Εντυπωσιακές λήψεις από drone σε ηφαίστειο – Βίντεο

Δείτε πόσο κοντά μπορεί να φτάσει κανείς σε ένα ηφαίστειο σε ένα εντυπωσιακό βίντεο. Πρόκειται για το ηφαίστειο Ambrym του αρχιπελάγους Βανουάτι. Στο βίντεο υπάρχουν εντυπωσιακές λήψεις από dorne.

Sorvagsvatn: Μια λίμνη πάνω στον ωκεανό! [εικόνες]

Η λίμνη Sorvagsvatn αποτελεί ένα από τα ωραιότερα φυσικά τοπία στον κόσμο και ένα από τα πλέον παράδοξα συνάμα. Ο λόγος; Βρίσκεται πάνω από τον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό και η θέση της πάνω στους βράχους την κάνουν να μοιάζει ότι αιωρείται!

«Έρχεται» Ολική έκλειψη ηλίου το Μάρτιο

Σε λίγο καιρό πολλές περιοχές της Ευρώπης θα «βυθιστούν στο σκοτάδι», καθώς το 90% σχεδόν της ηλιακής ακτινοβολίας δε θα καταφέρει να φτάσει στη Γη. Σε λιγότερο από ένα μήνα θα βιώσουμε τη μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη που έχει σημειωθεί τα τελευταία 16 χρόνια.

Ο πιο βαρύς χειμώνας από το 1950 στην Νέα Υόρκη - Όλη η πόλη στον πάγο [εικόνες]

 Εναν από τους πιο κρύους χειμώνες των τελευταίων ετών ζουν οι κάτοικοι όχι μόνο της Νέας Υόρκης αλλά και εκατομμύρια άλλοι σε πολλές πόλεις.
Οι Νεοϋορκέζοι βέβαια είναι συνηθισμένοι στις πολικές θερμοκρασίες και το χιόνι αλλά φέτος τα πράγματα για πολλούς από αυτούς είναι πρωτόγνωρα, καθώς οι συγκεκριμένες θερμοκρασίες που πέφτουν ακόμα και στους μείον 15 βαθμούς Κελσίου έχουν να φανούν από το 1950.

Όταν η Ζ.Κωνσταντοπούλου "σκόρπισε" τον Κ.Μητσοτάκη με μία αποκάλυψη για τον Π.τ.Δ. (vid)

Η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου «σκόρπισε» τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη όταν αυτός έβαλε θέμα διαδικασίας χθες για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Εσπασε ο τουρκικός τσαμπουκάς: Επιστρέφει άπρακτο το OGS Explora μετά την ελληνική απειλή...

Ανέκρουσε πρύμνα και επιστρέφει στην Ιταλία το ιταλικό σκάφος OGS Explora το οποίο πόντιζε καλώδιο οπτικών ινών, όντας εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας νότια της Κρήτης, με κατεύθυνση το Μαρμαρά στις τουρκικές ακτές και έχοντας ζητήσει άδεια για διέλευση επικράτειά μας από την ... Τουρκία!

Επεσαν οι υπογραφές: Ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στην Κύπρο και πακτωλός ρωσικών επενδύσεων στο νησί

Η Ρωσία εγκαθίσταται πλέον επίσημα με στρατιωτικές δυνάμεις στο ελληνικό εθνικό έδαφος, καθώς σε σειρά συμφωνιών που υπογράφηκε μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Ρώσο πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ, προβλέπει την εγκατάσταση μικτών

Το ΝΑΤΟ εφευρίσκει ρωσικές απειλές αλλά φοβάται πραγματικά παιχνίδι του Πούτιν με την Ελλάδα

Δεν είναι μόνον ο ευρωπαϊκός Τύπος που απασχολείται εδώ και αρκετές εβδομάδες με τις ελληνικές εξελίξεις, αλλά και ο αμερικάνικος. Εκτός από τα σχεδόν καθημερινά άρθρα του Πολ Κρούγκμαν στους καθιερωμένους New York Times, πληθώρα είναι τα δημοσιεύματα και στις ιστοσελίδες εναλλακτικής γνώμης.

Oι αλλαγές που φέρνει το e-mail Βαρουφάκη

Στην άμεση εφαρμογή των δεσμεύσεων που περιέχει το κείμενο του Yπουργείου Οικονομικών θα πρέπει να προχωρήσει η κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες, με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά.

Τσίπρας: «Κάναμε τις απαιτήσεις, μεταρρυθμίσεις»

Παρουσίασε «τα επιτεύγματα της κυβέρνησης» και υπογράμμισε ότι «πρέπει να αποδείξουμε ότι εκτός από τη διαπραγμάτευση έχουμε ικανότητα και στη διακυβέρνηση»
Συνολική ανασκόπηση της μέχρι τώρα πορείας της κυβέρνησης από την επομένη των εκλογών μέχρι την συμφωνία με το Eurogroup έκανε ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Βαρουφάκης στο «Charlie Hebdo»: Αν σκοτώσετε τις προοδευτικές κυβερνήσεις, να περιμένετε τα χειρότερα

Η συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών έχει τίτλο: «Η Ευρώπη συνταγογραφεί τη λιτότητα, όπως οι γιατροί συνταγογραφούσαν την αφαίμαξη»
Συνέντευξη στο νέο τεύχος -το δεύτερο μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 7ης Ιανουαρίου- του περιοδικού «Charlie Hebdo» παραχώρησε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Άφησαν το κολέγιο κι έφτιαξαν εταιρεία $14 εκατ. σε 13 μήνες

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο όπου και δημιουργήθηκε το application που ονομάζεται Wigo, έχει γίνει ανάρπαστο στα πανεπιστήμια και τα κολέγια των ΗΠΑ και ο 23χρονος Ben Kaplan είναι πανευτυχής που το επιχειρηματικό του σχέδιο έχει τέτοια επιτυχία.

Αλμα 9,81% στο Χρηματιστήριο με «διαβατήριο» τη συμφωνία

Εκρηξη στις τιμές των μετοχών στην χθεσινή συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο, με τους ξένους επενδυτές να επανεμφανίζονται δυναμικά στο προσκήνιο. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους αλλά και η «στροφή προς τον ρεαλισμό» που επιχειρεί τα τελευταία 24ωρα η ελληνική κυβέρνηση.

Ρεκόρ όλων των εποχών για το αμερικανικό χρηματιστήριο

Καταγράφοντας νέο ρεκόρ όλων των εποχών έκλεισε απόψε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, μετά τις καθησυχαστικές δηλώσεις της προέδρου του Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Fed) Τζάνετ Γέλεν για τη νομισματική πολιτική που θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες.

Νέο ρεκόρ του Dow Jones μετά τη συμφωνία στο Eurogroup

Με άνοδο ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Γουόλ Στριτ μετά την ανακοίνωση μιας συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και της ευρωζώνης.

Ανταρσία στο κόμμα της Μέρκελ για το ελληνικό πρόγραμμα

Σκληρή στάση από τους σκληροπυρηνικούς των Χριστιανοδημοκρατών της Μέρκελ. Ζητούν καταψήφιση της συμφωνίας για την Ελλάδα στο γερμανικό κοινοβούλιο.

Γερμανία: Εφοδος στην Commerzbank για σκάνδαλο φοροδιαφυγής

Νέα υπόθεση συγκάλυψης φοροφυγάδων στην οποία ενδεχομένως να εμπλέκονται η γερμανική Commerzbank και το Δουκάτο του Λουξεμβούργου ερευνούν οι αρχές.
Έρευνες στην έδρα της γερμανικής τράπεζας Commerzbank στη Φραγκφούρτη πραγματοποίησαν οι γερμανικές αρχές.

Μαξίμου: Ξεφύγαμε από την «παγίδα θανάτου»

Η κυβέρνηση εκτιμά ότι «κατάφερε να ξεφύγει από την «παγίδα θανάτου» που της είχαν στήσει οι διεθνείς κι εγχώριες δυνάμεις της ακραίας λιτότητας» με στόχο την «πολιτική εξόντωση εν τη γενέσει του ελληνικού αριστερού παραδείγματος, που δείχνει έναν εναλλακτικό δρόμο για όλη την Ευρώπη».