την «πολεμοχαρή» Χίλαρι Κλίντον ή τον «τρελό» Ντόναλντ Τραμπ, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ελβετική τηλεόραση. Ο ίδιος εκτιμά ότι η Χίλαρι Κλίντον θα επικρατήσει στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, ωστόσο συμπληρώνει:

Η παγκόσμια πολιτική σκηνή αποχαιρετά τον Σιμόν Πέρες

Η παγκόσμια πολιτική σκηνή αποχαιρετά μια από τις πλέον εμβληματικές φιγούρες της, τον Ισραηλινό Σιμόν Πέρες, που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Ο Πέρες «έφυγε» τρεις εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στις 13 Σεπτεμβρίου.
Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στο μήνυμα του χαρακτήρισε τον Πέρες «την ουσία του Ισραήλ» και τόνισε:

Διαζύγιο της Αγγλικής Ομοσπονδίας με τον Σαμ Άλαρνταϊς

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας αποτελεί από το βράδυ της Τρίτης ο Σαμ Αλαρντάις, μετά από απόφαση της Αγγλικής Ομοσπονδίας, που όρισε αντικαταστάτη του τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.
Λίγες μόνον ώρες μετά τις αποκαλύψεις του αγγλικού Τύπου για υπόθεση "χρηματισμού" του Άλαρνταϊς από δημοσιογράφους

Champions League: ισόπαλες Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μ, γκολ ο Κριστιάνο

Με ένα εξαιρετικό ματς της Ντόρτμουντ με την Ρεάλ Μαδρίτης, που έληξε ισόπαλο 2-2, άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του Champions League. Επίδειξη δύναμη έκανε η Γιουβέντους με 4 γκολ, σπουδαία τρίποντα για Λέστερ και Τότεναμ, ενώ η Κοπεγχάγη έβαλε υποψηφιότητα για πρόκριση, επίσης με 4 γκολ στην Μπρυζ.
Στο καλύτερο ματς της ημέρας στην Γερμανία, ο Κριστιάνο φάνηκε να αφήνει πίσω του την γκρίνια ανοίγοντας το σκορ για την Ρεάλ Μαδρίτης στο 17, παρά την προσπάθεια του Σωκράτη Παπασταθόπουλου να τον ανακόψει.

Βουλευτής ανέβηκε στο βήμα μιλώντας στο κινητό (vid)

Την ώρα που έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας ακούγονταν χυδαίες εκφράσεις μεταξύ βουλευτών, μέσα στην αίθουσα, βουλευτής ανέβαινε στο βήμα μιλώντας στο κινητό. Πρόκειται για τον περίφημο βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων με την Πόρσε, τον κ. Δημήτρη Καβαδέλα.

Βολτάρουν ελεύθεροι οι μιζαδόροι

Απορρίφθηκε το αίτημα για αποδέσμευση λογαριασμών του Ευσταθίου - «Βόλτες» εκτός Ελλάδος για τον Εμμανουήλ

Σήμερα αναμένεται η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας στο δεύτερο αίτημα του Άκη Τσοχατζόπουλου για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του για λόγους υγείας.

Είστε άνεργος; Δείτε πώς θα πάρετε 2.600 ευρώ

Την ευκαιρία να καταρτιστούν και να απασχοληθούν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για τουλάχιστον πέντε μήνες θα έχουν 23.000 άνεργοι, ηλικίας 29 έως 64 ετών, μέσω του νέου προγράμματος του υπουργείου Εργασίας που πρόκειται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.
Η κατάρτιση και πιστοποίησης ανέργων σε κλάδους αιχμής, αφορά πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και απόφοιτους υποχρεωτικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Σεισμός στη Ρόδο: Κουνήθηκαν από την Κρήτη μέχρι την Τουρκία

Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε, λίγο πριν τις 12:00 τα μεσάνυχτα, το νησί της Ρόδου. Οι κάτοικοι πετάχτηκαν από τα σπίτια τους καθώς, όπως τονίζουν, η δόνηση διήρκεσε αρκετά δευτερόλεπτα ενώ το βουητό ήταν έντονο και προκαλούσε τρόμο.