Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα»

Την ανωτερότητα της Νιουκάστλ παρά τις απουσίες της παραδέχτηκε ο τεχνικός του Ατρόμητου Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα της ομάδας του με τους «ανθρακωρύχους» για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο ο Σερβοέλληνας προπονητής τόνισε χαρακτηριστικά: «εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα»..
«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά, ενώ ξεκίνησε με νίκη στο πρώτο της ματς της Πρέμιερ Λιγκ. Είναι μια δυνατή και γρήγορη ομάδα», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ατρόμητου και συνέχισε: «Πληροφορήθηκα ότι η Νιουκάστλ ήρθε με αρκετές απουσίες στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι ομάδα που βασίζεται σε έναν δύο παίκτες, αλλά σε 30. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε θα κάνουμε την προσπάθεια μας όσο πιο δυνατά μπορούμε. Δεν αντιμετωπίζω κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου. Μη με ρωτάτε πως θα παίξω γιατί δεν θα σας πω».
Σχολίασε, μάλιστα, μετά από σχετική ερώτηση το γεγονός ότι στο αυριανό ματς θα συμπληρώσει τα 130 στην Ευρώπη: «Είναι ευχάριστο που είμαι στους δέκα προπονητές που φτάνω τις 130 συμμετοχές στην Ευρώπη. Μακάρι να έχουμε υγεία να συνεχίσουμε».
Όσον αφορά την κακή παράδοση που έχει απέναντι στις αγγλικές ομάδες, απάντησε: «Δεν έχει σχέση το ένα παιχνίδι με το άλλο. Πιστεύω στους παίκτες πρέπει να ξέρουν ότι αυτά τα παιχνίδια είναι γι' αυτούς. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Πάντα οι ομάδες προσπαθούν εντός έδρας να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία, αλλά χρειάζεται να είμαστε πιο καλοί από αυτά τα παιχνίδια που έχουμε παίξει, πιο σοβαροί».
Αποφασισμένοι να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους είναι οι παίκτες του Ατρόμητου, όπως δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Σκόνδρας. «Είναι ιστορική στιγμή για τον Ατρόμητο. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στο Περιστέρι. Απέναντί μας θα έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Θα δώσουμε το 100% και στα δύο παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση». Κατέληξε λέγοντας: «Όλα αυτά τα χρόνια ο Ατρόμητος κάνει μεγάλη προσπάθεια. Τόσο πέρυσι, αλλά και πρόπερσι δίναμε τον καλύτερο μας εαυτό. Κάναμε τον κόσμο χαρούμενο, σίγουρα πιστεύω φέτος ο κόσμος να ενθουσιαστεί και θα δει καλύτερα πράγματα μέσα στη νέα σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...