Η πιο επικίνδυνη περιοχή το Τόκιο-Από μια πιθανή φυσική καταστροφή.

Η περιοχή του Τόκιο και της Γιοκοχάμα είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του πλανήτη για να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά κάποια εταιρεία σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο κόστος -σε χρήμα και ανθρώπους- από μια πιθανή φυσική καταστροφή, σύμφωνα με μια έρευνα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στη μελέτη αυτή, από την ασφαλιστική εταιρεία Swiss Re, εξετάστηκαν 616 πόλεις σε όλο τον κόσμο με βάση τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και η οικονομία τους από πλημμύρες, καταιγίδες, θαλασσοταραχές, σεισμούς και τσουνάμι.

"Βόμβα" από τον Σβόμποντα για την Χρυσή Αυγή

Την δολοφονική ενέργεια εις βάρος του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι καταδίκασε ο Χάνες Σβόμποντα, επικεφαλής της σοσιαλιστικής ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο,κάνοντας λόγο για "άναδρη επίθεση" και ζητώντας τη λήψη μέτρων.

Πανταχού παρούσα η Οργάνωση Νίκαιας της Χρυσής Αυγής

Ο ALPHA αποκάλυψε την Τετάρτη μέσα από τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων της στυγερής δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής, ότι τα ίδια πρόσωπα που βρέθηκαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Αμφιάλη, ήταν αυτά που συμμετείχαν πριν λίγες μέρες στον ξυλοδαρμό μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα,

Συνελήφθη Ιταλός που σημάδευε με πιστόλι διαδηλωτές στην Πάτρα

Ένας 38χρονος Ιταλός υπήκοος ο οποίος σημάδευε σήμερα Τετάρτη με πιστόλι διαδηλωτές στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Ειδικότερα, ο 38χρονος είχε σταθμεύσει το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο του στη διασταύρωση των οδών Αλεξάνδρου Υψηλάντου και Γούναρη

Οτάβα: Εξι νεκροί από σύγκρουση τρένου με λεωφορείο

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν μία επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με διώροφο αστικό λεωφορείο και στη συνέχεια εκτροχιάστηκε στα περίχωρα της Οτάβας, στον Καναδά.Ο Άντονι Ντιμόντι, διευθυντής της υπηρεσίας ασθενοφόρων της καναδικής πρωτεύουσας, ανέφερε ότι πέντε από τους επιβάτες του λεωφορείου ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια.

«Ναι μεν, αλλά...» για το σεξ έπειτα από επέμβαση καρδιάς

Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται
Για την ταχύτερη και ασφαλέστερη αποκατάσταση όσων που έχουν υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς πρέπει να ακολουθούνται συγκεκριμένες οδηγίες που δίνει σε κάθε περίπτωση ο γιατρός τους.

Παρά όμως τη μοναδικότητα του κάθε ασθενή και τις εξαρτώμενες από το είδος της επέμβασης διαφορές στην αποκατάσταση, υπάρχουν ορισμένες γενικές οδηγίες που ισχύουν για όλους μετά από μια επέμβαση καρδιάς, οι οποίες, όπως μας αναφέρει ο καρδιοχειρουργός Χριστόφορος Κωτούλας, MD, PhD, FETCS, FCCP, συνοψίζονται στα εξής:

MailOnline-News: Still going strong! Jennifer Lopez and younger beau Casper Strong clasp hands while shopping in Beverly Hills

Jennifer Lopez and younger boyfriend Casper Strong showed their two-year romance was going strong on Tuesday as they held hands while shopping in Beverly Hills, California.
The 44-year-old pop diva and her 26-year-old former backup dancer turned boyfriend enjoyed a little alone time without the singer's five-year-old twins.
Jennifer displayed her typical glowing complexion as she smiled while strolling on a sidewalk with her beau.

Εβαλε κάτι πρόχειρο και βγήκε- Η σέξι Γαλλίδα τηλεπερσόνα ξαναχτυπά...

Η Nabilla Benattia, με τη νέα της εμφάνιση στο Παρίσι, δίνει νέο νόημα στο... nip slip
Στη Γαλλία είναι διάσημη ως μία από τις πλέον σέξι παρουσίες της τηλεόρασης. Η Nabilla Benattia είναι αλήθεια πως καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να δείχνει πάντα σέξι και γι αυτό έχει επισκεφτεί και ουκ ολίγες φορές τον πλαστικό χειρουργό της προκειμένου να την κάνει μία κούκλα με καμπύλες.

MailOnline-News: No room for underwear here! Selita Ebanks struggles to protect her modesty in white gown featuring entirely sheer side panels

She rose to fame as one of Victoria’s Secret’s Angels from 2005 to 2009. 
So it’s no surprise that Selita Ebanks feels more than at ease with her figure and isn’t shy about showing it off.
And taking her ‘body confident’ attitude to a whole new level the 30-year-old slipped into a dress featuring entirely sheer panels as she attended a fundraiser in New York on Tuesday evening.

Όλοι οι δρόμοι από την Ομόνοια έως και το Σύνταγμα είναι κλειστοί -Απροσπέλαστο το κέντρο από τις πορείες

Πανό αφιερωμένο στον 34χρονο Παύλο Φύσσα που δολοφονήθηκε σήμερα στο Κερατσίνι στην κεφαλή της πορείας της ΑΔΕΔΥ- Κλειστός από τις 10 το πρωί ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα - Δάσκαλοι, καθηγητές, νοσοκομειακοί γιατροί, δικηγόροι, δικαστικοί συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Μικροένταση πριν από λίγο, όταν κουκουλοφόροι πέταξαν αντικείμενα στην αστυνομία
Βουλιάζει αυτή την ώρα το κέντρο της Αθήνας από πλήθος διαδηλωτών.

Nissan Micra ELLE picture-video

Nissan έχει ενώσει τις δυνάμεις ,το περιοδικό μόδας στον κόσμο , ELLE για να αναπτύξει μια ειδική έκδοση των ΤΠΕ δημοφιλές αυτοκίνητο πόλης, το Micra .

Το Nissan Micra ELLE ,  θα αρχίσει να πωλείται στο Ηνωμένο Βασίλειο την 1η Σεπτεμβρίου τιμές από £ 12.000 , σε συνδυασμό κομψή εμφάνιση και τα μέρη του εξοπλισμού .

71η Μοτοπορεία Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών Ελλάδας (Αττικη) στις 18/9

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν την Τετάρτη 18/9/2013 την 71η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.
 
Ο σχεδιασμός της Κυβέρνησης και της Τρόικας θέλουν τον περιορισμό υπηρεσιών βασικών για την επιβίωση αυτού του λαού όπως η υγεία και η παιδεία. Υπηρεσιών που είναι ζωτικοί για όλο τον κόσμο και που έως χθες παρείχε το Δημόσιο.
 
Υπηρεσίες συνταγματικά κατοχυρωμένες να παρέχονται προς όλους και φυσικά για τις οποίες εισπράττονται φόροι.
 
Και ποιος θα αναλάβει να τις παρέχει; Μα φυσικά ιδιωτικοί οργανισμοί επί πληρωμή, για όσους έχουν. Οι υπόλοιποι μπορούν να πεθάνουν στο δρόμο αν δεν έχουν να πληρώσουν για φάρμακα ή να αφήσουν τα παιδιά τους αμόρφωτα αν δεν έχουν να πληρώσουν δίδακτρα.

ΕRT OPEΝ.Com-Είδήσεις-ΑΔΕΔΥ: 48ωρη απεργία από σήμερα ενάντια στη διαθεσιμότητα - Ποιοι συμμετέχουν

Νεκρώνει σήμερα και αύριο ο δημόσιος τομέας, λόγω της 48ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ κατά της διαθεσιμότητας. Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 το στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στις 10.30 η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Αντιδράσεις για τις προσβλητικές αναφορές της Χ.Α. στη Βουλή

Οι προσβλητικές αναφορές του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά στους έλληνες, μουσουλμάνους στο θρήσκευμα, βουλευτές που παρέστησαν στα εγκαίνια του μουσείου του Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη επισκίασαν την ειδική συνεδρίαση της Βουλής κατά την οποία η Ολομέλεια του Γ' Θερινού Τμήματος τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Μεξικό: Τουλάχιστον 55 νεκροί από τις πλημμύρες

Οι χειρότερες καταιγίδες των τελευταίαων δεκαετιών στη χώρα - Κλειστό είναι το διεθνές αεροδρόμιο - Οι ζημιές υπολογίζονται σε 5 δισ. πέσος (289 εκατ. ευρώ) μέχρι στιγμής
Χάος επικράτησε στο διάσημο θέρετρο Ακαπούλκο στο Μεξικό σήμερα έπειτα από τις σφοδρές καταιγίδες, τις χειρότερες των τελευταίων δεκαετιών στη χώρα, που είχαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 55 άνθρωποι.

Κερατσίνι: Καταγγέλλουν Χρυσαυγίτες για τη δολοφονία 34χρονου

Μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ το θύμα - Την εκδοχή των πολιτικών κινήτρων ερευνά η αστυνομία - Αντιφασιστικές διαδηλώσεις το απόγευμα στο σημείο του φονικού- Κασιδιάρης: «Εκμεταλλεύονται ένα θάνατο για πολιτική σπέκουλα. Η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με το φονικό»
Σοκ προκαλεί η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 34χρονου μπροστά σε καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

RussiaToday-Video-News-World:Outsider Upset: Eurosceptic party set to make waves in German elections

Germany will be electing a new parliament this weekend, and it's promising to be a close race. With no party heading for an outright majority, coalition talks are likely, with outsider factions possibly having a decisive influence on what the Bundestag looks like, come next week. RT's Peter Oliver attended a rally of one of the parties that is now, unexpectedly, set to make a crucial difference.

whitehouse- Νews-Video:9/17/13: White House Press Briefing

White House Press Briefings are conducted most weekdays from the James S. Brady Press Briefing Room in the West Wing.

WSJDigitalNetwork-Video-News:Mike Tyson: Boxing Judge CJ Ross 'Should Have Her Licensed Revoked'

In this short excerpt of boxing legend Mike Tyson's full interview with the WSJ's Lee Hawkins, Tyson says boxing judge CJ Ross -- who scored Floyd Mayweather's victory against Saul "Canelo" Alvarez

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 4ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ- Τριάρες για Μπάγερν και Σίτι (vds)

Με συνοπτικές διαδικασίες «καθάρισαν» στον 4ο όμιλο η Μπάγερν με τη Σίτι. Οι Βαυαροί νίκησαν, μάλλον, εύκολα με 3-0 την ΤΣΣΚΑ στο Μόναχο, την ώρα που η Σίτι όντας «σίφουνας» στον β' ημίχρονο επικράτησε με 3-0 εκτός της Πλζεν.

Επαιξε όσο χρειάστηκε για να «καθαρίσει» στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν που επικράτησε στο Μόναχο με 3-0 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ -«Ντόρτια» η Γιουνάιτεντ, «διπλό» η Σαχτάρ (vds)

Με το δεξί χωρίς πολλά ζόρια ξεκίνησε η φετινή περιπέτεια του Champions League για τη Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε στο «Ολντ Τράφορντ» με 4-2 της Λεβερκούζεν. Μεγάλο «διπλό» η Σαχτάρ στο Σαν Σεμπαστιάν με 2-0 επί της Σοσιεδάδ.

Ξεκίνημα με το δεξί, λοιπόν, για τη Γιουνάιτεντ, η οποία νίκησε στο «Ολντ Τράφορντ» με 4-2 τη Λεβερκούζεν που στο 54' πίστεψε στο αποτέλεσμα, αλλά εν συνεχεία κατατροπώθηκε.

ΕΠΑΙΞΕ ΒΑΣΙΚΟΣ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ- Οσκαρ ατυχίας για Κασίγιας vds

Το όσκαρ ατυχίας παίρνει δίχως αμφιβολία ο Ικερ Κασίγιας, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού στη Ρεάλ στην αποψινή (17/9) αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ μετά από 238 μέρες και αποχώρησε τραυματίας.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 2-0 «Καθάρισε» στο μισάωρο η Μπενφίκα (vds)

Τριάντα λεπτά ήταν αρκετά για την Μπενφίκα για να «καθαρίσει» με 2-0 την Αντερλεχτ και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο φετινό Champions League.
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για την Μπενφίκα. Πριν καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα, οι «αετοί» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τον Ντζούρισιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λανθασμένη εκτίμηση του Προτό και με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0 υπέρ της ομάδας του.

Εξάρα της Ρεάλ στην Γαλατάσαραϊ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ

«Βροχή» από γκολ στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων - Με 3-0 νίκησαν Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι - Νίκη για την Μπενφίκα στο δεύτερο ματς του ομίλου του Ολυμπιακού
Α΄ όμιλος

Μαν. Γιουνάιτεντ-Λεβερκούζεν 4-2

Τσάμπιονς Λιγκ Στραβοπάτημα αλλά και ατυχία για τον Ολυμπιακό

Μοιρασμένα τα ημίχρονα αλλά όχι και τα γκολ (1-4) - Απόλυτη υπεροχή του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο όπου στάθηκε άτυχος με δύο δοκάρια - Γύρισε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο η Παρί και πέτυχε τρία γκολ
Με ένα ημίχρονο (το δεύτερο )… «κόλαση» και τρία ίδια γκολ από αδράνειες της άμυνάς του σε εκτελέσεις κόρνερ,