Έφτασε Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Αραούχο Θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μεταγραφής

Θέμα χρόνου είναι πλέον να σκάσει και επίσημα η μεταγραφική βόμβα της ΑΕΚ! Ο Σέρχιο Αραούχο προσγειώθηκε στην Ελλάδα και τις επόμενες ώρες σφραγίζει τη μετακίνησή του στην «Ένωση».
Στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει ένα από τα πιο πετυχημένα μεταγραφικά deal των τελευταίων ετών βρίσκεται η ΑΕΚ.

Εσιέν: Πρόεδρος και διοίκηση σκοτώνουν τον Παναθηναϊκό

Ο Μίκαελ Εσιέν επιτέθηκε στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και προσωπικά στον Γιάννη Αλαφούζο, μέσω live μετάδοσής του στο Instagram.
Η κόντρα του Μίκαελ Εσιέν με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται. Ο Γκανέζος μέσος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, έκανε μια live μετάδοση όπου εξαπέλυσε βολές κατά του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και της διοίκησης του «τριφυλλιού».

Αδίκησε τον εαυτό του ο Παναθηναϊκός και ηττήθηκε στο Βελιγράδι 72-66

Αν και επέστρεψε από το -16, στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Παναθηναϊκός έκανε τα… πάντα λάθος και επέτρεψε στον φορμαρισμένο Ερυθρό Αστέρα να νικήσει 72-66, φράζοντάς του το δρόμο προς την τετράδα.
Πέταξε την ευκαιρία να αποδράσει από το Βελιγράδι και να μείνει ολοζώντανος στο κυνήγι του πλεονεκτήματος έδρας ο Παναθηναϊκός. Αν και επέστρεψαν από το -16, αν και «πάγωσαν» προς στιγμήν την «καυτή» Χάλα Πιονίρ,

Θριαμβευτική πρόκριση για ΠΑΟΚ, 4-1 τον Παναιτωλικό Βιντεο.

Με την πρόκριση να έχει κριθεί από το πρώτο ματς, ο ΠΑΟΚ τσέκαρε με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στους «8» (4-1 τον Παναιτωλικό), με τον Πρίγιοβιτς στο ντεμπούτο του να ανοίγει λογαριασμό, από την βούλα του πέναλτι!
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την τρελή πορεία του στο κύπελλο. Ο «Δικέφαλος» με το 4-1 επί του Παναιτωλικού «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης στην Τούμπα.

"Δεν τους εκδίδουμε"-"Δεν τους εκδίδουμε"-"Δεν τους εκδίδουμε"

Με ιστορική απόφασή του, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου δεν εκδίδει στην Τουρκία τους 8 Τούρκους πιλότους, απορρίπτοντας το αίτημα των τουρκικών Αρχών και δεχόμενο τα επιχειρήματά τους ότι δεν θα έχουν δίκαιη δίκη στη γειτονική χώρα και ότι κινδυνεύουν να υποστούν βασανισμούς, ακόμη και να χάσουν τη ζωή τους.

Οι Φινλανδοί επιλέγουν την Ελλάδα

Σημαντικές συναντήσεις με εκπροσώπους διεθνών οργανωτών ταξιδιών, που ειδικεύονται στην ελληνική και όχι μόνον, τουριστική αγορά, τον πρόεδρο των 22 φινλανδο-ελληνικών Συλλόγων κ. Yrjo Viinikka, αλλά και Φινλανδούς και Σκανδιναβούς δημοσιογράφους, είχε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτριος Τρυφωνόπουλος.

Αυτές είναι οι ακριβότερες περιοχές του κόσμου για το 2017

Το Χόνγκ Κόνγκ κατέκτησε την κορυφή στην λίστα με τα πιο ακριβά μέρη του κόσμου για το 2017, στην ετήσια έρευνα του «Demographia International Housing Affordability».
Συνολικά αναλύθηκαν 406 αγορές ακινήτων σε εννέα χώρες – Αυστραλία, Καναδάς, Χονγκ Κονγκ, Ιρλανδία, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες – χρησιμοποιώντας στοιχεία από το τρίτο τρίμηνο του 2016.

Αρχιπέλαγος Mergui: Ο επίγειος παράδεισος που δεν υπάρχει στα google maps (pics)

Υπάρχουν λίγα μέρη στη Γη που μπορούν να ανταγωνιστούν την αδάμαστη αγριότητα και την απομόνωση του Αρχιπελάγους Mergui.

Ο Αυστριακός καπετάνιος Thomas Bruning, το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.
Από την στιγμή που εγκατέλειψε την εργασία του ως μηχανικός, εδώ και είκοσι χρόνια κάνει το γύρου του κόσμου.

Έχοντας κάνει περισσότερα από 500.000 ναυτικά μίλια, θεωρεί τη θάλασσα και τον άνεμο ως ότι το πιο «μαγικό υπάρχει».

Οι πιο ακριβές διακοπές του κόσμου κοστίζουν... 14 εκατ. δολάρια (pics)

Αν σας περισσεύουν 13.875.000 δολάρια και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε το DreamMaker, μια πειραματική ταξιδιωτική επιχείρηση, σας λύνει τα χέρια. Προσφέρει ένα ονειρεμένο ταξίδι, ονόματι Passport to 50, σε 20 πόλεις στον κόσμο για εσάς και 49 φίλους σας.
Το ίδιο το ποσό μαρτυρά πως αυτό που παρέχει η επιχείρηση από την Δανία δεν είναι ένα απλό ταξίδι, αλλά μια μοναδική εμπειρία για δισεκατομμυριούχους που επιζητούν την χλιδή.

Καναδική εταιρεία νέος μεγαλομέτοχος της Τράπεζας Κύπρου

Η εταιρεία TD Asset Management Inc, που εδρεύει στο Τορόντο του Καναδά κατέχει 446,2 εκ. μετοχές της Τράπεζας Κύπρου, αντιπροσωπεύοντας το 5,24% του μετοχικού της κεφαλαίου, ανακοινώθηκε σήμερα στα χρηματιστήρια Λονδίνου και Κύπρου.
Επίσης, η Τράπεζα ανακοίνωσε τέσσερις μεγαλομετόχους της, οι οποίοι κατέχουν πέραν του 3% του μετοχικού της κεφαλαίου ο καθένας, γεγονός που γεννά αισιοδοξία στη διοίκηση αναφορικά με την εισροή νέων κεφαλαίων και συμμετοχών στο μετοχικό κεφάλαιο.

Επιμένει υπέρ του «εικονικού πνιγμού» ο Τραμπ

«Απολύτως πιστεύω ότι αποφέρει αποτελέσματα» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τον εικονικό πνιγμό ως μορφή βασανισμού με σκοπό την συλλογή πληροφοριών, σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε, προσθέτοντας ότι θα αναμένει τις συμβουλές των στελεχών της κυβέρνησης του για την χρησιμοποίηση του.

«Δεν θα πληρώσουμε για το τείχος του Τραμπ», ξεκαθαρίζει ο πρόεδρος του Μεξικό

Ο πρόεδρος του Μεξικό Ενρίκε Πένια Νιέτο κατήγγειλε την απόφαση που έλαβε ο αμερικανός ομόλογός του Ντόναλντ Τραμπ να κατασκευάσει τείχος κατά μήκος των συνόρων μεταξύ των δύο χωρών και δεσμεύθηκε να υπερασπιστεί τους μεξικανούς μετανάστες που ζουν στις ΗΠΑ.

Με το… καλημέρα ο Τραμπ δείχνει τις ακραίες διαθέσεις του – Όλα όσα άλλαξε σε 5 μέρες

Διαψεύδονται μέρα με τη μέρα όσοι πίστεψαν πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα υλοποιήσει τις ακραίες εξαγγελίες που έκανε ως υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ για διάφορα θέματα, όπως αυτό της μετανάστευσης. Ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας έδειξε τις διαθέσεις του από τις πρώτες κιόλας ώρες που ανέλαβε τον προεδρικό θώκο της Αμερικής.
Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ προχωρά περήφανος στην τάχιστη υλοποίηση των όσων είχε εξαγγείλει,

Σήμερα οι αποφάσεις του Αρείου Πάγου για τους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς

Τα Ποινικά Τμήματα του Αρείου Πάγου αναμένεται να ανακοινώσουν σήμερα, τις αποφάσεις τους σχετικά με το αίτημα έκδοσης των οκτώ τούρκων στρατιωτικών στη γειτονική χώρα.

Στην Ελλάδα από σήμερα ο ρωσικός χιονιάς

Αναμένεται να επηρεαστεί και η Αττική, ενώ προβλέπεται χιόνι και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Πού θα χιονίσει μέχρι το Σάββατο - Τα φαινόμενα δεν θα είναι «βίαια ή επικίνδυνα» τονίζει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος - Αναλυτικά η πρόγνωση.
Ο βαρύς χειμώνας που βιώνει φέτος η Ελλάδα συνεχίζεται, καθώς μετά την «Αριάδνη» και τον «Βίκτωρα» οι πολίτες καλούνται να αντιμετωπίσουν από σήμερα και χιονιά που καταφθάνει από τη Ρωσία.

Mπορεί ο Μάρτιν Σουλτς να εκθρονίσει την Άνγκελα Μέρκελ;

Πώς υποδέχθηκε ο γερμανικός Τύπος την αλλαγή της ηγεσίας των σοσιαλδημοκρατών πριν τις εκλογές.
Ποικίλες είναι οι αντιδράσεις στον γερμανικό τύπο για την «αλλαγή φρουράς» στους γερμανούς σοσιαλδημοκράτες (SPD). Μπορεί ο Μάρτιν Σουλτς να εκθρονίσει την Άνγκελα Μέρκελ στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου;
Ακόμη και η συντηρητική Die Welt δεν θεωρεί απίθανο αυτό το ενδεχόμενο.