Beatles in the sky with Pepper

Πενήντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του (1/6/1967), το "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" συνεχίζει να αποτελεί ένα θαύμα αρμονίας και έμπνευσης. Όπως θα έλεγαν και οι ίδιοι οι Beatles, "it was fifty years ago today"...
Αν φανταστούμε την ιστορία της σύγχρονης μουσικής ως μια τεράστια βιβλιοθήκη χωρίς ιεραρχία ή διακρίσεις στα διαφορετικά είδη, τότε μέσα από αυτήν ξεχωρίζει ανάμεσα σε χιλιάδες μορφές και αποσπάσματα,

Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος με το νέο σώμα της Rihanna, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο καλό

Όταν παρατηρείται αισθητή αλλαγή στα κιλά ενός διάσημου, ειδικά αν ο εν λόγω διάσημος είναι γυναίκα, ο κόσμος το συζητά. Αν χάσει κιλά, διάφορα lifestyle και fitness sites το παρουσιάζουν ως «εντυπωσιακό makeover», ένα «νέο ξεκίνημα» ή κάποιου άλλου είδους θετική «μεταμόρφωση». Και οι παρατηρητές τους αποθεώνουν και τους επευφημούν.
Όταν όμως μια διάσημη πάρει κιλά, τα ίδια μέσα αρχίζουν να κάνουν σενάρια για το αν είναι έγκυος, μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο.

Γεννάει σε λίγες εβδομάδες η Αμάλ Αλαμουντίν-Το ζευγάρι καλωσόρισε τα δίδυμα Έλα και Αλεξάντερ

Λίγες εβδομάδες απομένουν μόνο από την άφιξη των διδύμων του διάσημου ζεύγους της Αμάλ και του Τζορτζ. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήδη δεν φεύγει καθόλου από το πλευρό της συζύγου του, καθώς θέλει να είναι παρών στη γέννησή τους, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές.
Αν και ήταν καλεσμένος να συμπαρουσιάσει την τελετή των βραβείων Aurora στο Γέρεβαν της Αρμενίας, ο ηθοποιός και ακτιβιστής δεν κατάφερε να παραστεί λόγω της εγκυμοσύνης της γυναίκας του όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το ζευγάρι καλωσόρισε τα δίδυμα Έλα και Αλεξάντερ

Ο Τομ Κρουζ επισκέφθηκε το νέο γήπεδο της Ατλέτικο video.

Στην Ισπανία για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Η Μούμια» βρέθηκε ο Τομ Κρουζ και δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και λίγο αθλητικό τουρισμό. Ο Αμερικανός ηθοποιός επισκέφθηκε το νέο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης, το οποίο βρίσκεται στο τελικό στάδιο των εργασιών, μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές του, Άναμπελ Γουόλις και Σοφία Μπουτέλα. Σε ρόλο ξεναγού βρέθηκαν ο Σαούλ Νίγκες και ο πρόεδρος των «ροχιμπλάνκος» Ενρίκε Τσερέζο.

Εντελώς αγνώριστος ο Ντάνιελ Κρεγκ στον νέο του ρόλο

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ του «Ocean's Eleven» και «Ocean's Twelve» επιστρέφει με μια νέα περιπέτεια-κωμωδία με πρωταγωνιστή τον 007.
Μια ληστεία δηλαδή κατά τη διάρκεια αγώνα ταχύτητας!
Το all-star cast έχει για καμάρι τον Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος με ξεπλυμένο ξανθό μαλλί δεν μοιάζει καθόλου με τον κομψό Τζέιμς Μποντ που τον έχουμε συνηθίσει.
Εδώ θα κάνει έναν εκκεντρικό κλέφτη ονόματι Joe Bang, καθώς όπως δήλωσε δεν θα ξαναπαίξει τον φλεγματικό βρετανό κατάσκοπο κατά κανέναν τρόπο.

Νομικό Μπρα ντε φερ ΟΠΑΠ-καζίνων στην Κομισιόν

Η διαμάχη της ΟΠΑΠ ΑΕ με τα καζίνο και η επιδίωξη της εταιρείας για μείωση του συνολικού αριθμού των VLT'S με ταυτόχρονη αύξηση τους ανά κατάστημα. Πόσα χρήματα κινδυνεύει να πληρώσει το δημόσιο
Του Μιχάλη Πετρόπουλου
Στα άκρα οδηγείται η διαμάχη καζίνων-ΟΠΑΠ ΑΕ, καθώς αναπροσαρμόζεται η στρατηγική της εταιρείας και από την ανάπτυξη 35.000 μηχανών σε όλη την Ελλάδα,

Γιατί η επένδυση της Παπαστράτος είναι πολύ μεγαλύτερη από 300 εκατ. ευρώ

Την Δευτέρα που πέρασε σε ένα πολύ ενδιαφέρον πάνελ οικονομικού συνεδρίου ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, Ηλίας Ξανθάκος επαναλάμβανε αυτό που είχαν πει και αρκετοί συνομιλητές του, όπως ο Chris Allen, επικεφαλής για την Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η Sabina Dziurman η εκπρόσωπος στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης. “Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερες άμεσες ξένες επενδύσεις”.

«Μπούμερανγκ» για ζευγάρι Βρετανών η μήνυσή τους κατά ξενοδοχείου στην Κρήτη: Κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους

Ένα ζευγάρι Βρετανών που κατηγορούνται πως προέβησαν σε ψευδείς ισχυρισμούς στο πλαίσιό μήνυσής τους εναντίον ξενοδοχείου στην Κρήτη κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, αφού το ξενοδοχείο προέβη με τη σειρά του σε αντι-μήνυση εναντίον τους, ζητώντας αποζημίωση ύψους 170.000 λιρών για δυσφήμηση.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, οι Σον και Καρολάιν Μπονταρένκο φέρονται να προέβησαν σε ψευδείς ισχυρισμούς σε βάρος του πεντάστερου Caldera Palace Hotel

Αποκαλυπτήρια για το μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο, το Stratolaunch

Αποκαλυπτήρια για το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα αεροσκάφος κόσμου αποκαλύφθηκε. Το Stratolaunch που αποτελεί το «παιδί» του Paul Allen, συνιδρυτή της Microsoft έκανε την παρθενική του εμφάνισή στην Καλιφόρνια στο Mojave Air and Space Port Ηangar και ξεκίνησε τις πρώτες δοκιμές τροφοδοσίας.

Από σήμερα οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων

Ξεκινά σήμερα, Πέμπτη, η υποβολή αιτήσεων εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών για την περίοδο 2017-2018.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών www.dbda.gr.
Δεκτά γίνονται παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, το νηπιαγωγείο.

Το μόνο χοιρινό στον κόσμο που τρέφεται με ελαιόλαδο, ήρθε

Mία καινούρια κατηγορία ανοίγει για ακόμα μία φορά, η σειρά Εν Ελλάδι της CRETA FARMS με τη δημιουργία του μοναδικού χοιρινού στον κόσμο που τρέφεται με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο!
Η CRETA FARMS, ως ο μεγαλύτερος παραγωγός χοιρινού κρέατος στην Ελλάδα και μέλος των European Pig Producers - των μεγαλύτερων παραγωγών χοιρινού στην Ευρώπη - δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός της αγοράς του νωπού κρέατος με ακόμα μία καινοτομία!

Ο αυτισμός δεν προκαλεί βία παρά μόνο αν συνυπάρχει με ΔΕΠΥ

Η διάγνωση αυτισμού από μόνη της δεν αυξάνει τον κίνδυνο βίαιων πράξεων, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη βρετανο-σουηδική επιστημονική έρευνα, τη μεγαλύτερη του είδους της μέχρι σήμερα.
Αν όμως στο ίδιο πρόσωπο, σύμφωνα με τη μελέτη, συνυπάρχει και Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ), τότε αυξάνει ο κίνδυνος για βίαιες συμπεριφορές.

Πέντε υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εμπλέκει ο Ανδρέας Μαρτίνης

Είναι θέμα δημοκρατίας να μην μείνει ούτε σκιά πάνω και από τις δύο υποθέσεις καθώς τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα δημιουργούν ανησυχία και οφείλονται απαντήσεις από επίσημα χείλη» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την συνέντευξη του πρώην προέδρου του Ερρίκος Ντυνάν σε κυριακάτικη εφημερίδα και την καταγγελία σε βάρος του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Ο ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΓΔΜ

Το Κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ εξέλεξε αργά το βράδυ της Τετάρτης πρωθυπουργό τον σοσιαλδημοκράτη Ζόραν Ζάεφ, ως πρώτο βήμα για την έξοδο της χώρας από το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια.

Ο 42χρονος οικονομολόγος, πολιτικός αντίπαλος του Νίκολα Γκρούεφσκι (VMRO-DPMNE) εξασφάλισε την υποστήριξη των βουλευτών του κόμματός του και των δύο κυριότερων παρατάξεων που εκπροσωπούν την αλβανική κοινότητα της χώρας.

TOTAL, EXXON MOBIL ΚΑΙ ΕΛΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Κατατέθηκε την Τετάρτη η αίτηση των εταιρειών Total, Exxon Mobil και ΕΛΠΕ για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων σε δύο θαλάσσιες περιοχές της Κρήτης.

Η αίτηση κατατέθηκε στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη. Θα ακολουθήσει η προκήρυξη διαγωνισμού με στόχο -σύμφωνα με το καταρχήν χρονοδιάγραμμα- να υπάρξει κατακύρωση έως το τέλος του χρόνου και έναρξη των σεισμικών ερευνών στις αρχές του 2018.

Έφτασε στα Χανιά η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη-Η Κρήτη αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη - Σήμερα η ταφή του (pics&vid)

Έφτασε σήμερα στα Χανιά, μέσα σε κλίμα πένθους και συγκίνησης, η σορός του πρώην πρωθυπουργού και επιτίμου προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών.
Η σορός του εκλιπόντα έφτασε στην Κρήτη με στρατιωτικό αεροσκάφος C130, το οποίο προσγειώθηκε στις 08:20 στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης».
( Στην κρητική γη αναπαύεται ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης-Video )

SZ:Ο Σόιμπλε δεν είναι άμοιρος ευθυνών για την κατάσταση στο ελληνικό ζήτημα

«Παρακαλώ, όχι κλιμάκωση στο θέμα της Ελλάδας!» Αυτό ή κάτι παρόμοιο θα πρέπει να είπε ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, την Τετάρτη, στο Βερολίνο, για να μιλήσει στη συνείδησή του.
Αυτές της μέρες έχουν ανάψει και πάλι τα καλώδια των τηλεφώνων μεταξύ των δανειστών της Ελλάδας.

Πολ Καζαριάν : Tο ελληνικό χρέος φθάνει μόλις το 91% του ΑΕΠ

Το ελληνικό χρέος έχει υπολογιστεί με λανθασμένο τρόπο και είναι πολύ μικρότερο από αυτό το επίσημα υπολογιζόμενο. Μετά από 6 αναδιαρθρώσεις θα πρέπει αν υπολογισθεί εκ νέου, σύμφωνα με τον Πολ Καζαριάν, τον μεγαλύτερο Aμερικανό επενδυτή ελληνικών ομολόγων, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Japonica Partners.
«Αυτό το οποίο συζητούν σήμερα οι θεσμοί είναι μια πολιτική επινόηση» τονίζει στην Süddeutsche Zeitung του Μονάχου ο Αμερικανός επενδυτής,