Ο γιος της Αντζελίνα θέλει να μείνει στο Βιετνάμ

Αντιμέτωπη με μια κάπως δυσάρεστη κατάσταση βρέθηκε χθες η 36χρονη διάσημη πολύτεκνη μαμά όταν χρειάστηκε να χειριστεί μια συναισθηματική έκρηξη του 7χρονου Παξ (Pax)..

Η μελαχρινή σεξοβόμβα Έφη Κυριάκου παραλύει τον ανδρικό πληθυσμό με τις καυτές φωτογραφίσεις της...

Η μελαχρινή σεξοβόμβα Έφη Κυριάκου παραλύει τον ανδρικό πληθυσμό με τις καυτές φωτογραφίσεις της...Αισθησιακή, ζουμερή και σέξι! Η Έφη Κυριάκου μας συστήθηκε μέσα από τα Playmate 2009 όπου και..

Sanjuro: Να την προσέχεις - The Album

Ο Sanjuro είναι ένας Θεσσαλονικιός ράπερ που έχει γνωρίσει τον τελευταίο χρόνο τεράστια επιτυχία με το τραγούδι του "ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ", που έχει ήδη περισσότερα από..

Η Έλενα Παπαρίζου δεν είναι τυχαία το αγαπημένο παιδί της ελληνικής μουσικής σκηνής

Η Έλενα Παπαρίζου δεν είναι τυχαία το αγαπημένο παιδί της ελληνικής μουσικής σκηνής! Εκτός από ταλαντούχα και επιτυχημένη, είναι όμως και πολύ σέξι με την μεσογειακή της σιλουέτα. Γι' αυτό ανήκει και στην λίστα με τις πιο 10 hot..

Κέιτι Πέρι Ημερομηνία Γέννησης:25 Οκτωβρίου 1984

Μπορεί το όνομα Katheryn Elizabeth Hudson να μη σου λέει κάτι, αλλά αν σου έλεγαν ότι είναι το πραγματικό όνομα της Κέιτι Πέρι, τί θα έλεγες; Η 27χρονη Κέιτι Πέρι τραγουδάει, γράφει μουσική και στίχους. Έγινε γνωστή λόγω του τραγουδιού «I kissed a girl» που σκανδάλισε κόσμο και κοσμάκη και συνεχίζει να δίνει τροφές για σχόλια με τις εμφανίσεις. τις επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές..

Nissan Το νέο Nissan GT-R

Η Nissan ανακοίνωσε το λανσάρισμα του ανανεωμένου GT-R, το οποίο αναμένεται στην Ευρωπαϊκή αγορά  τον Ιανουάριο του 2012.

Το GT-R του 2012, θα διαθέτει ακόμη μεγαλύτερη ισχύ που..

Σάο Πάολο: Η... Νέα Υόρκη της Νότιας Αμερικής

Μια καθαρόαιμη μητρόπολη του 21ου αιώνα, που αποκαλύπτει στον επισκέπτη το σύγχρονο πρόσωπο της Βραζιλίας, με θεόρατους ουρανοξύστες, μεγάλες λεωφόρους κι ένα ετερόκλητο πλήθος ανθρώπων που μετακινείται αδιάκοπα

Σάο Πάολο: Η... Νέα Υόρκη της Νότιας Αμερικής
Το Σάο Πάολο, αν και ιδρύθηκε το 1554, άρχισε να αναπτύσσεται ουσιαστικά τον 17ο αιώνα. Τότε οι εξερευνητές άρχισαν να ενδιαφέρονται για την εξόρυξη μετάλλων και ανακάλυψαν τα μεταλλεία χρυσού σε γειτονικές περιοχές..

Νέα Υόρκη-Μανχάταν: Το πιο λαμπρό αστέρι


Νέα Υόρκη. Η πόλη των πόλεων. Η κινηματογραφική Gotham City. Aυτή είναι η πόλη που όλες οι άλλες πόλεις θα ήθελαν να ήταν ή... να γίνουν όταν μεγαλώσουν. «Η μόνη πραγματική πόλη», όπως έλεγε και ο Τρούμαν Καπότε..

Ανάφη: Το Γιβραλτάρ του Αιγαίου

Μερικές από τις ομορφότερες παραλίες των Κυκλάδων, μια Χώρα αστραφτερή που δύσκολα ξεχνάς, μονοπάτια που διατρέχουν το άγονο τοπίο και συναντούν ένα σπουδαίο αρχαίο παρελθόν, καλές..

Η νέα Lamborghini στην έκθεση της Γενεύης

Οι Ιταλοί έκαναν την έκθεση της Γενεύης να λάμψει με τη νέα Lamborghini θέλοντας να προλάβουν φήμες και φωτογραφίες paparazzi.

Η νέα Aventador λοιπόν, είναι μια γνήσια Lamborghini, που αυτή..

Κάλυμνος: Αναζωογονητική και απρόβλεπτη

Οταν τα άλλα νησιά αδειάζουν από τους καλοκαιρινούς επισκέπτες και ετοιμάζονται να μπουν στη "χειμερία νάρκη", οι αφίξεις των επισκεπτών στo νησί των..

Aston Martin Rapide – Θηρίο με τέσσερις πόρτες

Μην ανησυχείς καθόλου. Η Aston Martin Rapide δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις προκατόχους της. Το αντίθετο. Είναι μάλλον δύο σε ένα. Είναι ένα τετράθυρο υπερ – αυτοκίνητο, που..

Βραβεύοντας το μεγαλείο της φύσης!

Η ψηφοφορία για τα νέα επτά θαύματα του κόσμου ολοκληρώθηκε στις 11/11 και η καταμέτρηση άρχισε αμέσως. Οι νικητές θα ανακοινωθούν επισήμως στις αρχές του 2012, σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του..

Ταξιδεύοντας με το Orient Express...

Ένα τρένο, μία σύνδεση με δύο διαφορετικούς κόσμους. Παρίσι – Κωνσταντινούπολη. Η Δύση, η Ευρώπη, η Ανατολή, η Ασία.Orient Express. Ένα τρένο. μια ιστορία. Το Orient Express δεν έχει γίνει γνωστό μόνο από το..