Το ΝΑΤΟ έδωσε το «σύνθημα» για τον δεύτερο χρόνο πολέμου στην Ουκρανία: «Οι Ρώσοι επιτίθενται ξανά»

 Λίγες ημέρες  προτού συμπληρωθεί ένας χρόνος από την έναρξη της ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία, , ο  ΓΓ του ΝΑΤΟ ήδη έδωσε το σύνθημα για τον δεύτερο χρόνο του πολέμου, χωρίς καμία ένδειξη ότι η Συμμαχία ή οι ΗΠΑ προτίθενται να κάνουν το οτιδήποτε για τον τερματισμό του πολέμου.

Αντίθετα ο ίδιος ισχυρίζεται, ότι όσο περισσότερα όπλα πάρει το Κίεβο, τόσο περισσότερες ζωές θα… σωθούν.

«Η πραγματικότητα είναι ότι βλέπουμε ήδη την έναρξη μιας νέας ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία» δήλωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αυριανής συνάντησης των υπουργών Άμυνας στις Βρυξέλλες.

Νέος ξαφνικός θάνατος: 67χρονος στην Πιερία κατέρρευσε την ώρα που χόρευε

 Ακόμη ένας ξαφνικός θάνατος σημειώθηκε στη χώρα μας, καθώς το απόγευμα της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου, κατέρρευσε ένας 67χρονος  την ώρα που χόρευε στο χορό πολιτιστικού συλλόγου του Κορινού Πιερίας.

Ο 67χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, πιθανώς από καρδιακή ανακοπή, με αποτέλεσμα να προκληθεί σοκ και πανικός στους παρευρισκόμενους.


Άμεσα εκλήθη το ΕΚΑΒ, αλλά ο 67χρονος άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Αυστραλία: Η ρυθμιστική αρχή υποψιάζονταν θανάτους παιδιών λόγω του εμβολίου κατά Covid-19 και το απέκρυψε!

 Η ρυθμιστική αρχή για τους εμβολιασμούς της Αυστραλίας υποψιάστηκε ότι οι θάνατοι ενός 7χρονου αγοριού και ενός άλλου 9χρονου παιδιού προκλήθηκαν από τις λήψεις εμβολίων mRNA κατά του COVID-19, και ωστόσο δεν προειδοποίησε το αυστραλιανό κοινό όπως αποκαλύπτει το Nation First.

Η αυστραλιανή ρυθμιστική αρχή εμβολίων, Therapeutic Goods Administration ( TGA), δημοσίευσε έγγραφα βάσει της νομοθεσίας για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOI) που δείχνουν ότι η ρυθμιστική αρχή μπορεί να υποψιαζόταν μια «αιτιώδη» σχέση μεταξύ αυτών των θανάτων και των εμβολίων mRNA κατά της COVID-19.

Ο Ολλανδός ερευνητής που προέβλεψε το σεισμό στην Τουρκία βάζει και την Ελλάδα στο «κάδρο» για τις 17 Φεβρουαρίου

 Βάζει και την Ελλάδα στο «κάδρο» ενός επικείμενου μεγάλου σεισμού την 17η Φεβρουαρίου ο  Ολλανδός ερευνητής Φρανκ Χούγκερμπιτς  από το ολλανδικό ινστιτούτο «Solar System Geometry Survey», ο οποίος είχε προβλέψει το μεγάλο σεισμό στην Τουρκία  της 6ης Φεβρουαρίου.

Ρ.Καντίροφ: «Μέχρι το τέλος του χρόνου η Ρωσία θα έχει καταλάβει Χάρκοβο και Οδησσό»

 Ο Ραμζάν Καντίροφ, ηγέτης της Τσετσενίας, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι η Ρωσία θα επιτύχει τους στόχους της στην Ουκρανία μέχρι το τέλος του χρόνου και θα έχει καταλάβει το Χάρκοβο και την Οδησσό.

Είπε μάλιστα πως μπορεί να καταληφθεί και το Κίεβο και μετά την Ουκρανία να ακολουθήσει η «αποναζιστικοποίηση» της Πολωνίας!

Πρόσθεσε μάλιστα πως η ρωσική ηγεσία δεν πρέπει να διαπραγματευτεί με τον Ουκρανό πρόεδρο Β.Ζελένσκι.

ΗΠΑ: «Τα τρία ΑΤΙΑ που καταρρίψαμε δεν ανήκουν σε καμία χώρα του πλανήτη»

Μεγάλη ανησυχία προκαλούν οι δηλώσεις του στρατηγού Γκλεν Βαν Χερκ, επικεφαλής της αεράμυνας των ΗΠΑ ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε ότι τα τρία αγνώστου ταυτότητας αντικείμεν (ΑΤΙΑ) που καταρρίφθηκαν από το Σάββατο μέχρι χθες βράδυ Κυριακή σε Αλάσκα, Γιούκον και στην λίμνη Χιούρον, «δεν έχουν προέλευση κάποια συγκεκριμένη χώρα της Γης»!

Ο #Zelensky μοιράζει χαμόγελα & κανονικά γέλια με τους δυτικούς, που συναντά, ενώ το αίμα στην #Ukraine ρέει ...

 Avgerinos Thanassis
@AvgerinosMoscow
Σοφή παρατήρηση... Ο #Zelensky δεν έδωσε ούτε μια συνέντευξη Τύπου από την έναρξη του πολέμου... 
Δεν έχει δεχθεί ούτε μια ερώτηση από ξένο δημοσιογράφο.
 Διαβάζει μόνο σκονάκια και μοιράζει χαμόγελα & κανονικά γέλια με τους δυτικούς, που συναντά, ενώ το αίμα στην #Ukraine ρέει ...

Τα δυτικά mainstream ΜΜΕ έχουν πάθει εγκεφαλικό με τις αποκαλύψεις του θρυλικού #SeymourHersh για την ανατίναξη από #USA - #Norway των αγωγών #Nordstream, πρωτοφανές δείγμα κρατικής τρομοκρατίας. Το 2016 λοιπόν ο Χερς ήταν βραβευμένος θρύλος, τώρα έγινε "αμφιλεγόμενος"...

 Πώς σας παρουσιάζουν τα δυτικά ΜΜΕ πριν και μετά τη συμφωνία με τα ρωσικά ΜΜΕ.

Το 2016, το Spiegel παρουσίασε τον βραβευμένο με Πούλιτζερ, Seymour Hersh, ως «τον θρυλικό Αμερικανό ερευνητή δημοσιογράφο».

Ιράν: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η δημοσιογράφος Ελνάζ Μοχαμαντί έπειτα από μια εβδομάδα

 Η Ιρανή δημοσιογράφος Ελνάζ Μοχαμαντί, στέλεχος της εφημερίδας των μεταρρυθμιστών Χαμ Μιχάν, αφέθηκε ελεύθερη μετά την καταβολή εγγύησης και υπό περιοριστικούς όρους, έπειτα από μια εβδομάδα που παρέμεινε στη φυλακή, έκανε γνωστό χθες Κυριακή το μέσο ενημέρωσης για το οποίο εργάζεται.

Ιταλία: Ο Μπερλουσκόνι δεν θα είχε μιλήσει ποτέ με τον Ζελένσκι

 Ο ιταλικός τύπος μεταδίδει πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σχολιάζοντας τη συνάντηση της Τζορτζία Μελόνι με τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, είπε πως «αν ήμουν πρωθυπουργός, δεν θα πήγαινα ποτέ εκεί (να του μιλήσω) γιατί γινόμαστε μάρτυρες της καταστροφής της χώρας σας και της σφαγής των στρατιωτών και των πολιτών της».