Αγόρασαν έπαυλη με 1 δολάριο, την μετέφεραν και πωλείται για 2,4 εκατομμύρια αλλά η επένδυση αποδείχθηκε καταστροφή (Photos)

Την επένδυση του αιώνα ήθελε να κάνει ένα ζευγάρι στο Μαϊάμι, το οποίο αγόρασε εγκαταλελειμμένη βίλα για 1 δολάριο την ανακαίνισε και την πούλησε αλλά μάλλον έχασε αρκετές χιλιάδες δολάρια.

Για να μετατραπεί η παλιά έπαυλη σε… χρυσορυχείο χρειάστηκαν 7 χρόνια και μία επική μεταφορά της οικίας σε απόσταση 32 χιλιομέτρων μέσα στο κόλπο Τάμπα της Φλόριντα και να τοποθετηθεί στο Ράσκιν.

Το σημείωμα που άφησε ο Μπαράκ Ομπάμα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)

Στον Αστέρα Βουλιαγμένης αλλά όχι στην προεδρική σουίτα όπως αρχικά είχε γραφεί έμεινα ο Μπαράκ Ομπάμα κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα το διήμερο 15-16 Νοεμβρίου.

 Ο αμερικανός Πρόεδρος επέλεξε, σύμφωνα με τη Real News, να μείνει σε bungalow 80 τ.μ. το οποίο κόστισε 4.000 ευρώ, είχε ιδιωτική πισίνα, θέα στον Σαρωνικό και γραφείο για τις ανάγκες του.
Αναχωρώντας μάλιστα, ο Μπαράκ Ομπάμα άφησε ιδιόχειρο σημείωμα

Αυτό κι αν είναι αποκαλυπτικό φόρεμα!

Η Chrissy Teigen φόρεσε μια μαύρη τουαλέτα, με ένα αβυσσαλέο σκίσιμο στο πλάι που αποκάλυπτε τα υπέροχα και καλλίγραμμα πόδια της. Μαζί με τον σύζυγό της, John Legend, βρέθηκαν στα American Music Awards και κατάφερε να κερδίσει με διαφορά τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί.
Το σκίσιμο του φορέματος ξεπερνούσε τα επιτρεπτά όρια και το ατύχημα δεν άργησε να έρθει... Το φόρεμα άνοιξε και το μοντέλο έκανε τα φλας να πάρουν φωτιά.

«American Music Awards 2016» με την Gigi Hadid - Οι μεγάλοι νικητές και οι διάσημες παρουσίες

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν τα «American Music Awards 2016» στο Microsoft Theater του Λος Άντζελες με παρουσιάστρια την Gigi Hadid.

Το «παρών» στα Αμερικανικά Βραβεία Μουσικής έδωσαν πολλά μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ενώ από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς ήταν ο Justin Bieber, η Rihanna και ο Drake.


Από τα highlights της λαμπερής βραδιάς ήταν η σέξι εμφάνιση της Ariana Grande, η οποία τραγούδησε το «Side to Side» καθώς και η Lady Gaga.

H εκρηκτική εμφάνιση της Nicole Scherzinger που άναψε «φωτιά» στον αντρικό πληθυσμό

Στο Global Gift Gala που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο του Λονδίνο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Nicole Scherzinger σε μία από τις πιο sexy εμφανίσεις της.

Η 38χρονη πρώην του παγκόσμιου πρωταθλητή Φόρμουλα 1, Louis Hamilton, άφησε για άλλη μία φορά τους παρευρισκόμενους με το στόμα ανοιχτό καθώς φορούσε ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό φόρεμα που συνδύασε με μαύρες δερμάτινες over the knee μπότες αναδεικνύοντας τα κάλλη της.

«Ήμουν κομμάτια μέσα μου». Πώς η Σελένα Γκόμεζ έκανε την βραδιά των American Music Awards δική της

Για πρώτη φορά μετά τη διακοπή της περιοδεία της και την εισαγωγή σε κλινική για να καταπολεμήσει τους εφιάλτες της κατάθλιψης και τον εθισμό της στα χάπια, η Σελένα Γκόμεζ εμφανίστηκε στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία (Αmerican Music Awards) με μια εξομολόγηση εκ βαθέων.
Σπάζοντας τη σιωπή της η Γκόμεζ που κέρδισε το βραβείο Favorite Female Artist-Pop/Rock στα A.M.A.s. του 2016 η βασίλισσα του Instagram μίλησε με ειλικρίνεια για τους δράκους της ζωής της.

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από ατόφιο χρυσάφι Τις μπάλες αντικαθιστούν ολόχρυσες καρδιές

Ένα εκθαμβωτικό χριστουγεννιάτικο δένδρο από ατόφιο χρυσάφι διατίθεται προς πώληση στο διάσημο κοσμηματοπωλείο Ginza Tanaka, στο κέντρο του Τόκιο, έναντι 1,8 εκατ. δολαρίων.
Το δένδρο που κοσμεί τη βιτρίνα του καταστήματος από σήμερα και για όλη την εορταστική περίοδο, έχει βάρος 19 κιλά, ύψος δύο μέτρα και είναι διακοσμημένο με ολόχρυση φαρδιά κορδέλα και περίπου 60 στολίδια σε σχήμα καρδιάς, τα οποία αντικαθιστούν τις παραδοσιακές μπάλες.

Tι συζήτησαν Ομπάμα-Πούτιν – Η πρόσκληση του Ρώσου προέδρου στον Αμερικανό ομόλογό του

Στο περιθώριο της διάσκεψης για την Οικονομική Συνεργασία Ασίας Ειρηνικού (APEC)
Στη Λίμα του Περού, οι πρόεδροι της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα είχαν μια σύντομη συνομιλία «στο πόδι».

Οι δύο άνδρες μίλησαν για την τελματωμένη ειρηνευτική διαδικασία στην Ουκρανία και τον συνεχιζόμενο πόλεμο στη Συρία.

Πολυέλαιοι και μαρμάρινες κολόνες στο μετρό της Βόρειας Κορέας

Βρίσκεται εκατό μέτρα κάτω από τη γη κι είναι ένα από τα βαθύτερα συστήματα μαζικής μεταφοράς στον κόσμο κι ίσως και από τα πιο πολυτελή. Πρόκειται για το δίκτυο του μετρό στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, την Πιονγιάνγκ.
Μόνο μερικές χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο μπορούν να επισκεφτούν την Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας. Οι άδειες για περιήγηση δίνονται σε συγκεκριμένες ομάδες και τα δρομολόγια σχεδιάζονται από τους διαπιστευμένους ξεναγούς,

Αυτός είναι ο νέος χάρτης της Κύπρου σύμφωνα με τον «Πολίτη» (ΦΩΤΟ)

Για επικείμενη συμφωνία στο Κυπριακό κάνει λόγο η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης» δημοσιεύοντας μάλιστα και χάρτη ο οποίος απεικονίζει την Κύπρο όπως θα είναι μετά το πέρας των συζητήσεων μεταξύ Αναστασιάδη και Ακιντζί. «Μετά από έντονη διαπραγμάτευση, η οποία ξεκίνησε από το 32% που κατέθεσε η τουρκοκυπριακή πλευρά, Αναστασιάδης και Ακιντζί έβαλαν στο τραπέζι το τελευταίο ποσοστό που θα ήταν διατεθειμένοι να αποδεχτούν.

BBC: «Μηδαμινός» ο άλλοτε κραταιός στόλος της Βρετανίας

Μεγάλη ανησυχία στην Βρετανία σχετικά με τον ολοένα μειούμενο αριθμό των πλοίων του στόλου του Ηνωμένου Βασιλείου. Το Βρετανικό ναυτικό έχει στην παρούσα φάση 19 φρεγάτες και αντιτορπιλικά, αλλά η επιτροπή Άμυνας προειδοποιεί ότι ο αριθμός αυτός θα μειωθεί αν δεν τεθεί ένα χρονοδιάγραμμα αντικατάστασης παλαιότερων σκαφών. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με το BBC το Η.Β «δεν διαθέτει ναυτική δύναμη» να αντιμετωπίσει πιθανές απειλές.

Διαλύεται το Ποτάμι - Αποχωρεί και η Κατερίνα Μάρκου

Την ανεξαρτητοποίησή της από τη Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού ανακοίνωσε με επιστολή της στον Σταύρο Θεοδωράκη η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου. Η κ. Μάρκου διαφωνεί όπως αναφέρει με την επιλογή του επικεφαλής του κόμματος για αυτόνομη πορεία του Ποταμιού, εξ ου και αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Η Κατερίνα Μάρκου είναι η τρίτη, από τους ένδεκα βουλευτές που εξέλεξε το Ποτάμι στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 που φεύγει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον Κωστή Στεφανόπουλο – Την Τρίτη η κηδεία του

Συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου που εξέπνευσε το βράδυ της Κυριακής, στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου νοσηλευόταν.
Συλλυπητήριο μήνυμα ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου
«Ο Κωστής Στεφανόπουλος υπήρξε, καθ’ όλη την σταδιοδρομία του και ιδίως ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπόδειγμα ανιδιοτελούς, αξιοπρεπούς και συνεπούς υπηρέτησης του δημόσιου συμφέροντος.

Ετοιμάζεται το κανάλι «Οne» του Βαγγέλη Μαρινάκη, περιμένοντας το ΕΣΡ

Πολύ πριν από τη διεξαγωγή του πρόσφατου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης είχε καταστήσει σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι, μετά την ενασχόλησή του με τον Ολυμπιακό, είχε διάθεση να δραστηριοποιηθεί (επιχειρηματικά) και στο τηλεοπτικό πεδίο. Μάλιστα, έδειξε εμπράκτως διάθεση, σε μια δύσκολη συγκυρία για τα media, να επενδύσει προκειμένου να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό κανάλι.

Ο Κωστής Στεφανόπουλος, το «Τσιπράκι» και ο Πικάσσο της Γιάννας Αγγελοπούλου …

Τον  Ιούνιο του 2011, στην Αίγινα, στο κτήμα του ζεύγους Φλαμπουράρη, το γλέντι καλά κρατεί, γίνονται τα βαφτίσια του γιού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Το «Τσιπράκι, ο γιός του Αλέξη και της Περιστέρας, γίνεται ενός έτους και παίρνει επίσημα, χωρίς κολυμβήθρα και παπά, το όνομα Παύλος-Φοίβος. Κάποιοι τα χάνουν όταν βλέπουν τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας  Κωστή Στεφανόπουλο , να περνά το κατώφλι.

Πούτιν: Ο Τραμπ θα επιδιώξει την επανόρθωση σχέσεων μεταξύ ΗΠΑ – Ρωσίας

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είπε χθες ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ του επιβεβαίωσε ότι είναι διατεθειμένος να επανορθώσει τους δεσμούς των δύο χωρών, παρότι είπε επίσης ότι θα υποδεχόταν τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στη Ρωσία.

Παρότρυνση του Προέδρου της Κίνας για οικονομική παγκοσμιοποίηση

Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ παρότρυνε τις χώρες-μέλη της Οικονομικής Συνεργασίας για την Ασία και τον Ειρηνικό (APEC) να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους, για την προώθηση της οικονομικής παγκοσμιοποίησης, παρά τις δυσκολίες.
Μιλώντας στην 24η Οικονομική Διάσκεψη του APEC, στο Περού,

Μετά τη συντριπτική ήττα του Σαρκοζί, η Δεξιά αποφασίζει ανάμεσα σε δύο πρώην πρωθυπουργούς

Μετά την συντριπτική ήττα του Νικολά Σαρκοζί στον πρώτο γύρο των προκριματικών, η προεκλογική εκστρατεία ξεκινά και πάλι σήμερα για την ανάδειξη του υποψηφίου της γαλλικής δεξιάς στις προεδρικές εκλογές του 2017 που εξελίχθηκε σε μονομαχία μεταξύ δύο πρώην πρωθυπουργών.
Ο Φρανσουά Φιγιόν, πρωθυπουργός της κυβέρνησης του Νικολά Σαρκοζί (2007-2012) επικράτησε συντριπτικά στον χθεσινό πρώτο γύρο με 44% των ψήφων και είναι πλέον το φαβορί της διαδικασίας.

Calexit: Η Καλιφόρνια θέλει να φύγει από τις ΗΠΑ λόγω… Τραμπ California Republic

Το πιο σωστό είναι και λόγω Τραμπ. Κι αυτό γιατί το κίνημα με την επωνυμία «Yes -California» που τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Πολιτείας από τις ΗΠΑ υπάρχει εδώ και κάποιο καιρό. Αναθερμάνθηκε πάντως μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στη θέση του πλανητάρχη…

Θυμίζοντας τους Λονδρέζους που μετά το Brexit, ζητούσαν να ανεξαρτητοποιηθεί η πρωτεύουσα της Αγγλίας προκειμένου να παραμείνει στην ΕΕ - είχαν ψηφίσει κατά 60% Bremain - τώρα οι Καλιφορνέζοι, που ψήφισαν Χίλαρι ζητούν το ίδιο αλλά για άλλους λόγους!