Πολύχρωμο latte art αλλάζει την εμφάνιση του καφέ!

Ο barista Mason Salisbury από το Λας Βέγκας παρασκευάζει τους πιο εντυπωσιακούς καφέδες, όχι πρωτίστως από άποψη γεύσης ή αρώματος αλλά από άποψη εμφάνισης.

Ο λόγος; Δεν ακολουθεί την πεπατημένη φτιάχνοντας σχήματα με το αφρόγαλα, αλλά χρησιμοποιεί εδώδιμα χρώματα για να χρωματίσει τα μοτίβα του!
Μια ματιά στο ακόλουθο βίντεο είναι κατατοπιστική της εντυπωσιακής τέχνης του και του ασυνήθιστου αποτελέσματος…

Η πιο όμορφη πόλη της Ευρώπης;

Το Colmar είναι μια μικρή πόλη στη βορειοανατολική Γαλλία, με πληθυσμό περίπου 65.000 κατοίκους. Είναι γνωστή για τα μουσεία της αλλά και για τα πολλά αρχιτεκτονικά της μνημεία.

Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το Colmar είναι η πιο όμορφη πόλη στην Ευρώπη. Και βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι δύσκολο να διαφωνήσει με αυτό!

Ένας εντυπωσιακός καταρράκτης… φωτιάς!

Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά θεάματα του Εθνικού Πάρκου Yosemite των Ηνωμένων Πολιτειών. Στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν απλό καταρράκτη που όμως αποκτά «πύρινη» μορφή όταν το φως του ήλιου τον χτυπά από συγκεκριμένη γωνία. Το μαγευτικό αυτό φαινόμενο είναι ιδιαίτερα σπάνιο καθώς μπορεί να παρατηρηθεί μόνο για ένα διάστημα 2 εβδομάδων στα τέλη Φεβρουαρίου, χωρίς αυτό να είναι καν δεδομένο.

Μεγάλες πόλεις που δεν υπήρχαν πριν 50 χρόνια!

Οι 10 πόλεις που θα δείτε στη συνέχεια δεν υπήρχαν καν πριν από 50 χρόνια, καθώς μέσα σε δύο ή τρεις γενιές δημιουργήθηκαν σχεδόν από το τίποτα για να είναι σήμερα τεράστια πληθυσμιακά κέντρα και σημαντικά γρανάζια της οικονομικής ανάπτυξης.

 Οι λόγοι για τη δημιουργία τους είναι οικονομικοί αλλά και γεωογραφικοί. 

Η εποχή των λέϊζερ όπλων ήρθε! ΒΙΝΤΕΟ

Η εποχή των οπλικών συστημάτων λέιζερ υψηλής ενέργειας,έχει αρχίσει και οι εταιρείες επιδεικνύουν τα “προϊόντα” τους.
Το βίντεο της Lockheed Martin δίνει μια γεύση για το που έχει φθάσει η τεχνολογία. Ο καλπασμός της οποίας ειδικά σ΄ ότι έχει να κάνει με όπλα δεν σταματά ποτέ.

‘Εκρηξη εξοπλισμών παγκοσμίως “εξαφανίζει” τη διαφάνεια! Τι δείχνουν τα στοιχεία

Οι δαπάνες για στρατιωτικούς εξοπλισμούς παγκοσμίως αυξάνονται συνεχώς – 675 δις δολάρια από το 2005 – και αυξάνονται γρηγορότερα εκεί όπου τα στάνταρ της διοικούσας αρχής και τα επίπεδα διαφάνειας είναι  χαμηλότερα. Αν δεν υπάρξει άμεση δράση, ώστε να διασφαλιστούν οι βασικές προδιαγραφές διαφάνειας και αξιοπιστίας, οι στρατιωτικές δυνατότητες πολλών

Το Ριάντ δανείζεται 10 δισ. δολάρια για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια!

Το Ριάντ καταρρέει από την πτώση των τιμών του πετρελαίου και δανείζεται 10 δισ. δολάρια για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια!
ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ..

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
H κατάρρευση των τιμών του πετρλαίου και το σπάταλο καθεστώς του Ριάντ οδήγησαν την Σ.Αραβία μετά από παρέλευση 25 ετών να εκδόσει ομολογιακό δάνειο αξίας 10 δισ. δολαρίων

Υπερπτήσεις Σκοπιανών :Το ” ποντικάκι” που βρυχάται τα αφεντικά του και η στάση της Ελλάδας

Δεν θα σταθούμε στο πόσα μίλια ήταν η παραβίαση των Σκοπιανών ελικοπτέρων στον εναέριο χώρο μας. Είναι εξίσου σημαντική και σοβαρή ,είτε είναι μισό μίλι είτε 10. Δεν πρόκειται προφανώς για λάθος. Και δεν είναι ενέργεια που μόνοι τους οι Σκοπιανοί αποφάσισαν να κάνουν. Τα Σκόπια το γράφουμε διαρκώς είναι κρατίδιο υπάλληλος . Δημιουργήθηκε για συγκεκριμένους λόγους κι έχει συγκεκριμένα αφεντικά.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΥΠΟ-ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Α.ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

Πρωτοφανής πρόκληση από την Άγκυρα: «Δεν φτάνει που η Ελλάδα εισέβαλε σε 17 νησιά μας ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ παραβιάζει και τον εναέριο χώρο μας»

 Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Oι Τούρκοι δεν σταματούν τις επιθετικές τους ενέργειες με το να διεκδικούν δεκαεπτά ελληνικά νησιά και νησίδες αλλά συνεχίζοντας το απύθμενο θράσος τους καταγγέλουν την πτήση του Α/ΓΕΕΘΑ Ε.Αποστολάκη με F-16 στην

Ρωσία και ΗΠΑ συμφώνησαν στην επιστροφή των Υψιπέδων του Γκολάν στη Συρία

Τί ζήτησε ο Μ.Νετανιάχου από τον Β.Πούτιν (vid, φωτό) ..του Βασίλη Καπούλα
Οργή επικρατεί στο Ισραήλ από τη συμφωνία Ρωσίας-ΗΠΑ για επιστροφή των Υψιπέδων του Γκολάν στη Συρία, θέση που εξέφρασε και ο ειδικός απεσταλμένος για το συριακό, Staffan de Mistura, λέγοντας ότι έχουν παράνομα προσαρτηθεί από το Ισραήλ. Για το λόγο αυτό σύμφωνα με Ισραηλινά ΜΜΕ ο πρωθυπουργός του Ισραήλ συγκάλεσε για πρώτη φορά έκτακτο υπουργικό Συμβούλιο για το θέμα του Γκολάν και έπειτα διέταξε αιφνιδιαστικές ασκήσεις στην περιοχή.

Πήγε να βγάλει μια… selfie με ένα χαριτωμένο panda- Δείτε τι έγινε (vid)

Ένα τρισχαριτωμένο πάντα ποζάρει για μερικές selfies μαζί με τον φύλακα του πάρκου όπου φιλοξενείται, στη Νοτιοδυτική Κίνα.

Το πάντα με το όνομα Manyuemei φιλά, χαϊδεύει και αγκαλιάζει τον «θετό μπάμπά» του ενώ ποζάρει με χάρη για να φωτογραφηθούν μαζί.

Συμβουλές οικογενειακής ευτυχίας από τη... Σαουδική Αραβία (vid)

Συμβουλές για την πειθαρχεία των γυναικών έδωσε με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ένας Σαουδάραβας "οικογενειακός σύμβουλος" , εξηγώντας τα τρία στάδια, που σύμφωνα με το Ισλάμ , οφείλει να ακολουθεί ένας άνδρας.

Νέα απεργία στα ΜΜΕ μέχρι και την Μ.Τρίτη

Τη συνέχιση της απεργίας σε όλα τα ΜΜΕ αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) μετά την κατάθεση του ασφαλιστικού, το οπίο χαρακτηρίζει ως «έκτρωμα».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Τα Διοικητικά Συμβούλια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Τύπου και ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ),

«Πάρτι» κάνει το Star απέναντι στο Mega

Η «μετακόμιση» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 στη ζώνη των 7 με 8, σε συνδυασμό με τη συνεχή πτώση του δελτίου του Mega, έχει οδηγήσει τελευταία το Star σε σχεδόν μόνιμη πρωτιά.
Η Μάρα Ζαχαρέα και ο Νίκος Χατζηνικολάου καταφέρνουν σε μόνιμη βάση όχι μόνο να παίρνουν την πρώτη θέση στη ζώνη των 8 με 9, αλλά και να έχουν σημαντικά ανεβασμένη τηλεθέαση, όπως την Τρίτη,