ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΩΡΕΣ Στα χνάρια των Ελλήνων Anonymous

Στα χνάρια των Ελλήνων Anonymous  Οι ειδικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εκτιμούν ότι τα «κενά» ασφαλείας που άφησαν πίσω τους οι χάκερ που «επιτέθηκαν» στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης ανοίγουν παράθυρο για τον εντοπισμό τους..

Οι 30 πιο σέξι Λατίνες στον Αθλητισμό

Rosa Mendes είναι WWE Diva που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βανκούβερ, αλλά είναι από την Κόστα Ρίκα καθόδου.
Εδώ κινήσεις υπογραφή περιλαμβάνει κλασικά, όπως το "Λουλούδι Πτώση» και το «Φαινόμενο του Καναδά..

Μόδα της άνοιξης Μια νέα τάση με διαχρονικά κομμάτια

Σε πολλά editorials και πασαρέλες του εξωτερικού κυριαρχεί για φέτος ένας πολύ κλασσικός συνδυασμός. Του ανοιχτόχρωμου beige συνδυασμένο με τζιν..

Κάνει θραύση… Ally Pinnock: Μια ξανθιά ξελογιάστρα!

Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν μπορούσε να φανταστεί η Ally Pinnock ότι θα έκανε καριέρα στην τηλεόραση της Αυστραλίας. Το ξανθό και πολύ γελαστό κορίτσι..

Τόπλες για το «Loaded» Courtnie Quinlan: Καυτός πειρασμός από την Βρετανία

Ονομάζεται Courtnie Quinlan, κατάγεται από την Βρετανία και αυτόν τον μήνα αναστατώνει τον αντρικό  πληθυσμό με την «καυτή» φωτογράφηση της στο περιοδικό «Loaded»..

Halle Berry: Τι πιο σέξι από την σοκολάτα; (Βίντεο)

Κορίτσι του Bond, βραβευμένη με Χρυσό Βατόμουρο Catwoman και ταυτόχρονα η πρώτη Αφροαμερικανίδα..

Αποφασισμένος να σπάσει το φράγμα του ήχου

Ένας skydiver στοχεύει να σπάσει το φράγμα του ήχου, κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης..

ΤΑ «ΠΑΘΗ» ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΟΣΟΥ Λάτρευε τα μοντέλα και το εύκολο χρήμα

Ο Δημήτρης Δρόσος διακρινόταν για τη... ροπή του προς την κοσμική ζωή αλλά και το πάθος του για το μπάσκετ. Γνωστά ονόματα της σόουμπιζ κατηγορούν τον πρώην πρόεδρο των ΚΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που συνελήφθη την Πέμπτη, ότι τους απέσπασε δολίως ποσά δεκάδων χιλιάδων ευρώ..

Χατζημαρκάκης: Αλλάξτε το Greece σε Hellas προειδοποιεί ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής των Γερμανών

Χατζημαρκάκης: Αλλάξτε το Greece σε Hellas Για τον κίνδυνο ενός «πραγματικού πολέμου φτώχειας» στην Ελλάδα, προειδοποιεί ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων (FDP), Γιώργος Χατζημαρκάκης..

Τεράστια χιονοστιβάδα έπεσε στα Φουρνά Ευρυτανίας!

Χιονοστιβάδα έπεσε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή "Βράχος" στον δρόμο προς Φουρνά Ευρυτανίας. Ο τεράστιος όγκος χιονιού χιλιάδων κυβικών, κύλησε από την πλαγιά..

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού Ελλάδα 5/2/12

Έντονες βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στη Θράκη, το Βορειοανατολικό Αιγαίο και πιθανόν στην Ανατολική Μακεδονία και τη νύχτα στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά..

Σε κώδικα «πορτοκαλί» Mετεωρολόγοι προειδοποιούν για πλημμύρες στη Ροδόπη

Σε κώδικα «πορτοκαλί» για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, έβαλε το Εθνικό Μετεωρολογικό Ινστιτούτο οχτώ περιφέρειες της Βουλγαρίας..

Για ποιό νομικό σύστημα μιλάμε; Το τετ α τετ του απαγωγέα με την Παναγοπούλου στο αεροδρόμιο

Εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο ο «εγκέφαλος» της απαγωγής του εφοπλιστή κ. Περικλή Παναγόπουλου, Αποστόλης Πετράκης, κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα..

Χιλιάδες κάτοικοι έχουν εγκλωβιστεί από πλημμύρες στην Αυστραλία

Οι αρχές της Αυστραλίας χρησιμοποιώντας στρατιωτικά ελικόπτερα και αεροπλάνα στις 5 Φεβρουαρίου για να εκκενώσουν χιλιάδες κάτοικους που έχουν αποκλειστεί από τις πλημμύρες στην ανατολική Αυστραλία..

Δύο διάσημοι κινηματογραφιστές που εργάζονται σε ένα ντοκιμαντέρ και βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον και το National Geographic έχασαν τη ζωή τους σε συντριβή ελικοπτέρου στην Αυστραλία

Δύο διάσημοι κινηματογραφιστές που εργάζονται για ένα ντοκιμαντέρ με βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον και το National Geographic..

Θερμοκρασία βύθισε σε νέα χαμηλά την Ευρώπη,Χιόνι καλύπτει χαρακτηριστικό ολλανδικό τοπίο στο κέντρο του Άμστερνταμ

Στήν Ολλανδία, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012. Χειμώνας καιρός ανάγκασε την ολλανδική εταιρεία..
ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ (TheWrap.com) - Bruce Springsteen και η E Street Band θα πραγματοποιήσει στα Grammy Awards 2012, που ενώνει το Άδελε, Paul McCartney, Katy Perry, Taylor Swift και Nicki Minaj στην ενδεκάδα μουσική παράσταση..

Μαντόνα: Super Bowl δείχνουν ένα «όνειρο» έγινε πραγματικότητα

Idianapolis (Reuters) - Ποπ σταρ Μαντόνα είπε ότι ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να εκτελέσει στο Super Bowl ημιχρόνιο παρουσιάζει την Κυριακή και παραδέχθηκε ένοιωθε πίεση στην ιδέα της τραγουδώντας μπροστά από τον τεράστιο ζωντανό τηλεοπτικό κοινό..
ΛΟΝΔΙΝΟ (Reuters) - Black Sabbath, ο drummer Bill Ward έχει πει ότι δεν θα συμμετάσχει σε ηχογραφήσεις και επανένωση περιοδεία του βρετανικού heavy metal μπάντα του, εκτός αν προσφέρεται μια «signable" σύμβαση..

Πιθανή επιδρομή στο Ιράν απω ΗΠΑ και Ισραίλ σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν θα βλάψουν την παγκόσμια οικονομία

ΜΟΝΑΧΟ (Reuters) - Η Ισραηλινή επιδρομή σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν θα παραδώσει ένα οδυνηρό σοκ για την παγκόσμια οικονομία, την αναθέρμανση της σημαίας ισλαμικό φανατισμό και..

Ο Τσάβες και ο λαός της Βενεζουέλας γιορτάζουν την 20η επέτειο γία το αποτυχημένο πραξικόπημα.. και τη δημοκρατία τώρα της χώρας.

Ο Τσάβες  και ο λαός της Βενεζουέλας γιορτάζουν την 20η επέτειο  γία το αποτυχημένο  πραξικόπημα..

Ο Φιντέλ Κάστρο παρουσιάζει τα απομνημονεύματά του.

Ο Φιντέλ Κάστρο πέρασε έξι ώρες παρουσιάζοντας δύο απομνημονεύματα όγκου σε ένα ευρύ κοινό σε ένα συνεδριακό..

Κίνα προετοιμάζεται για το Φεστιβάλ Φανάρι -Δράκου

Οι άνθρωποι επισκέπτονται Φεστιβάλ Φανάρι για τον εορτασμό του τέλους του κινεζικού σεληνιακού νέου έτους στην Ταϊπέι, Ταϊβάν, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012. (Φωτογραφία AP / Τσιάνγκ Ying-Ying)

πηγη

Ψύχος παραλύει την Ευρώπη 5/2/2012

Θερμοκρασίες βύθισε σε νέα χαμηλά στην Ευρώπη, όπου μια εβδομάδα  τώρα έχει στοιχίσει περισσότερες από 220 ζωές και τους..

Η Θερμοκρασία βύθισε σε νέα χαμηλά την Ευρώπη - Βοσνία

Ψύχος παραλύει την Ευρώπη
Θερμοκρασία βύθισε σε νέα χαμηλά την Ευρώπη, όπου μια εβδομάδα  τώρα έχει στοιχίσει τη ζωί σε περισσότερες από 220 ζωές και..

Αλαλούμ στην Ρώμη και κόντρα του Δημα\άρχου με την πολιτικής προστασίας για λάθος εκτιμήσης

Ψύχος παραλύει την Ευρώπη
Θερμοκρασία βύθισε σε νέα χαμηλά  όπου μια εβδομάδα  τώρα έχει στοιχίσει τη ζωί σε περισσότερες από
250 ζωές και..

Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ: Ανετη νίκη Ρόμνεϊ στη Νεβάδα

Ο Μιτ Ρόμνεϊ κέρδισε εύκολα την εσωκομματική ψηφοφορία -στο πλαίσιο της διαδικασίας για να αναδειχθεί ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού..

Στην περιοχή Μασάιντ, δυτικά της πόλης αλ Αρίς Έκρηξη στον αγωγό μεταφοράς φυσικού αερίου σε Ισραήλ και Αίγυπτο

Δολιοφθορείς ανατίναξαν τμήμα του αγωγού μεταφοράς αερίου στο Ισραήλ και στην Ιορδανία, προβαίνοντας στην 12η τέτοια επίθεση μέσα σε ένα χρόνο, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας και μετέδωσε η κρατική τηλεόραση..

Φόβοι για νέα παγετό Επτά νεκροί από την κακοκαιρία στην Ιταλία.5.2.12

Τους επτά έφτασαν οι νεκροί στην Ιταλία από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα από την περασμένη Πέμπτη..

Ανεβαίνει ο υδράργυρος Βροχές και καταιγίδες την Κυριακή.5 Φεβρουαρίου

Άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά και βόρεια που πρόσκαιρα θα είναι ισχυρές. .

Βούλιαξε" η πόλη του Πύργου από σφοδρή καταιγίδα Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Ηλεία

Τραγική είναι η κατάσταση τις τελευταίες ώρες στον Πύργο. Η καταιγίδα διαρκείας που ξέσπασε τα μεσάνυχτα έχει προκαλέσει εκτεταμένες..

«Hellas Power» - «Energa»: Η διαδρομή των χρυσών λογαριασμών. Ψάχνουν και για άλλα μυθικά ποσά

Σημαντικές ευθύνες φαίνεται να προκύπτουν, για τον φορέα διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας ΔΕΣΜΗΕ, τα μέλη του ΔΣ του οποίου έχουν κληθεί από την εισαγγελέα, να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι για το κακούργημα της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου..

Σε 200 εκατ. βαρέλια εκτιμά το ΥΠΕΚΑ το κοίτασμα πετρελαίου στον Πατραϊκό

Σε 200 εκατ. βαρέλια ανέρχονται οι πρώτες εκτιμήσεις για τα ενεργειακά αποθέαματα στον Πατραϊκό και μεταξύ 3 και 6 εκατ. στο Κατάκολο..

Χιόνια στη Γηραιά Αλβιώνα Σε κλοιό κακοκαιρίας η Βρετανία, προβλήματα στις πτήσεις από το Χίθροου

Ισχυρές χιονοπτώσεις σημειώνονται από το απόγευμα του Σαββάτου στη Βρετανία με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στις οδικές και αεροπορικές μεταφορές..

Ο διάδοχος της Τάρια Χααλόνεν Eνας συντηρητικός και ένας φιλελεύθερος οικολόγος διεκδικούν την προεδρία της Φινλανδίας

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι πολίτες της Φινλανδίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου της χώρας, ο οποίος θα διαδεχθεί την Τάρια Χάαλονεν..

Τουλάχιστον 48 νεκροί σε νέα επεισόδια χθες στη Συρία

Τουλάχιστον 48 άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες σε επεισόδια βίας στη Συρία, ανάμεσά τους 24 πολίτες και 18 άνδρες του τακτικού στρατού, ανακοίνωσε στην διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου προς Κυριακή το Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα
Δικαιώματα στη Συρία..

Πιθανόν μέσα στην εβδομάδα, εφόσον υπάρξει συνολική συμφωνία στην Αθήνα Την Τετάρτη θα συνεδριάσει το Eurogroup

Την Τετάρτη θα συνεδριάσουν τελικά οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης, οι οποίοι επρόκειτο να συναντηθούν την Δευτέρα. Ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος..

Π. Μπόφινγκερ: Το σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας ήταν εξ αρχής λάθος Επιδείνωσαν την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας οι συνταγές ΕΕ- ΔΝΤ

«Το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας ήταν λάθος σχεδιασμένο εξ αρχής», επισημαίνει σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Frankfurter Rundschau ο Πέτερ Μπόφινγκερ..

Χρεοκόπησε η ουγγρική Malev Η αεροπορική εταιρεία ανέστειλε τις πτήσεις της λόγω έλλειψης ρευστότητας

Τίτλοι τέλους για την ουγγρική αεροπορική εταιρεία Malev. «Από τις 5 το πρωί της 3ης Φεβρουαρίου, ώρα Γκρίνουιτς, και έπειτα από 66 έτη σχεδόν αδιάκοπης λειτουργίας της, η Malev δεν απογειώνεται πλέον»..

Ζέλικ: Η Γερμανία θα γίνει στόχος της οργής των Ευρωπαίων Δριμεία κριτική στην πολιτική Μέρκελ από τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας

«Στόχος της οργής» των Ευρωπαίων κινδυνεύει να γίνει η Γερμανία λόγω της επιμονής στη λιτότητα..

Sexy and Famous | Kate Upton | Photos & Video

Μετά από μεγάλη (τουλάχιστον δημοσιογραφική) έρευνα στο askmen, σας παρουσιάζω την Kate Upton, που (για να γίνω γραφικός) δεν είναι καθόλου μη μου Uptou.
Η Kate είναι γεννημένη το 1992 και δεν είναι ανήλικη (2012 έχουμε..