Η μελαχρινή σεξοβόμβα Έφη Κυριάκου παραλύει τον ανδρικό πληθυσμό με τις καυτές φωτογραφίσεις της...

Η μελαχρινή σεξοβόμβα Έφη Κυριάκου παραλύει τον ανδρικό πληθυσμό με τις καυτές φωτογραφίσεις της...Αισθησιακή, ζουμερή και σέξι! Η Έφη Κυριάκου μας συστήθηκε μέσα από τα Playmate 2009 όπου και..
κατέκτησε τον ομώνυμο τίτλο, αλλά η καριέρα της στο μόντελινγκ είχε ξεκινήσει από νωρίς.
Η Έφη Κυριάκου γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1987 και κατάγεται από το Ρέθυμνο της Κρήτης. Ανήσυχο πνεύμα, πολυπράγμων και φυσικά κούκλα!
Ασχολήθηκε από μικρή με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το βόλεϊ, αλλά την κέρδισε το μόντελινγκ. Ασχολείται από 15 χρονών, έχει πάρει μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 όπου απέσπασε τον τίτλο Miss Young.
Η Έφη Κυριάκου όπως διαβάζουμε όμως στο βιογραφικό της έχει τελειώσει αθλητική δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας, έχει δουλέψει ως ασκούμενη στο αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά όνειρό της είναι η υποκριτική. Μην ξεχνιόμαστε, το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης, ενώ η υποκριτική όχι...
Μετά την επιτυχία της στον διαγωνισμό των Playmates, η Έφη Κυριακου αναδείχθηκε σε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα ανδρικών περιοδικών. Ο λόγος; Μα φυσικά οι γυμνές φωτογραφίσεις! Φάτε μάτια ψάρια! Εϊναι πολύ cool με τις γυμνές πόζες και την ευγνωμονούμε γι' αυτό.
Που θα την πετύχετε; Στη Γλυφάδα. Είναι η αγαπημένη της περιοχή επειδή αγαπά πολύ τη θάλασσα. Κάθε κκαλοκαίρι, μάλιστα, επιδίδεται μετά μανίας στο σπορ των καταδύσεων.
Η Έφη Κυριάκου διασκεδάζει στα μπουζούκια -μάλιστα, της αρέσει να ανεβαίνει στα τραπέζια, αγαπημένη της συνήθεια (όπως όλων των γυναικών) είναι το shopping therapy και έχει κόλλημα κυρίως με τα εσώρουχα.
Η Έφη Κυριάκου έχει αποκαλύψει ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις. "Την πρώτη πλαστική την έκανα στη μύτη ύστερα από ένα ατύχημα που είχα στο βόλεϊ. Την πλαστική στο στήθος την έκανα, όμως, επειδή το ήθελα εγώ και σίγουρα όχι για τη δουλειά μου"










ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...