Κλείνει η «ψαλίδα» ανάμεσα σε Ομπάμα και Ρόμνεϊ


Μειώνεται η διαφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ του Μπαράκ Ομπάμα και του ΜιτΡόμνεϊ σε δύο πολιτείες-κλειδιά των ΗΠΑ, τη Φλόριντα και το Ουισκόνσιν, εν όψει των προεδρικών εκλογών της 6ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύθηκαν την Πέμπτη.

Ο απερχόμενος πρόεδρος έχει ωστόσο προβάδισμα έξι μονάδων έναντι του αντιπάλου του στο Οχάιο, στις βόρειες ΗΠΑ, το οποίο θεωρείται επίσης μια πολύ σημαντική πολιτεία. .

Ξύλο σε αγώνα καρτ (video)

Σε ρινγκ μετατράπηκε η πίστα στο πλαίσιο αγώνα καρτ του WSK Euro Series, με δύο οδηγούς να αφήνουν το τιμόνι και να αρχίζουν τις μπουνιές!
Ο Τζόρντον Λένοξ-Λαμπ από πρωταγωνιστής για τη ταχύτητα του, έδειξε άλλες «αρετές» όταν ένας αντίπαλος του και μάλιστα τιμ μέιτ του έτερου διεκδικητή του τίτλου, τον έβγαλε εκτός πίστας. Χωρίς καν να περιμένει το «θύμα» να βγάλει το κράνος του, άρχισε να τον γρονθοκοπεί, εκτονώνοντας έτσι την αγανάκτηση του..

Υπεγράφη ο συμβιβασμός του ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens

Τη «Συμφωνία Συμβιβασμού» μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των εταιρειών Siemens AG και Siemens Α.Ε. υπέγραψε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, με βάση την εξουσιοδότηση που του παρείχε η Βουλή.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, με την υπογραφή της συμφωνίας, το ελληνικό Δημόσιο επιτυγχάνει σημαντικό δημοσιονομικό όφελος και όφελος για την πραγματική οικονομία, μέσα από θετικές δράσεις και μιας σειράς παροχών. Ειδικότερα, από τη συμφωνία προκύπτουν:..

Χρυσαυγίτες και κάτοικοι κατά της Αστυνομίας «Πόλεμος» στην Κόρινθο για τον «Ξένιο Δία»

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην Κόρινθο, μετά την απόφαση της ΕΛ.ΑΣ να μεταφέρει περίπου 400 παράνομους μετανάστες στο στρατόπεδο της πόλης.
Η τοπική κοινωνία εκδήλωσε τη διαφωνία της, ενώ μέλη της Χρυσής Αυγής έσπευσαν στην περιοχή και συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ μπροστά από την πύλη του στρατοπέδου..

Πρόβα ενόψει 2013 στη Γερμανία για τη VW

Η ομάδα της VW ετοιμάζεται για την πλήρη εμπλοκή της στο WRC το 2013 με το VW Polo R και 3 πληρώματα. Τη χρονιά που διανύουμε κάνει δοκιμές με το αυτοκίνητο και τον..

Atkinson αντί Araujo για τους υπόλοιπους αγώνες

Ο Chris Atkinson έχοντας κάνει μόνο δύο αγώνες του WRC το 2012, θα ολοκληρώσει τη χρονιά ως εργοστασιακός οδηγός στην ομάδα της Mini. Η ομάδα μετά το Ράλλυ Φινλανδίας αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον Armindo Araujo δίνοντας του, όπως ανακοινώθηκε, τη δυνατότητα να κάνει ένα διάλειμμα..

Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα»

Την ανωτερότητα της Νιουκάστλ παρά τις απουσίες της παραδέχτηκε ο τεχνικός του Ατρόμητου Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα της ομάδας του με τους «ανθρακωρύχους» για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο ο Σερβοέλληνας προπονητής τόνισε χαρακτηριστικά: «εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα»..

Δώνης: «Παθητικό μηδέν, φλόγα και ενθουσιασμός»

Πρωταρχικός στόχος του ΠΑΟΚ στο αυριανό πρώτο ματς με την Ραπίντ Βιέννης για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ είναι να μη δεχτεί τέρμα όπως τόνισε ο προπονητής του Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου ενώ επεσήμανε ότι θέλει από τους παίχτες του φλόγα και ενθουσιασμό..

«Υπόσχομαι ότι θα αποπληρώσουμε τα χρέη μας», δηλώνει ο Πρωθυπουργός στην Bild

Η Ελλάδα, θα κάνει ένα εντυπωσιακό comeback, υπογραμμίζει στο β' μέρος της συνέντευξής του στην Bild, ο Αντώνης Σαμαράς . Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, διαβεβαιώνει ότι η Ελλάδα θα αποπληρώσει τα χρέη της και υπογραμμίζει ότι υπάρχει η σωστή συνταγή..

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Χαριστική βολή η «τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα»

Ο κ. Γιουνκέρ, ζήτησε χθες από την Ελλάδα της ύφεσης της ανεργίας και της εξαθλίωσης, να συνεχίσει να τρώει τις σάρκες της αναφέρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες..

Απονεμήθηκε στην Άνδρο το λογοτεχνικό βραβείο «Νίκος Θέμελης»

Ένας χρόνος πέρασε από το θάνατο του συγγραφέα Νίκου Θέμελη και ο δήμος της Άνδρου, του νησιού που αποτέλεσε τόπο έμπνευσης και ξεκούρασης για τον διακεκριμένο λογοτέχνη, αποφάσισε να θεσπίσει στη μνήμη του το θεσμό των βραβείων που φέρει το όνομα του..

ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΚΥΘΝΙΑ

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων ¨Κύθνια 2012¨ έγινε έκθεση εικαστικών στο Δημαρχείο Κύθνου από 6 μέχρι 16 Αυγούστου 2012. Την έκθεση επισκέφθηκε πλήθος κόσμου..

Στις 31 Αυγούστου Αυγουστιάτικη πανσέληνος στο Μουσείο της Ακρόπολης

Με ρομαντικές μελωδίες για το φεγγάρι γιορτάζει το Μουσείο της Ακρόπολης την αυγουστιάτικη πανσέληνο, την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012..

Παπαγεωργίου: Δεν πρόκειται να υπάρξουν αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Δεν πρόκειται να υπάρξουν εφέτος αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ και επιπλέον θα γίνει προσπάθεια να μην υπάρξουν αυξήσεις και μέχρι το τέλος της χειμερινής περιόδου, ώστε να μην επηρεάζεται ο τελικός καταναλωτής, επανέλαβε για μία φορά ακόμη ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής A. Παπαγεωργίου μιλώντας σήμερα το πρωί σε ραδιοφωνική εκπομπή στον σταθμό 9,84 σημειώνοντας ότι σκοπός του υπουργείου είναι να βρεθούν άλλοι τρόποι χρηματοδότησης..

Σαμαράς στην S. Zeitung: Χρειαζόμαστε λίγο φως στην άκρη του τούνελ

Τη δέσμευση ότι η Ελλάδα θα υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις, που έχει δεσμευτεί να φέρει σε πέρας αλλά και ότι θα εξοφλήσει όλη την εξωτερική οικονομική βοήθεια, που λαμβάνει έδωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του που δημοσιεύει την Πέμπτη η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung..

Στην Κόρινθο ο Ξένιος Ζευς για την απομάκρυνση παράνομων μεταναστών

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί, η επιχείρηση Ξένιος Ζευς στην Κόρινθο για την απομάκρυνση παράνομων μεταναστών..

Αγγλία Κάθε χρόνο Wilton House φιλοξενεί μερικά από τα πιο ακριβά και πολυτελή βόλτες στον κόσμο.

Κάθε χρόνο Wilton House φιλοξενεί μερικά από τα πιο ακριβά και πολυτελή βόλτες στον κόσμο.
Ο κόμης και η κοντέσα του Pembroke έχουν ανοίξει τις πόρτες του Wilton House σε Wiltshire, Αγγλία, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και οι επισκέπτες τους ήρθαν από μακριά και ευρέως. Το 2012 Wilton House εκδήλωση είδε μερικά από τα καλύτερα και πιο πολυτελή αυτοκίνητα στον κόσμο..

Η συνεργασία μεταξύ της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας και φημισμένη ιταλική αμαξωμάτων Zagato συνεχίζει με την BMW Zagato Roadster.It

Η συνεργασία μεταξύ της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας και φημισμένη ιταλική αμαξωμάτων Zagato συνεχίζει με την BMW Zagato Roadster.It αποφασίστηκε να δημιουργήσει το Roadster δεν καιρό μετά το Coupe έκανε πρεμιέρα οφείλεται στη θετική αντίδραση που έλαβε από το κοινό και η αυτοκινητοβιομηχανία press.Honestly, αυτό δεν ήταν 't μια δύσκολη απόφαση για να κάνουν. Το Coupe ήταν όμορφη και η Z4 έχει ήδη ένα αναδιπλούμενο hardtop. Σχεδιάζοντας ένα roadster ήταν μια μη-brainer και είμαστε σίγουροι χαρούμενος που το έκανε. Για το μεγαλύτερο μέρος, ο σχεδιασμός του Coupe έχει μεταφερθεί στο Roadster...

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι κάνουν οι οδηγοί φορτηγών στον ελεύθερο χρόνο τους;

Αν δεν έχετε δει ποτέ ένα φορτηγό νταλίκα γύρω από ένα κομμάτι, τότε δεν έχετε ζήσει πραγματικά. Αυτό μπορεί να είναι μια υπερβολή του είδους, αλλά είναι δύσκολο να υποστηρίξει τη δροσιά της προσοχής 10.000 λιβρών παρασυρόμενα φορτηγό σαν να ήταν ένα Subaru ή ένα Toyota Supra.Dangerous;..

Η Γιαπωνέζα δημοσιογράφος κατέγραψε on camera το θάνατό της! VIDEO

Μια στιγμή που κόβει την ανάσα. Ένας πυροβολισμός και η εικόνα "παγώνει". Είναι -πιθανότατα- η τελευταία στιγμή της ζωής της Μίκα Γιαμαμότο, της Γιαπωνέζας δημοσιογράφου που σκοτώθηκε σε μάχη στο Χαλέπι της Συρίας...

Έκανε το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΛ

Έκανε το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΛ. Οι Κύπριοι επικράτησαν με 2-1 της Αντερλεχτ στη Μεγαλόνησο, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και θα πάνε την επόμενη εβδομάδα στις Βρυξέλλες, ώστε να πάρουν το «εισιτήριο» για τους «32»...