Κερδοφορία μετά από 10 χρόνια για τον κατασκευαστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla

Η επιτυχημένη εμπορική πορεία του Model S οδήγησε τον κατασκευαστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια σε κερδοφορία.

Το πρώτο τρίμηνο του έτους κατέγραψε η αμερικανική μάρκα 11 εκατομμύρια δολάρια κέρδη,

19χρονος χάκερ στην Αργεντινή κέρδιζε 40.000 ευρώ τον μήνα από τον καναπέ του

Στα χέρια της αργεντινής αστυνομίας έπεσε ένας 19χρονος χάκερ, ο οποίος στο δωμάτιο του σπιτιού του είχε δημιουργήσει ένα τεράστιο δίκτυο «υπολογιστών ζόμπι» για να κλέβει χρήματα από λογαριασμούς, από μεταφορά χρημάτων ή από sites που ασχολούνται με το στοίχημα.

Μια ολόκληρη ισπανική πόλη κυνηγά τον άνθρωπο που... ξέχασε 4,7 εκατ. ευρώ

Ποιος δεν θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; Κάποιος που κέρδισε 4,7 εκατ. ευρώ στο λαχείο, αλλά ξέχασε τον λαχνό του στο πρακτορείο χωρίς ποτέ να τον αναζητήσει, κινδυνεύοντας να χάσει μέσα από τα χέρια του μια περιουσία που οι περισσότεροι αναζητούν - μάταια - για μια ζωή.

Στις 29 Σεπτεμβρίου θα ανάψει η Φλόγα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Σότσι 2014»,

Την ίδια ώρα που η Ολυμπιακή Επιτροπή ετοιμάζεται για τις Τελετές Αφής και Παράδοσης της Φλόγας, αλλά και τη Λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους, για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Σότσι 2014», αναγκάζεται να κινείται και νομικά ψάχνοντας τον πρόεδρο-φάντασμα της ελληνικής ομοσπονδίας χιονοδρομίας, ο οποίος, όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΕΟΕ, πήρε τα 10.000 ευρώ που προέρχονταν από τη ΔΟΕ, για την προετοιμασία των αθλητών και εξαφανίστηκε!

Διαρροή φυσικού αερίου σε εμπορικό κέντρο στη νότια Αγγλία

Ως «σοβαρό περιστατικό» αντιμετωπίζουν οι βρετανικές υπηρεσίες μία πιθανή διαρροή φυσικού αερίου σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή του Σαουθάμπτον.

Ποια δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ-Προαστιακού αλλάζουν την Τετάρτη

Στάση εργασίας πραγματοποιούν την Τετάρτη, οι σιδηροδρομικοί, από τις 11.00 έως τις 15.00, συμμετέχοντας στην τετράωρη στάση εργασίας που πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ. Ως εκ τούτου θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού σιδηροδρόμου.

Σε αδυναμία λειτουργίας ο Σεισμολογικός Σταθμός του ΑΠΘ λόγω της διαθεσιμότητας, λένε οι εργαζόμενοι

Σε αδυναμία λειτουργίας οδηγείται ο Σεισμολογικός Σταθμός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της επικείμενης διαθεσιμότητας διοικητικών υπαλλήλων, όπως αναφέρουν τα μέλη του τομέα Γεωφυσικής του πανεπιστημίου.

Καψής: «Εντός των επόμενων ημερών τα ονόματα των υπολοίπων προς πρόσληψη στη ΔΤ»

Τα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υπολοίπων προς πρόσληψη από τη Δημόσια Τηλεόραση, σημείωσε ο υφυπουργός για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση Παντελής Καψής, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Δέκα ποδοσφαιριστές «έκοψε» από την ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας

Με λιγότερους ποδοσφαιριστές αποφάσισε να δουλέψει ο Τραϊανός Δέλλας στην ΑΕΚ. Ο προπονητής της Ένωσης είχε στη διάθεσή του 34 ποδοσφαιριστές για να δουλέψει, αριθμός υπερβολικά μεγάλος ειδικά για μία ομάδα Γ’ εθνικής.

Τον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία γυναίκας που κλωτσά κοριτσάκι κάτω από την Ακρόπολη

Κύμα οργής έχει ξεσηκώσει η φωτογραφία που δημοσίευσε το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press, στην οποία εικονίζεται μία ιδιοκτήτρια καταστήματος στην περιοχή της Ακρόπολης να κλωτσά ένα κοριτσάκι Ρομά που παίζει ακορντεόν στον πεζόδρομο.

MailOnline-News: Now hunt begins for the last two bodies: Search teams move in to recover missing victims after 19-hour battle to raise Costa Concordia

The hunt for the last two missing Costa Concordia passengers was today underway after a dramatic 19-hour operation saw the ship finally pulled upright.

Το δημόσιο χρέος της Φινλανδίας θα ξεπεράσει για πρώτη φορά το 60%

Η κυβέρνηση της Φινλανδίας ανακοίνωσε ότι πρόκειται να υπερβεί για πρώτη φορά το 2014 το όριο του 60% του δημοσίου χρέους επί του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος, το οποίο συγκαταλέγεται στα κριτήρια της συμφωνίας του Μάαστριχτ, καθώς η οικονομία της χώρας αυτής δεν σταματά να συρρικνώνεται.

Β. Ματβιένκο: Η ΓΚΑΖΠΡΟΜ εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τη ΔΕΠΑ

Οι πιστωτές και οι άλλες χώρες της Ευρωζώνης πρέπει να αναλάβουν τμήμα της ευθύνης και του κόστους για την έξοδο της Ελλάδας και της Κύπρου από την κρίση χρέους, γιατί δεν μπορεί να πληρώσει όλο το κόστος αυτής της κρίσης μόνο ο ελληνικός λαός, υπογραμμίζει η επικεφαλής του ενός από τα δύο νομοθετικά σώματα της Ρωσίας, του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, η Βαλεντίνα Ματβιένκο, πρώην πρέσβειρα στην Αθήνα.

Καμμένος: Εννοούσα πολιτικό λιντσάρισμα - Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν υιοθετούν τη βία

Στην επίμαχη δήλωση του περί λιντσαρίσματος, αναφέρθηκε σήμερα με συνέντευξή του στο Star, ο Πάνος Καμμένος. Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εξήγησε ότι παρότρυνε τους πολίτες να λιντσάρουν πολιτικά τον κ. Πάχτα, καθώς -όπως είπε- ο δήμαρχος γνώριζε ότι το νερό της περιοχής ήταν μολυσμένο με αρσενικό.«Αν τα παιδιά σας έπιναν νερό με αρσενικό με ευθύνη του Δημάρχου που το γνώριζε, ποια θα ήταν η αντίδρασή σας;»,

26 Σεπτεμβρίου Παπακωνσταντίνου -Θηβαίος -Πασχαλίδης στο Κατράκειο Νίκαιας

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης συναντούν τον Σπύρο Γραμμένο και τον Χριστόφορο Ζαραλίκο σε μια μεγάλη γιορτή που θα στηθεί (26/9) στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

Καμμένος: Είσαι ψεύτρα και γελοία - Τσαπανίδου: Έπρεπε να σε πετάξω από το στούντιο

Άγριος καυγάς μεταξύ της δημοσιογράφου και του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με αφορμή την περίφημη προτροπή περί «λιντσαρίσματος» του Χρ. Πάχτα.Άγριος καυγάς της Πόπης Τσαπανίδου και του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο STAR

«Greece Debt Free» Δωρεά ελληνικών ομολόγων από τον οργανισμό

Στη διαγραφή δημοσίου χρέους συνολικής ονομαστικής αξίας 2 εκατ. ευρώ προχώρησε σήμερα το ελληνικό δημόσιο, έπειτα από δωρεά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Greece Debt Free».

Με την αγωνία των Ρίχτερ ξενυχτούν οι κάτοικοι της Φθιώτιδας-Ανησυχία από νέο σεισμό το πρωί στη Φθιώτιδα

Σε διάστημα 40 ημέρων οι σεισμολόγοι έχουν καταγράψει 1.182 μικροσεισμούς - Τρομοκρατημένοι οι πολίτες
Το πρωί θα ξεκινήσει η λεπτομερής καταγραφή των ζημιών - Η δεύτερη δόνηση των 4,8 Ρίχτερ έγινε αισθητή και στην Αθήνα, Ο Εγκέλαδος χτύπησε δύο φορές μέσα σε είκοσι λεπτά

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ- Επιτυχής η ανόρθωση του Costa Concordia Video

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανόρθωσης του βυθισμένου κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia, 20 μήνες μετά το πολύνεκρο ναυάγιο σε αβαθή στο νησί Τζίλιο της Τοσκάνης. Με το πέρας της επιχείρησης οι συμμετέχοντες μηχανικοί αναφώνησαν ότι η «η προσπάθεια έφτασε στο σημείο 0 (τις 0 μοίρες - κάθετα) που ήταν και ο στόχος μας».

PRIMERA DIVISION: ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ ΖΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ Η Μπάρτσα απέκτησε εννιάχρονο παιδί - θαύμα

Τα χνάρια των Χένρικ Λάρσον και Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς θα ακολουθήσει ο εννιάχρονος Ζίκο Τζούνιορ Μαρεκάλντι που σε ηλικία εννέα ετών έγινε ο μόλις τρίτος Σουηδός παίκτης που θα φορέσει την φανέλα των «μπλαουγκράνα».
Το νέο παιδί – θαύμα του σουηδικού ποδοσφαίρου εντυπωσίασε τους προπονητές των Καταλανών όταν δοκιμάστηκε σε καμπ με αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να του προσφέρει συμβόλαιο.

ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ Η παράδοση του Ναβάρο με τους Κρητικούς


Στη... συλλογή των θυμάτων του Τσίμο Ναβάρο προστέθηκε και η τρίτη κρητική ομάδα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης έχει δημιουργήσει παράδοση στο σκοράρισμα (συνολικά πέντε γκολ) όταν αντιμετωπίζει εκπρόσωπους του νησιού, όπως αποδείχτηκε και με το γκολ το οποίο πανηγύρισε στο Ηράκλειο εναντίον του ΟΦΗ.

Ο ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΓΚΑΛΕΤΙ ΣΤΟ GOAL «Χαβιέρ, μπες και απόλαυσε κάθε στιγμή!»


Μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο, ο κόσμος ανεβάζει παλμούς στις εξέδρες και αρχίζει να ηχεί στα αυτιά σου αυτή η γλυκιά μουσικούλα. «Die Meister, Die Besten, Les Grandes Equipes, The Champions» ερμηνεύει, φτάνοντας στο αποκορύφωμά της, η Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου.

Η συνάντηση, η διάψευση και τα σενάρια για Νιόπλια


Μια συνάντηση που έγινε την περασμένη εβδομάδα ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα, και τον Γιώργο Δώνη έδωσε προφανώς τροφή για τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του «τριφυλλιού».

«Είμαστε οι καλύτεροι στον όμιλο»

Θα μπορούσε κάποιος να χρησιμοποιήσει τη χιλιοειπωμένη ατάκα του Πάουλο Κοέλιο για να αναφερθεί στη μεταγραφή του Λούκας Μαρίνεθ Πέρεθ, αλλά θα το αποφύγουμε διότι οι πρώτοι που θα γελάμε θα είμαστε εμείς οι ίδιοι που θα τη γράφαμε. Δεν είναι θέμα συνωμοσίας του σύμπαντος, λοιπόν, η παρουσία του 25χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού στην Τούμπα. Είναι θέμα τάιμινγκ και χρημάτων, όσο πεζό και αν ακούγεται.

Τελευταία προειδοποίηση του Δέλλα «ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ»

Την πρώτη φορά που ο Τραϊανός Δέλλας τα έψαλε στους παίκτες του ήταν μετά την κάκιστη εμφάνιση απέναντι στη Νίκη Βόλου. Το Σάββατο το βράδυ και μετά το ματς με τον Ιωνικό ο Τράι έκανε έντονες παρατηρήσεις προς όλους και χθες το πρωί έριξε τις τελευταίες του προειδοποιητικές βολές.

Κάτσε: «Συγνώμη από τους Ελληνες και τον ΠΑΟΚ»

Συγνώμη για τη φωτογραφία με το T-shirt με το έμβλημα του UCK ζήτησε σε συνέντευξη του στην ψηφιακή πλατφόρμα της Nova o Εργκους Κάτσε που δήλωσε πως σέβεται την Ελλάδα και δεν θα ήθελε ποτέ να μιλάνε άσχημα για τον ΠΑΟΚ εξαιτίας του.

whitehouse- Νews-Video:President Obama Makes a Statement on the Situation at the Washington Navy Yard

Before delivering remarks about the economy, President Obama makes a brief statement about the shooting at the Washington Navy Yard. September 16, 2013

Σε ένα τεράστιο εργαστήριο τέχνης θα μεταμορφωθεί η Θεσσαλονίκη τους επόμενους τέσσερις μήνες, χάρις στην 4η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης.

 Η φετινή διοργάνωση φιλοξενεί, από τις 18 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου, εκθέσεις, δράσεις σε μουσειακούς χώρους και μνημεία, εικαστικές εγκαταστάσεις, performances, εργαστήρια, συνέδρια, εκπαιδευτικά προγράμματα, παρεμβάσεις στο δημόσιο χώρο και ξεναγήσεις.

Ολονύχτια επιχείρηση ανέλκυσης του Κόστα Κονκόρντια

Το φιλόδοξο σχέδιο ανόρθωσης του κρουαζιερόπλοιου που ναυάγησε πριν από 20 μήνες, οδηγώντας στο θάνατο 32 άτομα, εξελίσσεται ομαλά.

Παρότι ξεκίνησε με τρίωρη καθυστέρηση λόγω κακοκαιρίας, η πρώτη φάση του εγχειρήματος, η απαγκίστρωση του ναυαγίου από τον ύφαλο, ολοκληρώθηκε.

H Φινλανδία συνέτριψε τη Σλοβενία με 92-76

Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης, η Φινλανδία αποχαιρέτησε το Ευρωμπάσκετ με νίκη και το 92-76 κόντρα στην Σλοβενία. Ξεκούρασε παίκτες ο Μάλκοβιτς.