Το Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι δεν παραγράφονται τα αδικήματά του- Πάει για Ειδικό Δικαστήριο ο Παπακωνσταντίνου

Πάει για Ειδικό Δικαστήριο ο ΠαπακωνσταντίνουΞεκινά η ανάκριση για τη λίστα Λαγκάρντ - Καλούνται τα ξαδέλφια του πρώην «τσάρου» της οικονομίας, αλλά και ο ίδιος - Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δικαστεί στην ίδια αίθουσα με τον Άκη Τσοχατζόπουλο - Το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», με σειρά δημοσιευμάτων, είχε αναδείξει την απόπειρα συγκάλυψης της υπόθεσης από τον πρώην υπουργό

Primera Division: Η Ρεάλ επικράτησε της Βαγιαδολίδ και είναι «εδώ»

Ο Πέπε με εξαιρετική κεφαλιά, εκτέλεσε» των γκολκίπερ των Καταλανών και εξασφάλισε το τρίποντο για τη ΡεάλΣιγά μην δεν εκμεταλλευόταν το «δώρο» απ’ το χθεσινό ντέρμπι! Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε δύσκολα 1-0 την Εσπανιόλ, μείωσε στους 3 τη διαφορά από Μπάρτσα κι Ατλέτικο και είναι ξανά στο κόλπο! Δεν ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ούτε ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ούτε ο Καρίμ Μπενζεμά! Ήταν το κεφάλι του Πέπε που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Εσπανιόλ και χάρισε τη σπουδαία νίκη στη Ρεάλ Μαδρίτης (1-0) μέσα στη Βαρκελώνη!

Σάρα Βάγκενκνεχτ Συνυπεύθυνη για τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα η Μέρκελ, λέει η γερμανική Αριστερά

Συνυπεύθυνη για τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα η Μέρκελ, λέει η γερμανική Αριστερά Συνέπεια της πολιτικής λιτότητας, που επέβαλε το Βερολίνο, θεωρεί τον αυξημένο αριθμό αυτοκτονιών στην Ελλάδα, η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του γερμανικού Κόμματος της Αριστεράς, Σάρα Βάγκενκνεχτ, και αποδίδει στην Καγκελάριο 'Αγγελα Μέρκελ την ευθύνη για «ανεύθυνη πολιτική».
Συνυπεύθυνη για τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα η Μέρκελ, λέει η γερμανική Αριστερά

Υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης: Κι ένα σπίτι δώρο σε όποιον παίρνει ντεπόν!

Γεωργιάδης: Κι ένα σπίτι δώρο σε όποιον παίρνει ντεπόν! Στα ύψη ανέβασε το θερμόμετρο στην Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου ο υπουργός Υγείας.
Γεωργιάδης: Κι ένα σπίτι δώρο σε όποιον παίρνει ντεπόν!
Οι φαρμακοποιοί συναντήθηκαν την Κυριακή με σκοπό να συζητήσουν την προοπτική μελλοντικών κινητοποιήσεων ενάντια στις κυβερνητικές πολιτικές, όταν είδαν έκπληκτοι να μπαίνει στην αίθουσα ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Βίντεο: Εξαιρετικός για μια ακόμη φορά ο Αντετοκούνμπο - Ήττα για τους Μπακς από την Θάντερ

Βίντεο: Εξαιρετικός για μια ακόμη φορά ο Αντετοκούνμπο - Ήττα για τους Μπακς από την ΘάντερΟ 19χρονος φόργουορντ είχε 13 πόντους, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες (μια καταπληκτική πάνω στον Ντουράντ) σε 38 λεπτά
Εξαιρετική εμφάνιση, ίσως την πιο ολοκληρωμένη του στο ΝΒΑ, έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά αυτή δεν έφτανε στους Μπακς, που ηττήθηκαν με 101-85 από τη Θάντερ στην Οκλαχόμα.

Primera Division: «Λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα

Μετά από μια μέτρια αναμέτρηση που την περιμέναμε πιο... πικάντικη, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 0-0Όπως η αγάπη, έτσι και η κορυφή στην Ισπανία θέλει δύο! Σε ένα μέτριο ντέρμπι, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 0-0 και συνεχίζουν να «συγκατοικούν», δίνοντας λόγο στη Ρεάλ να χαμογελά! Γίνεται από ένα παιχνίδι να προκύψουν τρεις χαρούμενοι; Στην προκειμένη, γίνεται!