«Ζωή της άλλης»: Η επιτυχία της σε αριθμούς.

Έπειτα από τρία χρόνια και τετρακόσια ολόκληρα επεισόδια η «Ζωή της άλλης» έριξε αυλαία με την..

Στενοχωρημένη η τραγουδίστρια Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Τάμτα, αλλά...

Μπορεί η Τάμτα να ανυπομονούσε για την ημέρα των γενεθλίων της, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμενε..

Rihanna: «Καυτό» σορτσάκι, Louboutin γόβες και Lakers!

Με ένα καυτό κοντό jean σορτσάκι και ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin..

Αυτά είναι τα υποψήφια τραγούδια για την Eurovision 2012 Γιά τήν Κύπρο

Τήν Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012 τα τρία υποψήφια τραγούδια παρουσιάστηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΡΙΚ για τη Γιουροβίζιον.
Οι τίτλοι των τριών υποψηφίων τραγουδιών είναι: Call the Police, You don’t belong here, La La Love..

Η Beyonce είχε αποβάλει πριν την Blue Ivy Carter

Η εγκυμοσύνη της Beyonce αναμφίβολα ήταν ένα γεγονός που συζητήθηκε πάρα πολύ. Άλλοι υποστήριζαν πως κυοφορεί και άλλοι πως η κοιλιά της δεν είναι τίποτε άλλο από..

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούνε

Μπορεί οι γλωσσικές τους διαφορές να τους έκαναν να τραβήξουν χωριστούς..

Νέο μικρό crossover από την Fiat

Τον αντίπαλο του Mini Coutryman ετοιμάζει η Fiat. Το Ellezero είναι ένα μικρό αυτοκίνητο με αυξημένο ύψος και σχεδιαστικά στοιχεία από MPV και SUV..

Βαλένθια: Να ξαναδούμε το συμβόλαιο με τη F1!

Όπως ίσως θυμάστε η Βαλένθια φιλοξενεί GP στους δρόμους της πόλης από το 2008 με τον τίτλο Ευρωπαϊκό GP. Το Ισπανικό GP διεξάγεται 400km πιο..

Ραβασάκι… Τα νούμερα της AGB για τη Δευτέρα

Το πρώτο «Όλα 12» για το 2012 προβλήθηκε χθες και όπως κάθε βράδυ Δευτέρας έτσι και χθες το κοινό τα είδε ...όλα, με την τηλεθέαση της εκπομπής να..

Επανέρχεται στην πίστα Ο Ράικονεν θα οδηγήσει στις 23/1!

Ο Κίμι Ράικονεν θα βρεθεί για πρώτη φορά από το 2009 πίσω από το τιμόνι ενός μονοθεσίου F1, στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια..

Το 2012 Η Samsung παρουσίασε OLED 55 ιντσών

Η Samsung ανακοίνωσε τη διάθεση της πρώτης OLED τηλεόρασής της 55 ιντσών μέσα στο 2012. Με..

Στη μετάδοση των εκπομπών του Το Αλ Τζαζίρα καταγγέλλει ιρανικές παρεμβολές

Οι εκπομπές του Αλ Τζαζίρα, του μεγαλύτερου αραβικού τηλεοπτικού δικτύου με συνεχή ροή ειδήσεων που έχει την έδρα του στο Κατάρ, δέχονται..

LIBERATION Ο Καντονά θέλει να «κατέβει» για πρόεδρος

Υποψηφιότητα στις προσεχείς προεδρικές εκλογές της Γαλλίας επιθυμεί να θέσει ο πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου, νυν ηθοποιός, Ερίκ Καντονά, ο οποίος έγραψε σε δεκάδες δημάρχους στη Γαλλία ζητώντας την υποστήριξή, όπως ανέφερε την Δευτέρα η εφημερίδα Liberation, που δημοσίευσε την επιστολή στον ιστότοπό της..

ΑΙΓΥΠΤΟΣ Σε δίκη ο μεγιστάνας των τηλεπικοινωνιών

Ενας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Αίγυπτο, ο μεγιστάνας των τηλεπικοινωνιών Ναγκίμπ Σαουίρις -γνωστός στη χώρα μας από τις επενδύσεις του (Tim, Wind Hellas) και τα ξέφρενα πάρτι του στη Μύκονο- πρόκειται να οδηγηθεί στο δικαστήριο κατηγορούμενος για βλασφημία..

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ Στο κόκκινο η κόντρα Ιράν - Δύσης

Στην αντεπίθεση πέρασε η Τεχεράνη καταδικάζοντας σε θάνατο έναν 28χρονο Αμερικανοϊρανό ως «κατάσκοπο της CIA» και ανακοινώνοντας την έναρξη εμπλουτισμού..

Ξεκίνησαν... ναυμαχία κατά του μνημονίου στην Πορτογαλία

Απειλούν ευθέως με «πάγωμα» τις εξαγωγές της χώρας. Ζητούν να μην μπει λουκέτο στους οργανισμούς διαχείρισης λιμένων, όπως έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση για την είσπραξη του «πακέτου στήριξης» ύψους 78 δισ. ευρώ από την ΕΕ και το ΔΝΤ..

ΙΣΠΑΝΙΑ: ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ Οι πιλότοι... προσγειώνουν την Iberia

Θυγατρική χαμηλού κόστους «απειλεί» τους μισθούς τους

Χάος επικρατεί από χθες στις πτήσεις από και προς την Ισπανία μετά τις δύο 24ωρες απεργίες των πιλότων των ισπανικών..

ΕΛΒΕΤΙΑ Παραίτηση του κεντρικού τραπεζίτη

Παραιτήθηκε τελικά ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Ελβετίας, Φίλιπ Χίλντερμπραντ..

ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ Βυθίζεται το μισό «Rena»

Αρχισε να βυθίζεται σήμερα το τμήμα της πρύμνης του φορτηγού πλοίου Rena, που βρισκόταν πάνω σε έναν ύφαλο στη Νέα Ζηλανδία επί σχεδόν τρεις μήνες αφότου προσάραξε, ενώ..

Ενα μετάλλιο για τη Σάλμα Χάγιεκ

Η Σάλμα Χάγιεκ θα τιμηθεί με το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής, από τον Νικολά Σαρκοζί, στο παλάτι των..

Ενας έρωτας για τον «Χάρι Πότερ»

Μπορεί η σειρά ταινιών του Χάρι Πότερ να ολοκληρώθηκε, αλλά η προσωπική επιτυχία του πρωταγωνιστή της Ντάνιελ Ράντκλιφ συνεχίζεται.Μπορεί η σειρά ταινιών του..

Hawking: «Αποίκηση στο διάστημα για να επιβιώσουμε»

Ο διάσημος φυσικός, Stephen Hawking, ήταν πολύ άρρωστος για να μπορέσει να παρευρεθεί στην εκδήλωση που έγινε προς τιμή του για τα εβδομηκοστά του γενέθλια την Παρασκευή από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, όμως έδωσε το παρών μέσα από ηχογραφημένο μήνυμά του..

«Ο τύπος» του Αλμοδόβαρ

Επί δέκα χρόνια ο Πέδρο Αλμοδόβαρ την προετοίμαζε, αλλά τελικά είναι ο Λι Ντάνιελς που τη σκηνοθετεί.Επί δέκα χρόνια ο Πέδρο..

Τιμητική διάκριση στον Σκορσέζε

Μέλος της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου θα γίνει ο Μάρτιν Σκορσέζε στην τελετή απονομής των βρετανικών Οσκαρ (Bafta) στις 12 Φεβρουαρίου..

ΜΠΕΡΛΙΝΑΛΕ «Μετέωρα» και στο Βερολίνο

Η ταινία τού ελληνικής καταγωγής Σπύρου Σταθουλόπουλου διεκδικεί τη Χρυσή Αρκτο μαζί με τους Ταβιάνι, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Γκομέζ, Μέγιερ..

ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΣΟΚΟΥΡΟΦ Ενας Ηλιος από τη Ρωσία

Αφιέρωμα στον σκηνοθέτη που βραβεύτηκε με τον Χρυσό Λέοντα για την ταινία του «Φάουστ» πραγματοποιεί το Ιδρυμα ΚακογιάννηΣτις 18 Ιανουαρίου θα..

Τυχερά Παιχνίδια: Πώς το κράτος καταφέρνει πάντα να «χάνει»

Για ακόμη μια φορά μια ρύθμιση φτιαγμένη για να εξασφαλίσει φανταστικές εγγραφές εσόδων και όχι πραγματικά έσοδα μπορεί να προκαλέσει μόνο ζημιά στην ευάλωτη πραγματική οικονομία και να απομακρύνει επενδυτές, να στερήσει δυνατότητες ανάπτυξης και θέσεις εργασίας. Kαι τελικά να μην εξασφαλίσει ούτε καν τα πολυπόθητα έσοδα..

ΟΠΑΠ: Αόριστη παράταση για τα 16.500 VLTs

Ο Οργανισμός πρέπει να θέσει σε λειτουργία τα παιγνιομηχανήματα εντός 12 μηνών από την έκδοση του Κανονισμού Διεξαγωγής και Ελέγχου Παιγνίων του άρθρου 29
Πίστωση χρόνου... έλαβε τελικά ο ΟΠΑΠ για να προλάβει να..

Η γυναίκα πίσω από τον πίνακα… Ντόρα Μάαρ, η μούσα του Πικάσο

Ανάστατη είναι η διεθνής κοινότητα με την κλοπή των τριών έργων τέχνης από την Εθνική Πινακοθήκη και ειδικότερα ενός εκ των έργων το πορτραίτο του Πικάσο «Head of a Woman» του 1939 που εκτιμάται περίπου σε αξία στα 18-20 εκατομμύρια ευρώ..

Επιχειρήσεις: Πέντε ελληνικές που «κερδίζουν» πολυεθνικές

Κόντρα στο ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον αλλά και στο σκληρό ανταγωνισμό πολυεθνικών κολοσσών, πέντε ελληνικές επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους κατάφεραν μέσα στη χρονιά που έφυγε να ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις τους και να παρουσιάσουν υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης..

Wind: Διπλή αναδιάρθρωση στα χρέη της

Οι βρετανικές δικαστικές αρχές έχουν ξεκινήσει έλεγχο και των δύο συμβουλευτικών εταιρειών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση της Morgan Stanley και της Ernst & Young..

Ορυκτός πλούτος 100 δισ. ευρώ στα έγκατα της Ελλάδας

Σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ), η συνολική αξία των μετρημένων μεταλλευτικών αποθεμάτων στη χώρα είναι 79 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ τα 250-300 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου στα τρία..

Η κατάσταση γύρω από το ευρώ απειλεί με διάσπαση την ΕΕ - George Soros

«Η δημιουργημένη γύρω από το ευρώ κατάσταση απειλεί τις πολιτικές βάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, - δήλωσε σήμερα ο γνωστός χρηματιστής Τζορτζ Σόρος..

Η Goldman Sachs για την προοπτική ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας

Η αύξηση του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος των χωρών-μελών της ομάδας BRICS – και συγκεκριμένα της Βραζιλίας, της Ρωσίας, της Ινδίας και της Κίνας φέτος μπορεί να φτάσει κατά μέσον όρον το 7 και πάνω τοίς εκατό..

Αμερικανός πολίτης καταδικάστηκε στο Ιράν σε θάνατο για κατασκοπεία

Ο αμερικανός πολίτης ιρανικής καταγωγής Αμίρ Μιρζάι Χεκμάτι (Amir Mirzaee Hekmat) καταδικάστηκε σε θάνατο στο Ιράν..

Το Ιράν δημιουργεί επιστημονική βάση στην Ανταρτική

Το Ιράν σχεδιάζει μέσα στα πλησιέστερα τρία χρόνια να δημιουργήσει στην Ανταρκτική μόνιμη επιστημονική εξερευνητική βάση. Η είδηση αυτή..

Στη Λετονία εκτροχιάστηκε τρένο με χημικές ουσίες

Στο ανατολικό τμήμα της Λετονίας, εξαιτίας βλάβης σιδηροδρομικών γραμμών σήμερα εκτροχιάστηκε  και αναποδογύρισε φορτηγό τρένο που έτρεχε από τη Λευκορωσία, με 16..

Οικολογική καταστροφή απειλεί τη Νέα Ζηλανδία [ "Ρένα" ]3"anart

Οι επιστήμονες της Νέας Ζηλανδίας  προειδοποιούν για τυχόν οικολογική καταστροφή στα ανοικτά του λιμανιού της Ταουράνγκα (Tauranga).
Το περασμένο..