Το λάθος που κατέστρεψε μια αυτοκρατορία και ανέδειξε δύο άλλες

Ο άνθρωπος που απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι ίδιο σε μια καλοδουλεμένη μηχανή, εάν πειράξεις το πιο σημαντικό κομμάτι της..
Όσο δύσκολο είναι να δομήσεις μια αυτοκρατορία άλλο τόσο πιο δύσκολο είναι να την κρατήσεις όρθια. Μια λεπτομέρεια, ένα μικρό λάθος, μπορεί να καταστρέψει όλα όσα δημιουργήθηκαν με κόπο, πόνο, ιδρώτα και πολλή δουλειά. Όταν μάλιστα αυτή η αυτοκρατορία αφορά Ολλανδούς, με την αλαζονεία που τους χαρακτηρίζει να είναι ικανός παράγοντας να καταστρέψει τα πάντα, όλα όσα προαναφέρθηκαν φαντάζουν πολύ πιο πιθανά να συμβούν.

Ιστορικός διασυρμός για Αργεντινή από την Ισπανία

Στο πιο δυνατό φιλικό τεστ λίγο πριν το Μουντιάλ, η Αργεντινή διασύρθηκε με 6-1 από την Ισπανία. Τραγική ομάδα χωρίς τον Λιονέλ Μέσι - δε ρίσκαρε με τη συμμετοχή του- η Αλμπισελέστε έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας της (τελευταία εξάρα το 2009 από τη Βολιβία) και προκάλεσε... πανικό στους φιλάθλους της τρεις μήνες πριν το Μουντιάλ. Μπορεί ο Σαμπάολι να έκανε αρκετές αλλαγές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί αυτή η κάκιστη εικόνα.

Φωτογραφίες και βίντεο από τα επεισόδια στον Πειραιά

Μεγάλη ένταση στον Πειραιά με αφορμή την παρουσία του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Υπήρξαν συγκρούσεις μεταξύ δυνάμεων της Αστυνομίας και οπαδών του Ολυμπιακού κοντά σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης στο οποίο τελικά είχε μεταφερθεί η ομιλία του υπουργού οικονομικών, από πολυχώρο που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

O… θεριακλής ελέφαντας που καπνίζει στο δάσος πονοκεφαλιάζει τους επιστήμονες

Αν σας λέγαμε πως υπάρχει βίντεο με έναν ελέφαντα που καπνίζει, θα νομίζατε πως πρόκειται για κακοστημένη φάρσα.
Μόνο που ακριβώς αυτό συνέβη σε προστατευόμενο δρυμό της νότιας Ινδίας, όταν οι υπεύθυνοι του πάρκου συνέλαβαν έναν ινδικό ελέφαντα να γεύεται στάχτη!
Εννοείται πως οι ζωολόγοι δεν έχουν ιδέα τι ακριβώς κάνει και γιατί το κάνει αυτό, όπως ομολόγησε και ο Vinay Kumar, ο επικεφαλής επιστήμονας της Wildlife Conservation Society της Ινδίας, στον «Guardian».

Η Mozilla έφτιαξε εφαρμογή για το Firefox που αποτρέπει το Facebook από το να μας παρακολουθεί!

Μετά τον σάλο με τα όσα αποθηκεύει το Facebook για την online δραστηριότητά μας, τα πάντα δηλαδή, κάποιος σκέφτηκε να περιορίσει το αδιάκριτο μάτι του Mark Zuckerberg.
Η Mozilla αποπειράται λοιπόν να βάλει ένα τέλος σε όλη αυτή την κατασκόπευση προσφέροντας ένα νέο extension για τον browser της που αποκαλεί ευλόγως «Facebook Container».