H Google νίκησε το Mozilla

Το σύστημα πλοήγησης του Διαδικτύου Google Chrome ξεπέρασε για πρώτη φορά σε δημοτικότητα..

Η Δήμητρα Ματσούκα φωτογραφίζεται γυμνή για καλό...σκοπό

Οι φωτογραφίες θα δημοπρατηθούν και τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα «Πίστη» για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.Mετά τη Μαρία Κορινθίου, τον Δημήτρη Βλάχο, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τη Νάντια Μπουλέ, τη Μαίρη..
«Αν δεν ήταν η  διαφήμιση, θα ήταν κάτι άλλο», λέει γεμάτος  αυτοπεποίθηση και σιγουριά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης απαντώντας σε όλους όσους μπορεί να πιστεύουν πως είναι κι εκείνος μια ακόμη «φούσκα»..

Μεξικό Η Pamela Anderson «ξεσάλωσε» στο πάρτι του Playboy!

Μπορεί να έκλεισε τα 44 αλλά φαίνεται πως ο τίτλος του απολύτου πάρτι – άνιμαλ, ανήκει ακόμα στην  Pamela Anderson.
Η χυμώδης ξανθιά πήγε στο πάρτι που διοργάνωσε το..

Η νέα αγαπημένη της Αμερικής Dianna Agron: Με ποπ διάθεση στο «Nylon»

Η νέα αγαπημένη της Αμερικής ακούει στο όνομα Dianna Agron. Η πρωταγωνίστρια του «Glee»..

Παρέμβαση του Κογκρέσου για τον «κατάσκοπο» των smartphones

Στο αμερικανικό Κογκρέσο κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις η εταιρεία που κατασκευάζει το λογισμικό Carrier IQ, το οποίο είναι εγκατεστημένο σε δεκάδες εκατομμύρια smartphones..

Λογισμικό-«κατάσκοπος» βρέθηκε σε εκατομμύρια smartphones

Ένας «Μεγάλος Αδερφός» φέρεται να είναι εγκατεστημένος σε εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα..

Επιμένει ο Ζησιάδης για τους λογαριασμούς στην Ελβετία

Επιμένει στις καταγγελίες για «αδήλωτους» λογαριασμούς Ελλήνων πολιτικών στην Ελβετία, ο βουλευτής του ελβετικού κοινοβουλίου Ιωσήφ Ζησιάδης, και στο ότι η Ελλάδα..

Γενική Συνέλευση ΑΕΚ: Απογοήτευση για το «μυστήριο»

Προβληματισμός και απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ, αφού περίμεναν..

ΠΑΟ Προβληματισμένος ο Τζίγκερ!

Το MoU έχει υπογραφεί. Ο οικονομικός έλεγχος ολοκληρώθηκε, αλλά τα 15 εκατομμύρια ευρώ ακόμη να φανούν σε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό. Αποτέλεσμα αυτών; Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον του Σαουδάραβα πρίγκιπα να εμφανίζεται προβληματισμένος.

«Είναι προβληματισμένος, διότι υπάρχει μεγάλη χρονική καθυστέρηση σε όσα είχαν συμφωνηθεί, χωρίς να υπάρχει παράλληλα πειστική εξήγηση για ποιον λόγο δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα τα χρήματα», τόνιζαν άτομα του περιβάλλοντος του Γιάννη Βαρδινογιάννη και συμπλήρωναν:


ΠΗΓΗ

Ολυμπιακός Βαλβέρδε: «Πιο σημαντικό το πρωτάθλημα»

Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας μας, Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός των πρωταθλητών μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό και τόνισε ότι μπορεί να είναι ωραίο να παίζεις με την Άρσεναλ στην Ευρώπη αλλά το σημαντικότερο είναι να κατακτάς το πρωτάθλημα
ΠΗΓΗ 

Λιγκ Καπ: Άρσεναλ-Σίτι 0-1, Τσέλσι-Λίβερπουλ 0-2 Έσπασε παράδοση 36 χρόνων η Μάντσεστερ Σίτι

Στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ προκρίθηκε η Μάντσεστερ Σίτι, όμως δεν είναι αυτός ο λόγος που γιορτάζει. Οι «πολίτες» νίκησαν την Άρσεναλ στο Λονδίνο μετά από 36 ολόκληρα χρόνια, κάτι που..

Ντέρμπι με τα όλα του στην Ιταλία: Νάπολι-Γιουβέντους 3-3

Ποιος είπε ότι το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι μόνο «κατενάτσιο»; Νάπολι και Γιουβέντους έδωσαν μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική παράσταση στο «Σαν Πάολο». Το εξ αναβολής ντέρμπι έληξε 3-3, με τους..

Ξέσπασε στη Ράγιο Βαγεκάνο η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το πρωτάθλημα και ξέσπασε πάνω στους... Μαδριλένους της Ράγιο Βαγεκάνο..

Φανατικός με Ομπάμα

Ο ΜΠΑΡΑΚ Ομπάμα απέκτησε έναν υποστηρικτή κολοσσιαίων διαστάσεων..

Αλεξάνδρεια: Στη γη του Αλέξανδρου

Από την Αλεξάνδρεια του Καβάφη στη μυθική όαση Σίβα του Αμμωνα Δία. Ακολουθώντας πιστά την πορεία του Μακεδόνα στρατηλάτη, ταξιδέψτε από τις ακτές της Μεσογείου έως την καρδιά της Σαχάρας και γνωρίστε δύο κορυφαίους προορισμούς στα βόρεια της Αιγύπτου που συνεχίζουν να μιλούν... ελληνικά.

Το φρούριο Qaitbey δεσπόζει σε περίοπτη θέση στο παλιό λιμάνι της Αλεξάνδρειας.
Το φρούριο Qaitbey δεσπόζει σε περίοπτη θέση στο παλιό λιμάνι της Αλεξάνδρειας.

Περιήγηση στην πόλη των Αργοναυτών

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η πόλη μοιάζει στριμωγμένη ανάμεσα στο βουνό και τη θάλασσα. Ομως μάλλον έχει κουρνιάσει εκεί με ζεστασιά και ασφάλεια κρατώντας για τον εαυτό της τα πολύτιμα στολίδια της, τα χωριά που απλώνονται στο Πήλιο..

Σαμαρίνα: Το πιο... ψηλό χωριό

Απόμερα χωριά κρυμμένα σε γκρεμοτόπια και δάση, βουερά ποτάμια, σκιερές ρεματιές, χιονισμένες βουνοκορφές. Σε τούτη τη γωνιά της μακεδονικής γης κρύβεται όλη η μαγεία της άγριας φύσης, αλλά και η γοητεία των ορεινών βουκολικών κοινοτήτων με πολιτιστικές δομές ριζωμένες στα βάθη του χρόνου..

Βιρμανία: Χαμόγελα του Βούδα.

Μετά από δεκαετίες απόλυτης απομόνωσης, η Μιανμάρ στη Νοτιοανατολική Ασία ανυπομονεί να παρουσιάσει στα μάτια του επισκέπτη τη λάμψη των χρυσοποίκιλτων παγόδων της, τις γαλήνιες μορφές των βουδιστών μοναχών και τις ομορφιές της παρθένας τροπικής φύσης της..

Shana: Ετοιμάζει δυναμική είσοδο στην Ελλάδα

Η ισπανική αλυσίδα ένδυσης χαμηλού κόστους που άνοιξε το πρώτο κατάστημά της στο Athens Metro Mall..

Carrefour: Τοπίο στην ομίχλη η παραμονή της στην Ελλάδα

Πηγές από την Carrefour Μαρινόπουλος επιχειρούν να βάλουν φρένο στα σενάρια φυγής από την Ελλάδα..

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ Η εγκύκλιος για το τέλος ακινήτων

Σε ελάχιστες περιπτώσεις θα αναστέλλεται η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ στο μειωμένο τέλος 0,5 ευρώ/τμ εντάσσονται και τα πρόσωπα που παρουσιάζουν κάθε είδους αναπηρία από 80% και άνω, όπως ενδεικτικά πρόσωπα με εγκεφαλική παράλυση, με σοβαρή νοητική αναπηρία, αυτισμό, σύνδρομο down, κ.λπ..

ΟΤΕ: Δόθηκαν H/Y και εξοπλισμός σε 49 σχολεία και φορείς

Έξι χρόνια συμπληρώνει φέτος η δράση επαναδιάθεσης ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε φορείς και σχολεία από τον ΟΤΕ..

Φουρλής: Στόχος το 50% των κερδών να προέρχονται από το εξωτερικό

Στόχος του ομίλου Φουρλή για την επόμενη πενταετία είναι το 50% των κερδών EBITDA του ομίλου να προέρχονται από τις ξένες αγορές. Ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί με το ΙΚΕΑ στη Βουλγαρία, τα πρόσφατα ανοίγματα σε Τουρκία μέσω της Intersport και τις κινήσεις για το σήμα New Look σε Βουλγαρία και Ρουμανία.

Η πλήρης μετάλλαξη της Ελένης Φουρέιρα

Koσμοπολίτισσα από γεννησιμιού της, η πιο σέξι πολιτογραφημένη Ελληνίδα σταρ της χρονιάς, «ταξιδεύει» το μυστικό της καταγωγής της, ανάμεσα στη..

«Καυτή» φωτογράφηση για την εξωτική Olivia Munn!

Για το αμερικανικό περιοδικό  FHM φωτογραφήθηκε η «καυτή» ηθοποιός Olivia Munn η οποία πόζαρε στον φακό με μεγάλη αυτοπεποίθηση δείχνοντας μας για άλλη μια φορά τις χυμώδεις..

Ποια Macpherson; Το «κορμί» είναι η Karlie Kloss!

Η Karlie Kloss γεννήθηκε στο Σικάγο του Ιλινόις πριν από 19 χρόνια..