Αυτά είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο

Στα 34 χρόνια της η Gisele Bundchen παραμένει στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων στον κόσμο - Ποιες άλλες καλλονές κλέβουν την παράσταση
Καμία έκπληξη και φέτος. Στα 34 χρόνια της η Gisele Bundchen παραμένει στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων στον κόσμο, κερδίζοντας 47 εκατομμύρια δολάρια μόνο τους τελευταίους 12 μήνες.

Τσαλίκης - Καλίδης: Έδωσαν τα χέρια για το χειμώνα. Video.

Τι έγραφε ο Γιώργος Τσαλίκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram
Έτοιμοι να βάλουν «φωτιά» στη νύχτα είναι ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Πάνος Καλίδης.

Οι δυο καλλιτέχνες υπέγραψαν τα σχετικά συμβόλαια, όπως μπορείτε να δείτε και από την φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Τσαλίκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Barbara De Regil: Μια καυτή Μεξικάνα * Θεωρείται ως μια από τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες της χώρας

Φορώντας μόνο τα εσώρουχά της φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “Soho” του Ιουλίου η μελαχρινή Μεξικάνα καλλονή Barbara De Regil, η οποία έγινε γνωστή πριν από λίγα χρόνια από τη συμμετοχή της σε ιδιαίτερα δημοφιλείς σαπουνόπερες της χώρας της.

Η Regil γεννήθηκε πριν από 27 χρόνια στο Μεξικό και θεωρείται ως μια από τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες της χώρας.

Roberto Cavalli: Η Ελλάδα εμπνέει την επόμενη κολεξιόν του

Αυτό έγραψε ο ίδιος στο προσωπικό του blog, όπου υμνεί τα ελληνικά νησιά και τις ομορφιές της πατρίδας μας
Με μια ενθουσιώδη ανάρτηση στο blog που διατηρεί ο διάσημος μόδιστρος Roberto Cavalli αναφέρεται στις διακοπές του στην Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου που επισκέφθηκε με το εντυπωσιακό του σκάφος.

MailOnline - news*That really is hot pink! Rihanna flashes her long legs in fuchsia gown and matching lipstick as she heads out to dinner

On Sunday she took to the stage on the latest stop of her co-headlining Monster tour with Eminem.
And Rihanna was once again commanding attention as she stepped out to dinner in New York on Monday.
The 26-year-old looked absolutely stunning as she put her toned pins on display in a revealing fuchsia dress.

Αυτά είναι τα αγαπημένα μαγιό των fashion icons

Τα μαγιό Kiini δημιουργήθηκαν από την ανάγκη της Ipek Irgit, που γεννήθηκε στην Τουρκία και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, να δημιουργήσει μια σειρά μαγιό με boho αέρα και μοντέρνα διάθεση, που να ξεχωρίζει για την εφαρμογή και την ποιότητα.
 Η Irgit, που έχει δηλώσει ότι εμπνέεται από τις παραλίες όλου του κόσμου και την πολύβουη Νέα Υόρκη -όπου και ζει- έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρει μια θέση στις σελίδες των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας αλλά και στις καρδιές των πιο σημαντικών fashionistas.

Μαύρη Σαλοπέτα: 4 αγαπημένες celebrities σου δείχνουν πώς να τη φορέσεις

Πώς να υιοθετήσεις και εσύ την απόλυτη τάση της σεζόν…
H νέα εκδοχή του top trend θέλει μαύρη, χαλαρή σαλοπέτα στα πιο minimal look του καλοκαιριού!

Μάξι φορέματα για κάθε ώρα και στυλ:Πώς να τα φορέσεις σαν σταρ του σινεμά!

10 τελείως διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το must have κομμάτι, ανάλογα με την περίσταση.
Τα λόγια είναι περιττά για το μάξι φόρεμα! Είναι το αγαπημένο κομμάτι της σεζόν, αφού μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην πιο επίσημη έξοδο.

Celebrities τον Αύγουστο: Τι φοράνε οι σταρ του Χόλυγουντ αυτό το μήνα;

Ο πιο καυτός μήνας της χρονιάς είναι επιτέλους εδώ και πας δεν πας διακοπές φέτος, οι celebrities σου έχουν ωραίες ιδέες για σύνολα στην πόλη ή το νησί.

«Travel and Leisure» Το καλύτερο νησί του κόσμου ψηφίστηκε η Σαντορίνη

Το κυκλαδίτικο νησί ξεπέρασε τρία νησιά της Χαβάης και το εξωτικό Μπαλί στην κατάταξη του 2014 - Δείτε με ποια κριτήρια αποφάσισαν οι αναγνώστες του αμερικανικού περιοδικού
Ακόμα μία διάκριση για τα ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα για τη Σαντορίνη, που αυτή τη φορά βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας του αμερικανικού περιοδικού «Τravel and Leisure» ως το καλύτερο νησί του κόσμου.

Bloomberg: Ποιοι λόγοι οδηγούν σε «βουτιά» το ελληνικό Χρηματιστήριο * Το Χ.Α. αγνοεί το ευρωπαϊκό ράλι και τα κέρδη των εισηγμένων

Τις αιτίες που οδηγούν το ελληνικό χρηματιστήριο σε πτώση, αναλύει το πρακτορείο Bloomberg σε άρθρο του τονίζοντας ότι η «αυλαία σηκώθηκε και τώρα είναι η ώρα να κατέβει. Η Ελλάδα που προσέλκυσε προ καιρού τους ξένους επενδυτές μετοχών, τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει και την ανάποδη ροή του ποταμού».

«Κλοπή» στα ακίνητα - Θα πληρώνουμε μέχρι το 2017 υπέρογκους φόρους που υπολογίζονται σε πλασματικές αντικειμενικές αξίες (δείτε πίνακα)

«Κλοπή» στα ακίνητα - Θα πληρώνουμε μέχρι το 2017 υπέρογκους φόρους που υπολογίζονται σε πλασματικές αντικειμενικές αξίες (δείτε πίνακα)«Βόμβα» φόρων για ακόμη δύο χρόνια τουλάχιστον περιμένει εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ, δημοτικά τέλη, φόρους μεταβίβασης, ΦΠΑ στην οικοδομή και πλήθος άλλων επιβαρύνσεων με πλαστές αντικειμενικές αξίες.

«Ο ΕΝΦΙΑ ήρθε γραμμένος στα αγγλικά»

Ολόκληροι νόμοι έρχονται απευθείας από ξένα ή ντόπια δικηγορικά γραφεία για να τεθούν σε εφαρμογή χωρίς να ληφθεί  καν υπόψη η ελληνική πραγματικότητα. Το μόνο που γίνεται εδώ είναι απλή μετάφραση
Εντονες αντιδράσεις στους κόλπους των εφοριακών έχει προκαλέσει η κυβερνητική προσπάθεια να αποδοθούν ευθύνες σε συγκεκριμένα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.

Ιράκ: Οι τζιχαντιστές απειλούν «να πνίξουν στο αίμα» τις ΗΠΑ

«Θα σας πνίξουμε όλους στο αίμα», ανέφερε στα αγγλικά η ανακοίνωση που συνόδευε τη φωτογραφία
Το Ισλαμικό Κράτος, η οργάνωση των ακραίων τζιχαντιστών που έχει καταλάβει μεγάλο μέρος του Ιράκ και προκάλεσε τις πρώτες αεροπορικές

Ολοκληρώθηκε η καταστροφή των χημικών της Συρίας στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου .

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών χαιρέτησε την ολοκλήρωση της καταστροφής στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου των αποθεμάτων του συριακού οπλοστασίου χημικών όπλων τα οποία μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή των ιδιαίτερα τοξικών αερίων σαρίν και μουστάρδας. Τα χημικά στοιχεία είχαν παραδοθεί στη διεθνή κοινότητα από το καθεστώς του Μπασάρ αλ-Άσαντ μετά τη συμφωνία του περασμένου Σεπτεμβρίου με τη μεσολάβηση των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας.

Αυτός ο χάρτης αποδεικνύει το βρώμικο ρόλο του Χένρι Κίσινγκερ εναντίον της Κύπρου, γι’ αυτό ΔΕΝ πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
Τον Αύγουστο του 2001 -και μετά από 14 χρόνια έρευνας- είχαμε φτάσει στο γλυκό τέλος, για να ακολουθήσει ένα ντελίριο πανηγυρισμών έξω από τα αμερικανικά αρχεία, στο College Ρark της Πολιτείας του Μέριλαντ.

Στις φυλακές του Λορέτο με τον Τζον Κυριάκου * Η ιστορία του Ελληνοαμερικανού πράκτορα που φυλακίστηκε γιατί αποκάλυψε τα βασανιστήρια των ΗΠΑ.<Τζον Κυριάκου.>

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
Ξεκινώντας το Σάββατο 12 Ιουλίου από την Ουάσιγκτον για το Λορέτο της Πενσιλβάνια, όπου και οι ομώνυμες φυλακές, τα αισθήματά μου ήταν ανάμεικτα.

– Προσμονή και αγωνία για τον αγαπημένο φίλο που θα έβλεπα ύστερα από 18 μήνες και ο οποίος καταδικάστηκε επειδή δεν φοβήθηκε και αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό της αμερικανικής κυβέρνησης και συνάμα μια μεγάλη αλήθεια: ότι το χειρότερο βασανιστήριο του εικονικού πνιγμού ήταν φαινόμενο καθημερινό.

Μισούρι Φέργκιουσον : Δακρυγόντα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης

Η αστυνομία έκανε σήμερα χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης για να διαλύσει διαδηλωτές στο Φέργκιουσον του Μισούρι ύστερα από ταραχές ημερών που ξέσπασαν όταν ένας λευκός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε αφροαμερικανό έφηβο.