Η βίλα των οργίων του Χέφνερ πέρασε σε ελληνικά χέρια

Χιου Χέφνερ, ο ιδρυτής και ο ορισμός του Playboy, θρυλικός γυναικάς και ταυτόχρονα ο άνθρωπος που συνέβαλε όσο κανείς στην απενοχοποίηση του σεξ πέθανε σε ηλικία 91 ετών στις 27 Σεπτεμβρίου στη έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς, από καρδιακή ανεπάρκεια.
Πλέον η βίλα των οργίων περνάει σε άλλα χέρια και μάλιστα ελληνικά.
Ο Ελληνοαμερικάνος Ντάρεν Μητρόπουλος γνώριζε εξαρχής ότι ο ιδιοκτήτης της έπαυλης, Χιου Χέφνερ, που απέκτησε το γοτθικού στιλ οίκημα το 1971 αντί 1,1 εκατομμυρίου στο ακριβό προάστιο του Λος Άντζελες, Γουέστγουντ,

Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Ο «Θεός» σε ελεύθερη πτώση

Επί 25 και πλέον χρόνια ήταν ένας από αυτούς που έλυναν και έδεναν στο Χόλιγουντ. Μέσα σε δέκα μέρες ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ο 65χρονος κινηματογραφικός παραγωγός που κατηγορείται μέχρι στιγμής από 30 γυναίκες για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς, χάνει τον θρόνο του και βυθίζεται σε μια πτώση χωρίς σταματημό.
Οι έρευνες της αστυνομίας της Νέας Υόρκης και της Βρετανίας για σεξουαλικές επιθέσεις που φέρεται να διαπράχθηκαν από τον μεγιστάνα είναι σε εξέλιξη. Ο ίδιος νοσηλεύεται από την Πέμπτη σε κέντρο θεραπείας σεξουαλικών διαταραχών και προβλημάτων συμπεριφοράς στην Αριζόνα.

Ροζ σκάνδαλο στο Βρετανικό Βασιλικό ναυτικό (pics)

Σάλο στην Μεγάλη Βρετανία έχει προκαλέσει το ξέσπασμα ενός ροζ σκανδάλου στο βασιλικό ναυτικό.
Βασική "πρωταγωνίστρια" της ιστορίας είναι η 25χρονη ανθυποπλοίαρχος Ρεμπέκα Έβανς, που φαίνεται ότι διατηρούσε μια "ειδική" σχέση με τον 41χρονο κυβερνήτη του πυρηνικού υποβρυχίου HMS Vigilant, Στιούαρτ Άρμστρονγκ.
Λέγεται μάλιστα πως η 25χρονη πως φορώντας την στολή του κυβερνήτη έκανε πλάκα σε συναδέλφους της

Φορολογικές και ασφαλιστικές παραβάσεις σε 165 καταστήματα τουριστικών προορισμών

Παραβάσεις φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας διαπιστώθηκαν σε 165 καταστήματα και επιχειρήσεις δημοφιλών τουριστικών προορισμών της καλοκαιρινής περιόδου, εκ των οποίων σε 17 ακολουθήθηκε η διαδικασία για 48ωρη αναστολή της λειτουργίας τους.
Τους ελέγχους πραγματοποίησε για το διάστημα από 1η Ιουνίου έως και 31 Αυγούστου, η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και η υποδιεύθυνση Οικονομικής

Δημοψήφισμα για την απόσχιση της Ηλείας από τη Δυτική Ελλάδα ζητά ο Τζαβάρας

Δημοψήφισμα για την απόσχιση της Ηλείας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την διοικητική της ένταξη στην Πελοπόννησο πρότείνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας
Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο κ.Τζαβάρας κάλεσε τους δημάρχους του νομού να αναλάβουν σχετικές πρωτοβουλίες.
«Εχω επανειλημμένως αναφερθεί στο γεγονός ότι η Περιφέρεια

Μάτα Χάρι: Γιατί παραμένει μυστήριο 100 χρόνια μετά τον θάνατο της

«Δεν είμαι Γαλλίδα», είπε η γυναίκα στους κατήγορους της. «Έχω το δικαίωμα να έχω φίλους σε άλλες χώρες, ακόμα και σε εκείνες που βρίσκονται σε πόλεμο με τη Γαλλία. Έχω παραμείνει ουδέτερη, βασίζομαι στην καλοσύνη της καρδιάς σας».
Έτσι, η Μάτα Χάρι προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της ενώπιον του στρατοδικείου στο Παρίσι στις 24 Ιουλίου 1917. Οι τρεις δικαστές αποσύρθηκαν σε ένα άλλο δωμάτιο για να βγάλουν μια ετυμηγορία. Εντός 10 λεπτών επέστρεψαν.

Δύο πανάκριβες McLaren για έναν ιδιοκτήτη (pics)

Σπάνιοι είναι οι ιδιοκτήτες ενός αυτοκινήτου με κόστος 500.000 ευρώ. Πόσο μάλλον οι ιδιοκτήτες δύο τέτοιων αυτοκινήτων και μάλιστα πανομοιότυπων, με τη διαφορά ότι το ένα είναι κλειστό και το άλλο ανοιχτό. Τα οποία μάλιστα, πριν ακόμα βγουν από το εργοστάσιο, δέχτηκαν τροποποιήσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, για να ανταποκρίνονται απόλυτα στα ιδιαίτερα γούστα του οδηγού τους.
Όχι μόνο τεράστια οικονομική

Τι να κάνετε για να μην εξαντλείται η μπαταρία στο iPhone

Εάν η μπαταρία του iPhone σας εξαντλείται πολύ πιο γρήγορα μετά την αναβάθμιση του iOS 11, αυτός είναι ένας τρόπος να διορθώσετε το πρόβλημα.
Με το νέο λειτουργικό σύστημα, η Apple αποφάσισε να ενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση των εφαρμογών που «τρέχουν» στο παρασκήνιο, που επιτρέπει στις εφαρμογές να «τραβούν» πληροφορίες από το διαδίκτυο ακόμα και όταν δεν τις χρησιμοποιείτε.

Νέα απάτη χτυπά το iPhone: Πως να την αποφύγετε

Μια νέα ψηφιακή απάτη έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες με στόχο να κλέψει τις πληροφορίες των κατόχων iPhone. Ευτυχώς υπάρχει ένας εύκολος τρόπος προστασίας, για όσους βέβαια είναι υποψιασμένοι.
Η νέα απάτη εμφανίζεται σε διάφορες εφαρμογές που δείχνουν ένα πεδίο καταχώρησης κωδικού που μοιάζει ακριβώς όπως η κανονική φόρμα της Apple. Εφόσον η φόρμα μοιάζει αληθινή πολλοί χρήστες βάζουν τον κωδικό τους δίνοντας πρόσβαση στους απατεώνες στο Apple ID τους.

Η βίλα σε ξενοδοχείο της Πελοποννήσου που κοστίζει 6,5 εκατ. (pics)

Από τα 6,5 εκατ. ευρώ ξεκινά η τιμή πώλησης μιας βίλας στο Porto Heli Amanzoe, η οποία πέρα από την πολυτέλεια που διαθέτει έρχεται και μαζί με τις υπηρεσίες του τέταρτου καλύτερου ξενοδοχείου της Ευρώπης σύμφωνα με την λίστα του «Conde Nast Traveller».
Το συγκρότημα κατοικιών Aman Residences «θέτει νέα στάνταρτ στην ιδιοκτησία, διαθέτοντας ασύγκριτη απομόνωση, χώρο και προσωποποιημένο σχεδιασμό», αναφέρει αγγελία στο διεθνές δίκτυο μεσιτικών γραφείων Sotheby’s.

Εκπτώσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα για όσους λαμβάνουν εισόδημα αλληλεγγύης

Ένα «δικαιότερο και πιο διάφανο» κοινωνικό τιμολόγιο προαναγγέλλει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, με συνέντευξή του στην Realnews.
Όπως εξηγεί, όσες οικογένειες λαμβάνουν εισόδημα αλληλεγγύης, θα έχουν έκπτωση μέχρι και 80% στο ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ σταδιακά αυτό θα κλιμακώνεται μέχρι το 20% ανάλογα με την περιουσιακή και εισοδηματική κατάσταση.
Ο κ. Σταθάκης εκφράζει αισιοδοξία ότι η διαπραγμάτευση για την τρίτη αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους, καθώς την ίδια βούληση εκφράζουν και οι θεσμοί.

Ανακοινώνονται σημαντικές ανακαλύψεις στην αστροφυσική

Τρεις συνεντεύξεις Τύπου θα δοθούν το απόγευμα της Δευτέρας (17:00 ώρα Ελλάδας), στην Ουάσιγκτον, στο Λονδίνο και στο Γκάρτσινγκ της Γερμανίας, στις οποίες θα γίνουν ταυτόχρονες ανακοινώσεις νέων σημαντικών ανακαλύψεων στο πεδίο της αστρονομίας και της αστροφυσικής!

Το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι οι ανακοινώσεις σχετίζονται με τα βαρυτικά κύματα και με κάποιο αστρονομικό φαινόμενο που δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ στο παρελθόν.