VIDEO: Τούμπανο οι αερόσακοι στο νέο FIAT Palio!!!

Σίγουρα είναι ένας παράξενος τρόπος που βρήκε η FIAT στην Αργεντινή για να διαφημίσει το νέο Palio, αλλά όλες οι απόψεις είναι σεβαστές.
Το ενός λεπτού διαφημιστικό με τον τίτλο «Boob Job» παρουσιάζει ελάχιστα τη νέα δημιουργία της FIAT και ουσιαστικά μας δείχνει τον διάλογο ενός ζευγαριού, στον οποίο η γυναίκα ανακοινώνει στον άντρα της ότι αποφάσισε να κάνει προσθετική στήθους. Προς το τέλος της διαφήμισης και μετά την ανακοίνωση αυτή ο άντρας αρχίζει να φαντάζεται τις ξεχωριστές στιγμές και τις «βουτιές» που θα κάνει στα νέα... τούμπανα της γυναίκας του...

Συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιρισμών Λάρισας

Ο ένας μετά τον άλλο οδηγούνται στη δικαιοσύνη για χρέη της ΕΑΣ Λάρισας προς το δημόσιο τα «γαλάζια» πρωτοπαλίκαρα του Θανάση Κοκκινούλη, του άλλοτε ισχυρού άντρα της ΕΑΣ και «στρατηγού των αγροτών» του θεσσαλικού κάμπου.
Μετά την σύλληψη την περασμένη εβδομάδα του προέδρου της ΕΑΣ, Χρήστου Σιδερόπουλου, χθες συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης -από το Σεπτέμβριο του 2010 ως τον περασμένο Φεβρουάριο- Σπύρος Τσικρίκας που διαδέχθηκε τον Κοκκινούλη, για οφειλές της ΕΑΣ προς το δημόσιο, ύψους 335.755 ευρώ..

Αγρότης με Ferrari δήλωνε εισοδήματα... πείνας

Το Σώμα δεν έχει ακριβή στοιχεία για τον αριθμό των καταγγελιών που έχουν γίνει μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Πάντως από την αρχή του έτους και έως τις αρχές του τρέχοντα μήνα στο 1517 έγιναν περισσότερες από 11.000 καταγγελίες...

Το όργιο της «καθηγήτριας του έρωτα» με πέντε μαθητές την έστειλε φυλακή [εικόνα]

Μια καθηγήτρια Αγγλικών σε σχολείο στο Τέξας καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση από το δικαστήριο καθώς επί δύο ολόκληρους μήνες δίδασκε το σεξ σε πέντε μαθητές της και μάλιστα ομαδικά. Η 28χρονη καθηγήτρια κατηγορήθηκε πως έκανε ομαδικό σεξ στο σπίτι της με πέντε..

Η άτακτη ξαδέλφη της Κέιτ Μίντλετον, έγινε εξώφυλλο στο Playboy

Φαίνεται πως η συγγένειά της με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ, ανέβασε τη δημοτικότητα της 22χρονης Ντάρλινγκ στα ύψη. Η νεαρή burlesque χορεύτρια που πρόσφατα έχει απασχολήσει αρκετά τα μέσα ενημέρωσης μετά την αποκάλυψή της για τη συγγένεια που τη συνδέει με την Κέιτ Μίντλετον, φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχά της για το εξώφυλλο του περιοδικού playboy...

Τι γύρευε ο Πρίγκιπας Χάρι με την JLo στο Λας Βέγκας;

Αφού τελείωσε με τις υποχρεώσεις του ως πρεσβευτής της χώρας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ο τρίτος στην διαδοχή για το θρόνο της Αγγλίας πρίγκιπας Χάρυ αποφάσισε να πάει διακοπές. .

Η «καυτή» φωτογράφηση της Kelly Brook στο «Nuts»

Μπορεί ο υπόλοιπος κόσμος να βαρέθηκε τις ημίγυμνες φωτογραφήσεις της Kelly Brook στα διάφορα περιοδικά, οι Βρετανοί όμως παραμένουν ακόμα πιστοί σε εκείνη..

Υποψήφιος με την ΝΔ έχει στο Facebook, σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»

Φωτογραφία της σημαίας της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» έχει αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Ερχάν Ιμάμογλου, γεγονός που έχει προκαλέσει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης..

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να αγοράσει το Σκορπιό του Ωνάση;

Τον Σκορπιό του Αριστοτέλη Ωνάση, ενδιαφέρεται να αγοράσει ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Την αποκάλυψη κάνει η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, που επικαλείται άνθρωπο στον οποίο εκμυστηρεύτηκε ο προπονητής την επένδυση που θέλει να κάνει..

«Έφυγε» ο τραγουδιστής Σκοτ Μακένζι

Ο αμερικανός τραγουδιστής Σκοτ Μακένζι, ερμηνευτής του τραγουδιού «San Francisco (Be Sure to Wear Flowers in Your Hair)», του ανεπίσημου ύμνου της αντικουλτούρας της δεκαετίας του 1960, απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών, έγινε σήμερα γνωστό από τον ιστότοπό του.
«Με πολλή θλίψη σας γνωστοποιούμε το θάνατο του Σκοτ Μακένζι στις 18 Αυγούστου 2012 στο Λος Άντζελες», αναφέρεται στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο...

Γι' αυτό αυτοκτόνησε ο Scott

Ο διάσημος σκηνοθέτης Τόνι Σκοτ που έγινε γνωστός από τις ταινίες «Top Gun» και «Crimson Tide» αυτοκτόνησε χθες Κυριακή πέφτοντας από μια γέφυρα πάνω από το λιμάνι του Λος Αντζελες, ανακοινώθηκε από το γραφείο του ανακριτή.
Τον 68χρονο Σκοτ είδαν περαστικοί να σταματά το αυτοκίνητό του στην Γέφυρα Βίνσεντ Τόμας και να πηδά στο νερό, περίπου στις 12:30 τοπική ώρα..

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ STO PLANET STARS ΓΙΑ ΤΗΝ FC ΒARCELONA















Messi, contra la Reial Societat. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

Πως τα βρετανικά ραντάρ στην Κύπρο βοηθούν Σύρους αντικαθεστωτικούς

Συγκεκαλυμμένα δρουν οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας, είχαν αποκαλύψει την Κυριακή οι Sunday Times. Η βρετανική αντικατασκοπεία από τις βάσεις Ακρωτηρίου και Δεκέλειας (που αποτελούν βρετανικό κυρίαρχο έδαφος), αλλά και από το σύγχρονο ραντάρ (ηλεκτρονικού πολέμου και υποκλοπών) που λειτουργεί στο Τρόοδος παρακολουθεί τις κινήσεις του συριακού στρατού, διευκολύνοντας έτσι, όπως έγραψε η βρετανική εφημερίδα, τους επαναστάτες να εξαπολύουν συντριπτικές επιθέσεις περιλαμβανομένης πρόσφατα και επίθεσης εναντίον φάλαγγας 40 θωρακισμένων στρατιωτικών οχημάτων..

Κίνα: Αναστέλλεται η θανατική ποινή για τη «γυναίκα-αράχνη» Είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία ενός Βρετανού επιχειρηματία

Πεκίνο, Κίνα
Μη εκτελέσιμη θανατική ποινή επιβλήθηκε στη σύζυγο του πρώην ηγέτη του Κομμουνιστικού Κόμματος της επαρχίας Τσονγκτσίνγκ, Γκου Καϊλάι για τη δολοφονία ενός Βρετανού επιχειρηματία.

Οι μη εκτελέσιμες θανατικές ποινές μεταβάλλονται συνήθως σε ποινές ισόβιας κάθειρξης ή σε ποινές κάθειρξης έως 25 ετών με την επιφύλαξη της καλής συμπεριφοράς εντός της φυλακής...

Τέσσερις συριακοί πύραυλοι έπληξαν τη βόρεια Ιορδανία

Τέσσερις πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από το συριακό έδαφος την Κυριακή και έπληξαν τη βόρεια Ιορδανία, τα θραύσματα των οποίων τραυμάτισαν ένα κορίτσι καθώς ένας από τους πυραύλους έπεσε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μπροστά στο σπίτι του στην πόλη Αλ-Τούρα.

Το παιδί νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ ακόμη τέσσερις πολίτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε
κατάσταση σοκ..

Κατά 82,8% μειώθηκε το έλλειμα των τρεχουσών συναλλαγών

Τον Ιούνιο του 2012 το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών παρουσίασε έλλειμμα 274 εκατ. ευρώ, κατά 1,3 δισεκ. ευρώ ή 82,8% μικρότερο από εκείνο του Ιουνίου του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

Το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου περιορίστηκε κατά 356 εκατ. ευρώ, λόγω του περιορισμού του ελλείμματος του ισοζυγίου των αγαθών εκτός καυσίμων και πλοίων κατά 375 εκατ. ευρώ, καθώς και της μείωσης των καθαρών πληρωμών για αγορές πλοίων..

Αναβρασμός στη Θράκη για 1.300 λαθρομετανάστες Τοπικοί παράγοντες αλλά και μέσα ενημέρωσης στη Θράκη στρέφουν με ιδιαίτερη ένταση τα πυρά τους εναντίον του Ν. Δένδια

Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα στις τοπικές αρχές και στον πληθυσμό της Θράκης με αφορμή τη συγκέντρωση στην Ξάνθη, στην Κομοτηνή και στο Διδυμότειχο άνω των 1.300 λαθρομεταναστών που συνελήφθησαν στην επιχείρηση-«σκούπα» με την κωδική ονομασία «Ξένιος Ζευς» στην Αθήνα.Τοπικοί παράγοντες αλλά και μέσα ενημέρωσης στη Θράκη στρέφουν με ιδιαίτερη ένταση τα πυρά τους εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια, τον οποίο κατηγορούν για σχέδιο που εκπονήθηκε στο πόδι και χωρίς καμία διαβούλευση. Ζητούν παράλληλα την παρέμβαση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά ώστε να μη μετατραπεί η Θράκη σε «χαβούζα ανθρωπίνων ψυχών» σύμφωνα με το πολύ χαρακτηριστικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Χρόνος» την περασμένη Παρασκευή..

Η άγνωστη συνάντηση Ζαχαριάδη - Χότζα στην Κορυτσά

Εξήντα τρία χρόνια μετά τη λήξη του Ελληνικού Εμφυλίου Πολέμου και τα αλβανικά αρχεία παρέχουν σπάνιο αρχειακό υλικό για τις εξελίξεις της περιόδου αυτής. Το καλοκαίρι του 1949 και ενώ η τύχη του Ελληνικού Εμφυλίου Πολέμου είχε εν πολλοίς κριθεί, η αλβανική κομμουνιστική ηγεσία επιχειρούσε με κάθε τρόπο να ανταποκριθεί στις αιτήσεις των ελλήνων κομμουνιστών και να βοηθήσει τον αντάρτικο αγώνα, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Μόσχας και του Βελιγραδίου, αλλά χωρίς η βοήθεια αυτή να γίνει ευρύτερα αντιληπτή και να υπονομεύσει την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Και αυτό διότι από τις αρχές Απριλίου 1949 η ελληνική κυβέρνηση,..

Ιντερνετική παρακολούθηση δασικών πυρκαγιών Το Εθνικό Αστεροσκοπείο έφτιαξε site αξιοποίησης δορυφορικών δεδομένων

Το νέο site προσφέρει δορυφορική παρακολούθηση των πυρκαγιών


Αθήνα 
Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών δημιούργησε έναν ιστότοπο παρακολούθησης της εξέλιξης δασικών πυρκαγιών στην Ελλάδα.

Το site

Στη διεύθυνση http://papos.space.noa.gr/fend_static/ (που λειτουργεί ακόμη σε πιλοτικό στάδιο) οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα δυναμικής λήψης και αξιοποίησης των..

Καταστράφηκε το σκάφος «αστραπή» Αποτυχημένη η δοκιμή του X-51Α Waverider που αναπτύσσει ταχύτητα έξι φορές μεγαλύτερη από αυτή του ήχου

Λιγό μετά την απελευθέρωση του από το Β-52 το Waverider «μπλόκαρε» και καταστράφηκε


Ουάσιγκτον 
Μετά την επιτυχία της αποστολή του Curiosity, του ρομποτικού εξερευνητή του Αρη, οι αμερικανικές υπηρεσίες μετρούν σημαντικές αποτυχίες. Λίγα 24ωρα μετά την προσεδάφιση του Curiosity η δοκιμαστική πτήση του «Μορφέα», ενός επαναστατικού σχεδιασμού σκάφους προσεδάφισης της NASA, κατέληξε στην καταστροφή του. Την ίδια τύχη είχε και το Waverider, το υπερ-υπερηχητικό σκάφος του Αμερικανικού Στρατού που αναπτύσσει ταχύτητα έξι φορές μεγαλύτερη από αυτή του ήχου...

Η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου είναι... Κινέζα [εικόνες]

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της ωραιότερης γυναίκας του πλανήτη για το 2012, διεξήχθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Ορντός της Κίνας και έστεψε νικήτρια την 23χρονη Κινέζα Γιου Ουένξια.
Η Γιού που είναι φοιτήτρια μουσικής, είχε αναδειχθεί μις Κίνα στον σχετικό διαγωνισμό και το Σάββατο κατάφερε και επικράτησε σε περισσότερες από 100 διαγωνιζόμενες στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς..

Εξαλλη η Madonna με την καταδίκη των Pussy Riot [βίντεο]

Την αγανάκτησή της για την καταδίκη του ρωσικού πανκ συγκροτήματος Pussy Riot, εκτός, όλων των άλλων εξέφρασε και η διάσημη ποπ τραγουδίστρια Madonna.
Κατά τη διάρκεια συναυλίας της στη Ζυρίχη, η Madonna, σταματώντας το τραγούδι και φανερά...

Ρέαλ Μαδρίτης. Ισοπαλία στο Μπερναμπέου

Με ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Ρέαλ Μαδρίτης.
Οι Μαδριλένοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη Βαλένθια και έμεινα στο 1-1 εντός έδρας.


Δείτε τα γκολ εδώ...

Με το δεξί η Manchester City

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά τελικά η Manchester City κατάφερε να νικήσει με 3-2 Southampton.

Δείτε τα γκολ του αγώνα...

Ισημερινός: Έκτακτη σύνοδος των ΥΠΕΞ του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών

Θα πραγματοποιηθεί στις 24 Αυγούστου με θέμα τις σχέσεις της χώρας με τη Βρετανία για τον Ασανζ
 Οι υπουργοί Εξωτερικών του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών (OAS) θα συναντηθούν εκτάκτως την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να εξετάσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στις σχέσεις του Ισημερινού με τη Βρετανία, λόγω Τζούλιαν Ασάνζ.

Το Μόνιμο Συμβούλιο του Οργανισμού ζήτησε τη συνάντηση μετά από αίτημα της ίδιας της κυβέρνησης του Ισημερινού...

CNN και «Time» προσέλαβαν ξανά τον Φαρίντ Ζακαρία

Ο σημαντικός πολιτικός αναλυτής είχε απολυθεί για λογοκλοπή σε άρθρο του..

 Το «Time» και το τηλεοπτικό δίκτυο CNN προσέλαβαν και πάλι τον δημοσιογράφο Φαρίντ Ζακαρία, τον οποίο είχαν απολύσει πριν από μια εβδομάδα επείδη διαπιστώθηκε λογοκλοπή σε ένα άρθρο του στο αμερικανικό περιοδικό..