Ελλάδα Αρμαντέιλ: Απολαυστικό τετράωρο θεατρικής μέθεξης

Μία από τις καλύτερες παραστάσεις της θεατρικής σεζόν παρουσιάζεται τον τελευταίο μήνα στο Σύγχρονο Θέατρο. Πρόκειται για τη θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος «Αρμαντέιλ» (1866) του Ουίλκι Κόλινς.

Κίνα: Τα τελευταία «καλύτερα» της αυτοκινητοβιομηχανίας - Πεκίνο 2014 International Automotive

Audi κατασκευασμένο στην Κίνα: το νέο μοντέλο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι προϊόν του κινεζικού της εργοστασίου.
Εκτίθεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου, μαζί με 1.000 ακόμα μοντέλα, το καθένα από τα οποία αναζητεί μερίδιο στην πολλά υποσχόμενη κινεζική αγορά.
Προς το παρόν, η Volkswagen κυριαρχεί, με μερίδιο αγοράς 15%. Δεύτερη στις προτιμήσεις των Κινέζων οδηγών έρχεται η General Motors και τρίτη η νοτιοκορεατική Hyundai.

Νεπάλ: Προς συμφωνία κυβέρνηση – οδηγοί για τα θύματα της χιονοστιβάδας

Απομακρύνεται ο κίνδυνος αποκλεισμού του Έβερεστ για τις ορειβατικές αποστολές, μετά την φονική χιονοστιβάδα, που κόστισε τη ζωή σε 16 οδηγούς ορειβασίας.
Η κυβέρνηση του Νεπάλ φέρεται να αποδέχθηκε τα αιτήματα των ντόπιων οδηγών, που είχαν απειλήσει να αναστείλουν τη συμμετοχή τους στις αναβάσεις της εαρινής περιόδου.

Ρωσία Έτοιμη να κατασκευάσει ναυτική βάση στην Αρκτική είναι η Μόσχα

Έτοιμη να κατασκευάσει ναυτική βάση στην Αρκτική είναι η Μόσχα, όπως δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν με τα ρωσικά ΜΜΕ να επισημαίνουν ότι από την κρίση στην ανατολική Ουκρανία, ο κερδισμένος της υπόθεσης προχωρά στο επόμενο φιλόδοξο βήμα του.

Μια στις επτά αιτήσεις πληροί τα κριτήρια για το κοινωνικό μέρισμα -Αναλυτικός οδηγός για να υποβάλετε σωστά την αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα

Από τη Μ. Πέμπτη μέχρι και το πρωί της Τρίτης είχαν υποβληθεί 140.000 αιτήσεις - «Πράσινο φως» για περίπου 22.000 νοικοκυριά που θα εισπράξουν 13,5 εκατ. ευρώ
Μόνο μια στις επτά από τις αιτήσεις για την είσπραξη του κοινωνικού μερίσματος που είχαν υποβληθεί από τη Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα έως το πρωί της Τρίτης φαίνεται ότι πληροί τα κριτήρια, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει εξηγήσεις στους δυνάμει ψηφοφόρους του και όχι στο Mega

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του τηλεοπτικού καναλιού για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα της κας Σαμπιχά ήταν πολύ σκληρή: “Παρακολουθήσαμε μια καθόλου τυχαία συνάντηση. Τον άνθρωπο που παρέδωσε τον Οτσαλάν στη ΜΙΤ και τους νεοναζί νοσταλγούς της χούντας, να επιτίθενται χυδαία στο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Τσέλσι θωράκισε την εστία της στη Μαδρίτη (0-0) απέναντι στην Ατλέτικο. «Χρυσή» ισοπαλία.

Με τον αγαπημένο του τρόπο, σε τέτοιου είδους παιχνίδια, ο Μουρίνιο πήρε αυτό που ήθελε η Τσέλσι. Οι «μπλε» με μαζική άμυνα κατάφεραν να αποσυντονίσουν πλήρως την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν» και με το 0-0 απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Champions League.

Ακυρώθηκε η συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στον Χατζηνικολάου

Το παρασκήνιο μιας... προαναγγελθείσας ματαίωσης - Γιατί δεν πάει ο αρχηγός του «Ποταμιού» στην εκπομπή του δημοσιογράφου στο Star - Τι λένε οι δύο πλευρές
Πέρασε από πολλά... κύματα η εκπομπή της 28ης Απριλίου του Νίκου Χατζηνοκολάου, με καλεσμένο τον μέχρι πρότινος συνάδελφό του και νυν πολιτικό αρχηγό, Σταύρο Θεοδωράκη, με αποτέλεσμα, τελικά, να ακυρωθεί.