Αερομαχία Ryanair - Easyjet υπό το βλέμμα της Aegean-SΚYGREECE Η αεροπορική εταιρεία της ομογένειας

Στην ουρά μπαίνουν οι ξένες αεροπορικές εταιρείες για να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό FIR. Αερομαχία Ryanair - Easyjet υπό το βλέμμα της Aegean Οι δύο μεγαλύτερες χαμηλού κόστους εταιρείες στην Ευρώπη, Ryanair και EasyJet, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στους ελληνικούς αιθέρες, υπό το «βλέμμα» της Aegean Airlines, ανεβάζοντας στα ύψη το θερμόμετρο του ανταγωνισμού.

«Schneider Electric Marathon de Paris». Κότινοι από το Μαραθώνα για τους νικητές του Μαραθώνιου στο Παρίσι

Χρώμα ελληνικό θα έχει σήμερα ο 38os Μαραθώνιος των Παρισίων που είναι γνωστός με την ονομασία «Schneider Electric Marathon de Paris».
 Πρόκειται για έναν από τους δημοφιλέστερους Μαραθώνιους στον κόσμο, με συμμετοχή 50.000 δρομέων από 100 χώρες.

Δείτε φωτογραφίες από τον 21ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας

Λίγο πριν ξεσπάει η ισχυρή νεροποντή - Μεγάλη η συμμετοχή των Αθηναίων
Λίγο πριν ξεκινήσει η ισχυρή νεροποντή ολοκληρώθηκε ο 21ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας το μεσημέρι της Κυριακής, με πλήθος κόσμου να έχει συρρεύσει για να συμμετάσχει.

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ

Ήταν Απρίλιος του 1973, όταν, από την καρδιά της Νέας Υόρκης, ο Δρ Μάρτι Κούπερ έκανε την πρώτη κλήση από τη μοναδική παγκοσμίως κινητή τηλεφωνική συσκευή, που ο ίδιος είχε εφεύρει. Τα πρώτα του λόγια ήταν: «Γεια σου Τζο, σου μιλάω από ένα αληθινό κινητό τηλέφωνο».  Αποδέκτης του τηλεφωνήματος ήταν ο ανταγωνιστής του, Τζόελ Ένγκελ.

Τα καλύτερα soundtrack του σινεμά τον Απρίλιο στα κανάλια ΟΤΕ CINEMA του ΟΤΕ TV

Τα καλύτερα soundtrack του παγκόσμιου κινηματογράφου, ταινίες που έχουν γράψει ιστορία για τη μουσική τους και ταινίες με θέμα τη μουσική, αλλά και οι καλύτερες δημιουργίες μεγάλων συνθετών για τον ελληνικό κινηματογράφο, παίζουν τον Απρίλιο στα κανάλια OTE CINEMA 1HD, 2 και 3, με δύο μεγάλα αφιερώματα και πάνω από 100 ταινίες με όλα τα είδη μουσικής μόνο για τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV.

Δείτε τη Μέρκελ, τον Πούτιν και τον Μπερλουσκόνι δια χειρός Τζορτζ Μπους

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ παρουσίασε την πρώτη του ζωγραφική έκθεση με τα πορτρέτα 23 πολιτικών  - Αιχμηρά τα πρώτα σχόλια των κριτικών
Την πρώτη του ζωγραφική έκθεση παρουσίασε την Παρασκευή ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, ο οποίος επέλεξε ως θέμα τα πορτρέτα συνολικά 24 παγκόσμιων ηγετών.

Απίστευτο: Γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο ξύπνησε 14χρονο από κώμα!

Τρεις μήνες μετά ττο ατύχημά του, ο μικρός Ντέιβιντ «ξύπνησε», όταν ο διεθνής άσος πετύχαινε το τρίτο του γκολ στη νίκη επί της Σουηδίας και έστειλε την πατρίδα του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία
Με την πιο γλυκιά ιστορία από ταινία επιστημονικής φαντασίας θα μπορούσε να συγκριθεί η περιπέτεια του μικρού Ντέιβιντ.

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Έχω κάνει sex tape»

Η τραγουδίστρια σημείωσε μάλιστα ότι όλοι έχουν κάνει!
Η παίκτρια του Κυριακάτικου σόου μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1, Your face sounds familiar, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Διατροφή και γυμναστική Αυτά είναι τα μυστικά της Μπιγιονσέ για γυμνασμένο και υγιές σώμα!

Πολλά μπορούμε να πούμε για τη βραδιά των Grammy 2014 αλλά αυτό που έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση ήταν το σώμα της Μπιγιονσέ! Δες πώς κατάφερε η τραγουδίστρια να κερδίσει τις εντυπώσεις με σκληρή δουλειά και υγιεινή διατροφή.

NBDL Βίντεο: Φινάλε με ρεκόρ για Θανάση Αντετοκούνμπο

Στην ήττα με 127-108 από τη Σπρίνγκφιλντ Άρμορ, ο 21χρονος φόργουορντ έκανε ατομικό ρεκόρ πόντων με 28 έχοντας 4/5 βολές, 12/16 δίποντα και 0/2 τρίποντα
Οι Ντέλαγουερ 87ερς ολοκλήρωσαν τη σεζόν με μόλις 12 νίκες σε 50 ματς, αλλά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έδειξε τις δυνατότητές του και στο τελευταίο παιχνίδι της περιόδου.

Ξανά ραντεβού με την ατυχία Δείτε το ατύχημα του Κούμπιτσα στην Πορτογαλία

Μόλις στην τέταρτη ειδική του ράλι της Πορτογαλίας ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα είχε έξοδο που του στοίχισε τη συνέχεια του στον αγώνα
Ούτε στην Πορτογαλία ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα κατάφερε να αποφύγει το… ατύχημα.

ΔΗΜΑΡ: Μπεγλίτης, Κοππά και Χατζησωκράτης μεταξύ των υποψηφίων ευρωβουλευτών

Διαβάστε τη λίστα με τους 40 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος - Μεταξύ τους τρεις ηχηρές μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ και ο πρώην εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος
Τη λίστα των πρώτων 39 υποψηφίων στο ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ παρουσίασε στην Κεντρική Επιτροπή ο γραμματέας της Θανάσης Θεοχαρόπουλος ζητώντας από το όργανο την έγκριση.

«Το Ποτάμι»: Οι πρώτοι υποψήφιοι του Σταύρου Θεοδωράκη

Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός, ο γιος του Λεωνίδα Κύρκου, Μίλτος, ο πρώην πολίστας Γιώργος Μαυρωτάς και ο αντιπρύτανης του πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας περιλαμβάνονται μεταξύ των υποψηφίων