NASA Goddard: Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας: Το θαύμα του Σύμπαντος σε 33 εντυπωσιακές εικόνες &Video

Κάθε φορά που θυμώνετε με κάτι ή εξοργίζεστε με τη συμπεριφορά κάποιου, ξανασκεφτείτε το: η ζωή είναι πολύ μικρή για να την ξοδεύουμε κάνοντας κακές σκέψεις (και πράξεις).

Το ίδιο συμβαίνει και με το σπίτι μας, τη Γη, η οποία μοιάζει με κουκκίδα στον χάρτη μπροστά στο Σύμπαν.

«Πόλεμος» Μέρκελ κατά Ντράγκι και Γιούνκερ - Υπό διάλυση η Ευρωζώνη

Διπλή σύγκρουση εκτυλίσσεται στην Ε.Ε. - Ευρωζώνη. Από τη μια μεριά η Γερμανία και η εμμονή της στις διαρθρωτικές αλλαγές ως προϋπόθεση για τη ρευστότητα που θα έλθει εκ των υστέρων να στηρίξει την ανάπτυξη και από την άλλη η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, ο Νότος και η Περιφέρεια της Ευρωζώνης, αλλά και η υπό τον Ζ. Κλ. Γιούνκερ Νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η EΚΤ υπό την ηγεσία του Μ. Ντράγκι, που προκρίνουν την ποσοτική χαλάρωση συν μια γενναία δόση ρευστότητας υπέρ της ανάπτυξης.

Απένταξη της πεζοδρόμησης της Πανεπιστημίου από το ΕΣΠΑ ζήτησαν οι Βρυξέλλες (Φωτό+Βίντεο)

Αναταράξεις προκάλεσε η αποκάλυψη ότι οι Βρυξέλλες απαίτησαν και πέτυχαν την απένταξη της πεζοδρόμησης της Πανεπιστημίου και των έργων ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου από την λίστα των μεγάλων έργων που θα χρηματοδοτηθούν από το νέο ΕΣΠΑ.

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ από 3,6 – 11,5 μονάδες- Προέδρος από την παρούσα βουλή

Τέσσερις δημοσκοπήσεις δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ από 3,6 – 11,5 μονάδες . Όμως οι πολίτες δεν επιθυμούν πρόωρη προσφυγή στις κάλπες με αφορμή την προεδρική εκλογή του Φεβρουαρίου.

ΗΠΑ: Φυλακίστηκε 21 χρόνια από λάθος και αποζημιώνεται με 3,6 εκατ. δολάρια

Ο 40χρονος Άντονι Γιάρμποου είχε καταδικαστεί για μία τριπλή δολοφονία που δεν διέπραξε ποτέ
Ήταν το 1992 όταν ο 18χρονος τότε Άντονι Γιάρμποου καταδικάστηκε σε 21 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία της μητέρας του, της 12χρονης αδελφής του και της φίλης της.

Νέα Υόρκη: Αιματηρή επίθεση για ένα γεύμα στα McDonald's

Πεινασμένος οδηγός έσπειρε τον τρόμο
Εσείς τι θα κάνατε για να πάρετε γρήγορα το φαγητό σας από κάποιο ταχυφαγείο; Πάντως, ο «πρωταγωνιστής» της παρακάτω επίθεσης, που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη, έκανε σίγουρα πολλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε.

Ολόκληρη η επιστολή-απάντηση στον Ευάγγελο Βενιζέλο** Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει ο Γιώργος

Ζητά έκτακτο συνέδριο για την εκλογή προέδρου από τη βάση - «Κάποιοι καρπώνονται αδιάντροπα το έργο του ΠΑΣΟΚ, και όλοι μαζί το απαξιώνουν» - Αγεφύρωτο πλέον το χάσμα με Βενιζέλο - «Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ένα εγερτήριο, πολιτικό-δημοκρατικό ΣΟΚ για να ανανήψει» -

Πολιτικός «σεισμός» στην Πορτογαλία: Συνελήφθη ο Σόκρατες * Imagens exclusivas da detenção de José Sócrates

Ο πρώην πρωθυπουργός που οδήγησε τη Λισαβόνα στο μνημόνιο κατηγορείται για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά - Αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον δικαστή
Στη σύλληψη του σοσιαλιστή πρώην πρωθυπουργού της Πορτογαλίας Ζοζέ Σόκρατες, στο πλαίσιο έρευνας για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά προχώρησαν χθες οι αρχές της χώρας, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία.

Τι είπε στην ομιλία του στο συνέδριο των ΑΝΕΛ Ο Καμμένος προανήγγειλε συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ

Είπε ότι θα επιδιώξει να κάνει μια συνεργασία σε μια κυβέρνηση «που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι η εγγύηση για το αύριο»
Συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ο οποίος μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στο συνέδριο του κόμματός του, έθεσε  έθεσε ως στόχο τη δημιουργία ενός πατριωτικού μετώπου, ενώ έστειλε μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματός του για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.